- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
hadi bakalım iyi haberlerle gelirsin inaşllah benmde salı gnu kontorlümm ....
çatı muaynesiii ühühühühüh :sinifsinif: bilmiyorumkismile
Defnecikten güzel haberler getir bize.
Anaaaam karnım nasıl kaşınıyorrr.
Offffff sormayın ilk defa bu kadar kaşındı.
Kızlar bu arada tayin istedim Mudanya gemlik ohhh ne güzel yerler yazdık bakalım ne olacak?
Pek ümitli değilim ama ben de bi taşınma telaşına girebilirim her an diğer temmuz anneleri gibi.
Günaydın kızlarr.
Hava çok güzel serin serin geldim okula yürüye yürüye.
Yağmur patlayacak gibi ama benim çok hoşuma gitti.
Elbise giymiştim alttan püfül pfül ohhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
ahhh ahhh bende eş durumundan merkeze geldimm.ama dediğin gibi büyükşehirde öğretmenlik+annelik çok zor olacak gibi
Ahh canım benim insan büyükşehirde olunca evime yakın olsa okulum giderim diyor diimi?
Ben ilçedeyim biliyosunuz evim okulumla aynı sokakta hızlı yürümeyle 3 dk. mesafede ama ben yine de ne kadar izin kullansam oğluşumla vakit geçirsem kardır diyorum.
İnşallah senin de istediğin gibi bi yere görevlendirme olur.
Bu görevlendirmeler seminer döneminde oluyordu 4 yıl önce görevlendirme çalışmıştım ben de.ama şimdi nasıldır bilemem.
Günaydın kızlarr.
Hava çok güzel serin serin geldim okula yürüye yürüye.
Yağmur patlayacak gibi ama benim çok hoşuma gitti.
Elbise giymiştim alttan püfül pfül ohhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
ciden bu temmuz bebıslerı cok sabırsız.
canım yaa ....
evet sabırsızlarrr çok haklısınnn....
suyunun geldiğini nasıl anladın canımmm
güle güle canım.
ohhh bütün hazırlıklar tamam şekerlerimizde hayırlı olsunlar....eminim harikadırlar.
eminim çok güzeldirler. afiyetle dağıt inşallah.
Papatyacım merakla bekliyorum hastane şekerlerini..Mümkün olursa fotosnu koyarsın..
ben hastanede çikolata düşünüyorum , mevlütte şeker düşünüyorum ama fikir açısından görmek isterim şekerlerini..:lepi:
bende bugun kızımı gördümm gerçi renkli olmadığı için tam bişi göremedimkaydirigubbakcemile3
2830 gr olmuş halen ters duruyomuş.nst de guzel cıktı ve cok hareketliymiş:))bidahaki kontrolumuz ıkı hafta sonra bakalım nolucak..
kızlar selamlarrr
bugün doktordaydık sabah 8.30 dan 15.30 a kadar çok yorulduk
sanki devlet hastanesi 5 tane bebek doğdu biz oradayken 1 tane de kürtaj oldu
neyse
bebişimiz 3300 gr olmuş tosunum benim boyu da 50 cm
doktor 52-53 doğar dedi
bebek iyi geliştiği için aldığın kilolara bişey demiyorum dedi
toplam 27 kilo :hulya:
ayrıca yenidoğan sünnetini konuştuk yaptırmayı düşünüyoruz bakalım
merhaba kızlar.biz de doktordaydık bugün.çok şükür kıızmın kafaiçindeki sıvı dağılmış, yok olmuş çok şükür. :teytey: kızımın boyu 45 cm kilosu 2105 gram olmuş.
3 boyutlu halini de gördük ilk kez,dil çıkardı bize :dilcikar: ayağını yaladı epey büyüdüğü için çok göremedik elleriyle ayaklarıyla yüzünü kapıyordu ama olsun o da bana yetti
bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
sabah kalktım esımı göndermek ıcın anıden camasırım ve pijamam ıslandı.akıntı sandım ama akıntı camasırımdan sızmazdı pijamam bayag ıslandı hemen kokladım acaba altıma mı kacırdım dedım ama sarı renklı degıldı.afedersın kokusuda yoktu. bazen sızıntı yapabılıyor dedı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?