- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Öğleden sonra ağdadayım kızlar.
Ayyy canım yanmaz inşallah.
Geçen ki çok güzel geçmişti ama ne bilim bu defa karnım daha büyük bebiş daha hareketli iyi geçer inşallah.
Öğleden sonra ağdadayım kızlar.
Ayyy canım yanmaz inşallah.
Geçen ki çok güzel geçmişti ama ne bilim bu defa karnım daha büyük bebiş daha hareketli iyi geçer inşallah.
hiç boşuna sinir olma.. dün perdemiz geldi nihayet ama güya 3 gün önce gelecekti..
bugünde sözde mobilyalarımız gelecek. hele bi gelmesin gidip verdiğim parayı geri isticem
hemde bağırcam çağırcam. hem burnundan kıl aldırmazlar 5 kuruşluk indirim yapmazlar
hemde kaç gün bekle otur hadsizlerklava:[/QUO
ben mobilyasını beklerken de aynı sorunu yaşamıştım şimdi de aynı sorun olmaz ki bu böyle canım biz kk ile ödeme yapmamış olsak ben yapacağımı biliyordum uyuz şeylerrr
ahh bi gelsinler diyeceğimi biliyorum ben
klava: klava:
slm kızlar herkes iyi umarım,arada yazabiliyodum foruma yoğun çalıştığım için pek fırsat bulamıyodum amaaa bugün itibariyle çok şükür kızlar izne ayrıldım son 3 haftaya kadar çalışabilirmiyim hiç bilmiyodum ama şükür dayanabildim, artık minişlerimizde sağlıkla vaktinde gelsinlerde :ecrin_bebek: dün kontrolümüz vardı çatı muayeneside yaptı doktorum öyle çok korkulduğu gibi değilmiş kızlar ya kendini çok sıkmayınca inanın kolay oluyo,şuan normal doğum uygun gözüküyor ama bakalım kaydirigubbakcemile3
nickten anlamıştım zati:))) canım meslektaşım..ilköğretim mi?
hakkımızda hayırlısı olsun artık..zorunlu hizmetin kalkması çok iyi oldu..puanınız iyiyse olur nie olmasın..hem olmasada hayırlısı bak ne kadar rahatmışsın..ailende doğumda gelir inş..çifte mutluluk olur sana zemuszemuszemuszemus
inş görevlendirmem olur..olmazsa ücretsiz izin alırın ne yapayım..
drum 8 temmuzda alırız demişti..ctesi kontrolüm var bakalım kesinleşir sanırım artık
selam canım hoşgeldin...
senin çok az kalmış ya, maşallah
çatı muayenesi hakkında iyi birşey duymak iyi oldu. can yakmıyo galiba??? aman iyi iyi...
slm kızlar herkes iyi umarım,arada yazabiliyodum foruma yoğun çalıştığım için pek fırsat bulamıyodum amaaa bugün itibariyle çok şükür kızlar izne ayrıldım son 3 haftaya kadar çalışabilirmiyim hiç bilmiyodum ama şükür dayanabildim, artık minişlerimizde sağlıkla vaktinde gelsinlerde :ecrin_bebek: dün kontrolümüz vardı çatı muayeneside yaptı doktorum öyle çok korkulduğu gibi değilmiş kızlar ya kendini çok sıkmayınca inanın kolay oluyo,şuan normal doğum uygun gözüküyor ama bakalım kaydirigubbakcemile3
hiç boşuna sinir olma.. dün perdemiz geldi nihayet ama güya 3 gün önce gelecekti..
bugünde sözde mobilyalarımız gelecek. hele bi gelmesin gidip verdiğim parayı geri isticem
hemde bağırcam çağırcam. hem burnundan kıl aldırmazlar 5 kuruşluk indirim yapmazlar
hemde kaç gün bekle otur hadsizlerklava:[/QUO
ben mobilyasını beklerken de aynı sorunu yaşamıştım şimdi de aynı sorun olmaz ki bu böyle canım biz kk ile ödeme yapmamış olsak ben yapacağımı biliyordum uyuz şeylerrr
ahh bi gelsinler diyeceğimi biliyorum ben
klava: klava:
öyle canım ya parayı alana kadar bunlar illa geciktiriyolar zamanında getirmezler hiç,bende çok sinir oluyorum böyle olunca zaten içim tezdir hep
evet canım ya öyle bahsedildiği gibi hiç yanmadı canım biraz ufak tefek doktorum ondan mıdır nedir eller küçük kaydirigubbakcemile3 ama daha aşağıya inmemiş daha gelmeye niyeti yok sanırım bizim muzurun bol bol yürü dedi doktorum ama öyle ısındıki havada burda akşamüstü bide sabah çıkıyım diyorum yürüyüşe
İnş.bizimde bir çırpıda geçer...Benim doktorumda ufak tefek bıcır bıcır bişikaydirigubbakcemile3Bende bu sıralarda yürümüyorumm yaaaCADIARZU
bugün belim ağrıyorrr((
İnş.bizimde bir çırpıda geçer...Benim doktorumda ufak tefek bıcır bıcır bişikaydirigubbakcemile3Bende bu sıralarda yürümüyorumm yaaaCADIARZU
Selam canım hoşgeldin...
Ya az değil tabiki yeterki o kadar olsunn kızımm...Ama 9.aya girdim kimse sen 9 aylık yoksun diyorlar sinirlerim bozuluyor..Bebeğim büyümüyomuş gibime geliyor:2:
bana da aynını diyolar. zaten ben zayıf hamile kalmama ramen 7 kilo aldım toplam
5 aylıkken normal kıyafetlerimi giyebiliyodum
ama doktorum durumdan çok memnun, bebek için de gayet iyi diyo hatta beklediğinin üstünde çıkıyo kilosu
ben anlamıyorum insanları hatta gıcık oluyorum
zaten kaç gündür sinirlerim bozuk
hiç insan yüzü göresim yok
kendimi ıssız bi yere kapatıp öylece kalmak kafa dinlemek istiyorum
valla benm doktor hiçte ufak tefek değill ben ne yapıcammm :sinifsinif:
Evet canımm haklısınn o yüzden böyle insan arada üzülüyor işte...bana da aynını diyolar. zaten ben zayıf hamile kalmama ramen 7 kilo aldım toplam
5 aylıkken normal kıyafetlerimi giyebiliyodum
ama doktorum durumdan çok memnun, bebek için de gayet iyi diyo hatta beklediğinin üstünde çıkıyo kilosu
ben anlamıyorum insanları hatta gıcık oluyorum
zaten kaç gündür sinirlerim bozuk
hiç insan yüzü göresim yok
kendimi ıssız bi yere kapatıp öylece kalmak kafa dinlemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?