2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlarr.
Hava çok güzel serin serin geldim okula yürüye yürüye.
Yağmur patlayacak gibi ama benim çok hoşuma gitti.
Elbise giymiştim alttan püfül pfül ohhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

yazdıklarını okurken güldüm valla:)demin aynı muhabbet bizim burda döndü.herkes diyorki bu havalar hala yağmurlu,kasvetli haziran ortası geldi...ben de 'ne güzel serin serin' diyorum.serin halde bile bana sıcaklar basıyor.3,5 hafta kaldı izne çıkmama,biraz daha böyle gitsin de bayılmayalım diyorum.ama tabi kapalı hava insanı mutsuz da yapıyor.yada bizim artık son haftalarımız olduğu için bir keyifsizlik, zevk almama,alınganlık hali var üstümde.

bende ingilizce öğretmeniyim alkisalkisalkis

pazartesi benım aniden yarım bardak kadar suyum geldı ama acılma ve sancı olmadı ıcın durdurdular sımdılık ıkı gün hastanede yattık.

geçmiş olsun arkadaşım

Ben bilgisayar öğretmeniyim tatlım.
Evet hala çalışıyorum benim bebiş zamanında gelirse temmuz sonu bekliyoruz.
Ağustosta iznim yanıp gidiyo zaten sadece eylül kalıyo bana ekimi de kurtarmak için şimdi çalışıyorum.
İnşallah Rabbim kullanmamıza izin verir.Planlar şaşmaz.

Biz buraya geçen yıl zorunlu hizmet için gelmiştik şimdi de zorunlu hizmetler kaldırıldı ya 2010 mayıs öncesi atananlara.
O yüzden hak tanıdılar tayin için bizlere.Bakalım istedik ama olmaz gibi geliyor bana.
Önemli de değil zaten.
Okulum çok rahat şimdiden müdürümle anlaştım sneye 16 saat ders vericek ve 4 gün öğleden önceye toplayacak inş.
Evim de okula çok yakın aslında gayet rahatız.
Sadece aileme çok uzağız tek problem bu.
Yani gidemez kalırsak da hiç üzülmeyeceğim arkadaş çevremde gayet güzel burda.Bakalım hayırlısı ne ise o olsun.

Sen de inşallah evine yakın okullara görevlendirme yaptırabilirsin canım.Adamını bulmaya bak o zaman çok kolay oluyor.

ben de genel anestezi istiyorum
daha önceden tecrübem var tansiyonum düşmüştü bayılmıştım riske atamam yani

herkese selammm

papatyacım 3000-3300 hiç de az diil ki tam da normali bence 4 den fazlası gereksiz hiç takma kafana

Son düzenleme:
sinirlerim bozuldu yaa çilek mobilya dan kızıma uyku seti ve cibinlik almıştık bize çarşamba günü getireceklerini söylemişlerdi dün eve bağladılar beni gelmediler bugün için 11 den önce geliyoruz dediler
ama yine ne gelen var giden sinir oldum yaaa klava:

bende ingilizce öğretmeniyim alkisalkisalkis

geçmiş olsun arkadaşım
nickten anlamıştım zati:))) canım meslektaşım..ilköğretim mi?

hakkımızda hayırlısı olsun artık..zorunlu hizmetin kalkması çok iyi oldu..puanınız iyiyse olur nie olmasın..hem olmasada hayırlısı bak ne kadar rahatmışsın..ailende doğumda gelir inş..çifte mutluluk olur sana zemuszemuszemuszemus
inş görevlendirmem olur..olmazsa ücretsiz izin alırın ne yapayım..
drum 8 temmuzda alırız demişti..ctesi kontrolüm var bakalım kesinleşir sanırım artık

hiç boşuna sinir olma.. dün perdemiz geldi nihayet ama güya 3 gün önce gelecekti..

bugünde sözde mobilyalarımız gelecek. hele bi gelmesin gidip verdiğim parayı geri isticem

hemde bağırcam çağırcam. hem burnundan kıl aldırmazlar 5 kuruşluk indirim yapmazlar

hemde kaç gün bekle otur hadsizler
klava:

Amanin aman Esraaaaa az kalmış hadi siz yapın şu doğumları da ben en sondan gelicem assolist olarak,sonra anlatın güzelliklerini sakın zor yanlarından bahsedip korkutmayın beni.

Evet annem 20sinde geliyo inşallah.Doğum yapınca da babam kız kardeşim falan gelicekler.Bakalım Allah o günleri göstersin inşallah.

Tabi tatlım yaa olmazsa ücretsiz izne ayrılırsın sen de.Çok zorlamayacaksa ekonomik olarak bebişlerle vakit geçirmek en güzeli.Ama bi arkadaşım sıkılıp okula gitmek isteyeceksiniz çok heves etmeyin ücretsiz izne diyo.Evde bunalıma giriyomuş insan.Belli olmaz ben ev kuşuyum zaten.Hayırlısı olsun artık.

herkese selammm

papatyacım 3000-3300 hiç de az diil ki tam da normali bence 4 den fazlası gereksiz hiç takma kafana

Selam canım hoşgeldin...
Ya az değil tabiki yeterki o kadar olsunn kızımm...Ama 9.aya girdim kimse sen 9 aylık yoksun diyorlar sinirlerim bozuluyor..Bebeğim büyümüyomuş gibime geliyor
:2:

Öğleden sonra ağdadayım kızlar.
Ayyy canım yanmaz inşallah.
Geçen ki çok güzel geçmişti ama ne bilim bu defa karnım daha büyük bebiş daha hareketli iyi geçer inşallah.

merhaba herkese kaydirigubbakcemile2

güll maşallah canım oğluna. Allah nazarlardan saklasın
çok iyi kilosu falann. kuzucukkk

Günaydın kızlarr.
Hava çok güzel serin serin geldim okula yürüye yürüye.
Yağmur patlayacak gibi ama benim çok hoşuma gitti.
Elbise giymiştim alttan püfül pfül ohhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan

öyle alttan çok estirme sen yinede.. kaydirigubbakcemile3
üşütürsün falan Allah korusun...

pazartesi benım aniden yarım bardak kadar suyum geldı ama acılma ve sancı olmadı ıcın durdurdular sımdılık ıkı gün hastanede yattık.

nefertiti yoktun canım ne zamandır. sebebi belliymiş. Aman Allah korusun, kötü birşey yokmuş çok şükür.

ahh şu mobilyacılar. geçen gün konuştuk daha. sorumsuzlukta üstlerine yok yani.. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…