günaydın güzel anneler
bugün nasılsınız bakalım. ben çok yorunum evde boya badana temizlik işleri var. bitsede dinlensem.
kendini cok yorma allah yardımcın olsun canım
bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
ay butun temmuz annelerinde nerdeyse bir taşınma bir tadilat telaşı hemde son anlarda bende taşınsaydımm doğurmadannn...
bebeğimin yatağı bile yokkk
canım senin doğum ne zaman olacak gibi gözüküyor.?
canım haziran sonu temmuz başı olucak gibi hayırlısı artıkk yanii sezeryan olursa belkii 2-3 temuuz gibi alır kordon varmış bebektee ama şöyle bir durum var çatı muayneside yapıcak bu hafta :) annee çok korkuyorumm
ay butun temmuz annelerinde nerdeyse bir taşınma bir tadilat telaşı hemde son anlarda bende taşınsaydımm doğurmadannn...
bebeğimin yatağı bile yokkk
doğumuna çok az klamış bide taşınacakmısın? Allah yardımcın olsun.
bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
sağol canımm senin ne zman doğum allah nasip ederse
selam...
bu akşam doktorda kontrolumuz var....
selam...
selam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?