- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
o zaman seminerlere başlayıp zor gelirse ayrılabiliriz..
iyiymişş..evin yakınlarında görevlendirme olsa süper olur da :)))kaydirigubbakcemile5
acaba görevlendirme için ne zaman dilekçe vermek gerekiyor???
kızlar yine haberleşelim olur mu??
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
bende kendi doktoruma bi danışayım.onun dediğinide yazarım size.ama sonuçta çok geciktirmemekte fayda var diye düşünüyorum.belki ilk haftada olmaz da bi kaç aylıkken olabilir.onuda sormak lazım tabi :1rolleyes:
evet canım sen de bir sor sınuçta önemli bir karar bize de haber ver
benim doktr birkaç aylıkken de olabilir ma zaten hastanedeyken yaptırmak dha mantıklı dedi
evet cnm sorucam.pazartesi kontrolum var zaten.inşaalah unutmam:)heyecandan ne soracağımı unutoyorum bazen :kedi:
bugün sabah doktorum programında bu konuda prof. doktor vardı
ve doktor bebeğin ilk bir yaşına kadar veya 6 yaşından sonra sünnet olması gerektiğini söyledi
doğar dopmaz yapılan sünnete yenidoğan sünneti deniliyormuş ve çan gibi bişeyle neştersiz dikişsiz oluyormuş
ama kendisi doğar doğmaz pek tavsiye etmediğini eğerki bebkte idrar yollarında bi sorun varsa bunu anlayamadıklarını ve tedavinin uzadığını söyledi
o çanla kesme işlemi yaklaşık 3-5 aylık olana kadar olabiliyormuş
bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
gül maşallah canım oğluna.Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.sancın oluyo mu ara ara?
Canım MAŞAALLAHH ogluşuna
seninle günlerimiz aynı.. benim kız senin oglana nazaran cılız fisfisfis ama erkek bebekler daha fazla yağ depoladıkları için daha kilolu olabılıyormuşş..
Ya o kdr yedim yedim yediiiiiiiiiiiiimmmmm 30 kilo aldım benim kız 10%1 ini bile alamamışşş :roflol:
Saglıklı olsundaaa yavruşlarımızzz :Saruboceq:
ay cnm bende seni merak etmiştim sabah biz gidiyoruz dedin bidh gelmedin. maşallah ailede hiç iri yokmuş doktorda çok espirikliymiş kaydirigubbakcemile3 maşallah tosunasağlıklı sıhhatli olmasına çok sevindim
Kimse yokmuu ? be gece pek bir sakin boshayallersmile
Yataga yattım uyuyamadım.. kalktım geldim.. aslında uykumda vardı ama kolum ve elimdeki uyusukluk agrı uyutmadı mafoldumben
güzel haberlerinin devamı gelsin inşallah. maşallah diyelim tosunabugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
kızlar bebek odaları fotolarını da göbüşler gibi bir topikte toplayın..
ilk bebek odası fotosu koyan kişi topiği açsın ...
ben şimdi açarsam gerilere gider iki konu olmasın..
bu bebek odalarına bakan anne adayları çok oluyor o sebepten bir topikte toplayalım diyorum..2011 temmuz annelerine kolaylık olsun ama değil mi ya ...:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?