2010 Temmuz Anneleri : )

Anaaaam karnım nasıl kaşınıyorrr.
Offffff sormayın ilk defa bu kadar kaşındı.

Kızlar bu arada tayin istedim Mudanya gemlik ohhh ne güzel yerler yazdık bakalım ne olacak?
Pek ümitli değilim ama ben de bi taşınma telaşına girebilirim her an diğer temmuz anneleri gibi.

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

hadi bakalım iyi haberlerle gelirsin inaşllah benmde salı gnu kontorlümm ....
çatı muaynesiii ühühühühüh :sinifsinif: bilmiyorumkismile

Defnecikten güzel haberler getir bize.

inş...kızlar çok sağolsun..

geçmişi okumam lazım ama henüz yeni kalktımkafamçokkarıştı kahvaltımı yapaym da geleyim..cokacimcoook

Umarım herkes iyidir.:Saruboceq:

gel kız mudanyaya, ne güzel görüşürüz.olumunekankayizsmile.

Aaaa 33. haftamız bitmiş bugün.
Günler giderrek yaklaşıyor.eyvahedigeldismile

pazartesi benım aniden yarım bardak kadar suyum geldı ama acılma ve sancı olmadı ıcın durdurdular sımdılık ıkı gün hastanede yattık.

ahhh ahhh bende eş durumundan merkeze geldimm.ama dediğin gibi büyükşehirde öğretmenlik+annelik çok zor olacak gibi( sen şanslısın o açıdan kaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlarr.
Hava çok güzel serin serin geldim okula yürüye yürüye.
Yağmur patlayacak gibi ama benim çok hoşuma gitti.
Elbise giymiştim alttan püfül pfül ohhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

hala çalışıyor musun sen?gerçi dersler falan kalmadı zati:)))
senin branş ne?ben ingilizce öğretmeniyim
bu arada ben tayin isteyemedim.2 yılınız dolmamıştır diye hata veriyor :))heheh

artvinli arkadsım ve ayse cınarlı arkadsım gözünüz aydın olsun mıs kokulu bebıslerınızı bızım yerımıze koklayın.

canım yaa ....
evet sabırsızlarrr çok haklısınnn....
suyunun geldiğini nasıl anladın canımmm

sabah kalktım esımı göndermek ıcın anıden camasırım ve pijamam ıslandı.akıntı sandım ama akıntı camasırımdan sızmazdı pijamam bayag ıslandı hemen kokladım acaba altıma mı kacırdım dedım ama sarı renklı degıldı.afedersın kokusuda yoktu. bazen sızıntı yapabılıyor dedı doktorum

güle güle canım.

ohhh bütün hazırlıklar tamam şekerlerimizde hayırlı olsunlar....eminim harikadırlar.

eminim çok güzeldirler. afiyetle dağıt inşallah.

Teşekkürler kızlar inş...opuyorumnanaktan

Canım eklicem fotoğraf ama akşam unutmuşum çekmeyii...Bizimde şeker değil zaten Denizcim çikolatalı yaptırdım hastane için..Mevlit için olanlar da lavantalı olucaklar inş..

Maaşallah Hacer kızına...Hayırlısı ile kucağına da alırsın inş..​

Oy oyy Katrem maaşallah yaa senin bebeiş iyice büyümüş yaaa bana doktorum en fazla 3 yada 3300 olur senin kızın dedi..Kapasitem okadarmış:2:Böyle duyunca özeniyorum..Allah nazardan saklasın inş..Hayırlısı ile gelsinn:Saruboceq:
Merhaba canım..Çok sevindim problemde çözülmüş çok şükür..Sağlıcakla gelsin inş...
Güll çok sevindimm maaşallah Bulut kağan a çok güzel büyümüş mamaları yemiş annesinden...

bence dikkat et sen yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…