2010 Temmuz Anneleri : )

Ahh canım benim insan büyükşehirde olunca evime yakın olsa okulum giderim diyor diimi?

Ben ilçedeyim biliyosunuz evim okulumla aynı sokakta hızlı yürümeyle 3 dk. mesafede ama ben yine de ne kadar izin kullansam oğluşumla vakit geçirsem kardır diyorum.

İnşallah senin de istediğin gibi bi yere görevlendirme olur.

Bu görevlendirmeler seminer döneminde oluyordu 4 yıl önce görevlendirme çalışmıştım ben de.ama şimdi nasıldır bilemem.

evet canım sen de bir sor sınuçta önemli bir karar bize de haber ver
benim doktr birkaç aylıkken de olabilir ma zaten hastanedeyken yaptırmak dha mantıklı dedi

evet canım sen de bir sor sınuçta önemli bir karar bize de haber ver
benim doktr birkaç aylıkken de olabilir ma zaten hastanedeyken yaptırmak dha mantıklı dedi

evet cnm sorucam.pazartesi kontrolum var zaten.inşaalah unutmam:)heyecandan ne soracağımı unutoyorum bazen :kedi:

evet cnm sorucam.pazartesi kontrolum var zaten.inşaalah unutmam:)heyecandan ne soracağımı unutoyorum bazen :kedi:

bugün sabah doktorum programında bu konuda prof. doktor vardı
ve doktor bebeğin ilk bir yaşına kadar veya 6 yaşından sonra sünnet olması gerektiğini söyledi
doğar dopmaz yapılan sünnete yenidoğan sünneti deniliyormuş ve çan gibi bişeyle neştersiz dikişsiz oluyormuş
ama kendisi doğar doğmaz pek tavsiye etmediğini eğerki bebkte idrar yollarında bi sorun varsa bunu anlayamadıklarını ve tedavinin uzadığını söyledi
o çanla kesme işlemi yaklaşık 3-5 aylık olana kadar olabiliyormuş

saol cnm ya bilgi için.ben izleyemedim. çok iyi oldu bu bilgi.hadi ben şimdilik kaçar bu oda çok sıcak oldu biraz hava alimm.hepinize iyi geceler:)

kıslaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi gecelerrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmm )))

bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.

geçmişe biraz göz atmaya çalıştım ama çok bakamadım umarım herkes iyidir :)

maşallahh
hayırlısı diyelim :))

Canım MAŞAALLAHH ogluşuna
seninle günlerimiz aynı.. benim kız senin oglana nazaran cılız fisfisfis ama erkek bebekler daha fazla yağ depoladıkları için daha kilolu olabılıyormuşş..
Ya o kdr yedim yedim yediiiiiiiiiiiiimmmmm 30 kilo aldım benim kız 10%1 ini bile alamamışşş :roflol:
Saglıklı olsundaaa yavruşlarımızzz :Saruboceq:

gül maşallah canım oğluna.Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.sancın oluyo mu ara ara?

sağol teyzesii :) canım ben çok hareket ediyorum ve yoruluyorum onunda etkisiyle son bikaç haftadır ağrım olmaya başladı ama tam olarak sancımıdır bilemiyorum.

sağol tatlımmm :)) evet canım erkek bebekler daha kilolu oluyorlar. ben hamileliğin başından beri tatlıdan çikolatadan hamur işlerinden ve etten soğudum. toplamda 9 kilo aldım. ama hep bebek için faydalı şeyler yedim. süt yoğurt baklagiller, meyve, siyah kuru üzüm, kuru meyveler, ceviz, meyve sularını evde kendim yaptım, balık falan gibi şeyler.

ay cnm bende seni merak etmiştim sabah biz gidiyoruz dedin bidh gelmedin. maşallah ailede hiç iri yokmuş doktorda çok espirikliymiş kaydirigubbakcemile3 maşallah tosuna sağlıklı sıhhatli olmasına çok sevindim

sağol canım çok şükür bende mutlu oldum :)) kaydirigubbakcemile3 doktorumuz çok espirili hakikaten yanından çok rahatlamış çıkıyor insan ))

Kimse yokmuu ? be gece pek bir sakin boshayallersmile
Yataga yattım uyuyamadım.. kalktım geldim.. aslında uykumda vardı ama kolum ve elimdeki uyusukluk agrı uyutmadı mafoldumben

güzel haberlerinin devamı gelsin inşallah. maşallah diyelim tosuna
darısı hepimizin başına...

kızlar şu an bu mesajım sebebi ile uykumdan uayndım ve yazdığımın yanlış bir yorum olduğunu düşündüm yatağımdan kalktım ve size düzeltme mesajı yazmayı uygun gördüm...bilmiyorumkismile
olurmu canım bebişlerin odalarını bir konuda toplamak..
her odanın her bebişin ayrı bir konusu olsun yahuuu...
istediğiniz gibi bebeğinizin odasınını yeni konu olarak açın yahu..bu ne saçma bir düzendir olumunekankayizsmile
her bebiş odasını ayrı bir başlık altında bizlere sunması çok daha hoş olur doğrusu.hadi son düzenlemelerinizi yapında görelim prens ve prenseslerin odalarını...

iyi geceler kızlar ben yatağıma kaçayım...a.s.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…