tünaydın temmuz annişleri bebişler ve sizler nasılsınız bakalım ???
bayanssulusmile
Günaydın kızlarr.
Hava çok güzel serin serin geldim okula yürüye yürüye.
Yağmur patlayacak gibi ama benim çok hoşuma gitti.
Elbise giymiştim alttan püfül pfül ohhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
ahhh ahhh bende eş durumundan merkeze geldimm.ama dediğin gibi büyükşehirde öğretmenlik+annelik çok zor olacak gibi( sen şanslısın o açıdan kaydirigubbakcemile5
hala çalışıyor musun sen?gerçi dersler falan kalmadı zati:)))
senin branş ne?ben ingilizce öğretmeniyim
bu arada ben tayin isteyemedim.2 yılınız dolmamıştır diye hata veriyor :))heheh
pazartesi benım aniden yarım bardak kadar suyum geldı ama acılma ve sancı olmadı ıcın durdurdular sımdılık ıkı gün hastanede yattık.
ahhh ahhh bende eş durumundan merkeze geldimm.ama dediğin gibi büyükşehirde öğretmenlik+annelik çok zor olacak gibi( sen şanslısın o açıdan kaydirigubbakcemile5
hala çalışıyor musun sen?gerçi dersler falan kalmadı zati:)))
senin branş ne?ben ingilizce öğretmeniyim
bu arada ben tayin isteyemedim.2 yılınız dolmamıştır diye hata veriyor :))heheh
çok güzel bir konuya değinmişsin canım bir de spinal diye birşey var, hangisini seçmemiz lazım bilmiyorum..genel anestezi rahat ama narkoz alıyorsun ve bebişi en son sen görüyorsun..ha bu önemli mi tartışılır..epidural ve spinalde o anda bebişini görme şansın oluyor bu güzel ama o da biraz ürkütücü..yani seni perde arkasında ameliyat ederlerken biraz güçlü bir karakter olman gerekebilir, kafanı dağıtacak biri lazım tepende konuşacak yoksa dikkatini oraya verirsen fena olanlar oluyormuş ..ben de karar veremedim tam siz ne düşünüyorsunuz kızlar ? epidural , genel anestezi ve spinal hangisini seçeceksiniz ?
belki de hepimiz çok rahat bir şekilde normal doğum yaparız bir bakmışız 1 saatte normal doğum olmuş :)) harika olurdu o zaman valla kaydirigubbakcemile2
herkese selammm
papatyacım 3000-3300 hiç de az diil ki tam da normali bence 4 den fazlası gereksiz bence hiç takma kafana
Merhaba tatlım hoşgeldin.
nickten anlamıştım zati:))) canım meslektaşım..ilköğretim mi?bende ingilizce öğretmeniyim alkisalkisalkis
geçmiş olsun arkadaşım
Ben bilgisayar öğretmeniyim tatlım.
Evet hala çalışıyorum benim bebiş zamanında gelirse temmuz sonu bekliyoruz.
Ağustosta iznim yanıp gidiyo zaten sadece eylül kalıyo bana ekimi de kurtarmak için şimdi çalışıyorum.
İnşallah Rabbim kullanmamıza izin verir.Planlar şaşmaz.
Biz buraya geçen yıl zorunlu hizmet için gelmiştik şimdi de zorunlu hizmetler kaldırıldı ya 2010 mayıs öncesi atananlara.
O yüzden hak tanıdılar tayin için bizlere.Bakalım istedik ama olmaz gibi geliyor bana.
Önemli de değil zaten.
Okulum çok rahat şimdiden müdürümle anlaştım sneye 16 saat ders vericek ve 4 gün öğleden önceye toplayacak inş.
Evim de okula çok yakın aslında gayet rahatız.
Sadece aileme çok uzağız tek problem bu.
Yani gidemez kalırsak da hiç üzülmeyeceğim arkadaş çevremde gayet güzel burda.Bakalım hayırlısı ne ise o olsun.
Sen de inşallah evine yakın okullara görevlendirme yaptırabilirsin canım.Adamını bulmaya bak o zaman çok kolay oluyor.
sinirlerim bozuldu yaa çilek mobilya dan kızıma uyku seti ve cibinlik almıştık bize çarşamba günü getireceklerini söylemişlerdi dün eve bağladılar beni gelmediler bugün için 11 den önce geliyoruz dediler
ama yine ne gelen var giden sinir oldum yaaaklava:
nickten anlamıştım zati:))) canım meslektaşım..ilköğretim mi?
hakkımızda hayırlısı olsun artık..zorunlu hizmetin kalkması çok iyi oldu..puanınız iyiyse olur nie olmasın..hem olmasada hayırlısı bak ne kadar rahatmışsın..ailende doğumda gelir inş..çifte mutluluk olur sana zemuszemuszemuszemus
inş görevlendirmem olur..olmazsa ücretsiz izin alırın ne yapayım..
drum 8 temmuzda alırız demişti..ctesi kontrolüm var bakalım kesinleşir sanırım artık
herkese selammm
papatyacım 3000-3300 hiç de az diil ki tam da normali bence 4 den fazlası gereksiz hiç takma kafana
bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
Günaydın kızlarr.
Hava çok güzel serin serin geldim okula yürüye yürüye.
Yağmur patlayacak gibi ama benim çok hoşuma gitti.
Elbise giymiştim alttan püfül pfül ohhhhhhhhhhhhopuyorumnanaktan
pazartesi benım aniden yarım bardak kadar suyum geldı ama acılma ve sancı olmadı ıcın durdurdular sımdılık ıkı gün hastanede yattık.
sinirlerim bozuldu yaa çilek mobilya dan kızıma uyku seti ve cibinlik almıştık bize çarşamba günü getireceklerini söylemişlerdi dün eve bağladılar beni gelmediler bugün için 11 den önce geliyoruz dediler
ama yine ne gelen var giden sinir oldum yaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?