2010 Temmuz Anneleri : )

canım ben sabahlıklı bır tane pijama aldım korıdorda yururken fılan gerekecek ya pijama dünyasına bır bak

ARTVİNLİ gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.
Normal mi olduu acaba??

Birazdan çıkıcam kızlar ben çarşıda işlerim var onları halledicem...Hemde hastane de vereceğimiz şekerlerimiz hazırmış onları alıcam bakalım nasıl oldular çok merak ediyorumm...

Papatyacım merakla bekliyorum hastane şekerlerini..Mümkün olursa fotosnu koyarsın..

ben hastanede çikolata düşünüyorum , mevlütte şeker düşünüyorum ama fikir açısından görmek isterim şekerlerini..:lepi:

Hastanede yanınızda sabahlık bulundurmakta fayda var kızlar..
Sabahlığın havaların sıcak ya da soğuk olmasıyla alakası olmuyor, zaten ince sabahlık olur Temmuzda..

Biraz da size bağlı..
Oğlumda, doktor yürümemi istediği zaman koridorda yürürken üzerime almıştım (çok şart mı? bilemem size bağlı)..

Bir de ben oğlumda hastaneden gecelik ve sabahlıkla çıkmıştım(sezeryan sonuçta ameliyat çok abes durmuyor), zaten kapıdan hemen arabaya bindiğim için ayrıca giyinmemiştim ama bu sefer eşofmanla eve gelmeyi düşünüyorum kısmetse..

bende bugun kızımı gördümm gerçi renkli olmadığı için tam bişi göremedimkaydirigubbakcemile3
2830 gr olmuş halen ters duruyomuş.nst de guzel cıktı ve cok hareketliymiş:))bidahaki kontrolumuz ıkı hafta sonra bakalım nolucak..

masallah kızımıza aferin annnesine a.s. kızımıza güzel bakmış

o zaman seminerlere başlayıp zor gelirse ayrılabiliriz..
iyiymişş..evin yakınlarında görevlendirme olsa süper olur da :)))kaydirigubbakcemile5
acaba görevlendirme için ne zaman dilekçe vermek gerekiyor???
kızlar yine haberleşelim olur mu??
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kızlar bişi sormak istiyorum sezeryanla doğum yapacaklar tam narkozlumu sezeryan olacaksınız yoksa epıdural sezeryanmı olcaksınız

kızlar bişi sormak istiyorum sezeryanla doğum yapacaklar tam narkozlumu sezeryan olacaksınız yoksa epıdural sezeryanmı olcaksınız
Bizde agustos annelerinde doumu konusuyoduk
Artık genel anezteziyle sezeryan yasaklanacakmış epidural ya da spinal sezeryanle yapılacakmış.
Ama ne zaman kesinleşip yasaklanır belli değil...

kızlar sabahlık falan konuşulmuş ben ilk doğumu kasım ayında yaptım tam takım almıştım gecelik sabahlık ama malesef giyemedim çünkü doğumdan sonra emziriken inanılmaz terleniyor süt ateşi die bişi oluyor ve şapır şapır terliyordum gecelik sabahlık yerine incecik bi gecelik piama takımlarını tercih ettim ama yinede kişiye göre değişebilir am aşart değil bence sonra kalıyor kenarda çok para verdim hiç giyilmeden kondu kenara yazık oldu
hatta bi kişi yorgan çıkardı annemler yazmış çok şaşırdım ben kasımda yazlık tişort giyiyordum emzirirken ona rağmen ter basıyordu allah temmuzda yardımcımız olsun

artvinli canım allah sanada bebeğinede sağlık versin sen kurtuldun darısı başımıza

kızlar selamlarrr
bugün doktordaydık sabah 8.30 dan 15.30 a kadar çok yorulduk
sanki devlet hastanesi 5 tane bebek doğdu biz oradayken 1 tane de kürtaj oldu
neyse
bebişimiz 3300 gr olmuş tosunum benim boyu da 50 cm
doktor 52-53 doğar dedi
bebek iyi geliştiği için aldığın kilolara bişey demiyorum dedi
toplam 27 kilo :hulya:
ayrıca yenidoğan sünnetini konuştuk yaptırmayı düşünüyoruz bakalım

Son düzenleme:

Oyy maaşallah canım bebişine.
Böle giderse 4 kiloyu aşarsa sezeryan olur herlde dimi.Aman sağlıklı olsunlarda :)
Bende bebekten yaptırmayı düşünüyorum sünneti.
benimki 31+2 de 1652 gr küçücük olcak heralde (((

merhaba kızlar.biz de doktordaydık bugün.çok şükür kıızmın kafaiçindeki sıvı dağılmış, yok olmuş çok şükür. :teytey: kızımın boyu 45 cm kilosu 2105 gram olmuş.

3 boyutlu halini de gördük ilk kez,dil çıkardı bize :dilcikar: ayağını yaladı epey büyüdüğü için çok göremedik elleriyle ayaklarıyla yüzünü kapıyordu ama olsun o da bana yetti

üzülme canım küçük olcak diye.benimki de öyleydi sonra birden aldı kiloları tosunumm..sağlıklı olsunlar da kilo alırlar kuzularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…