2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar ben çıkıyorum .

Bugün dersim bitti.
yarın görüşürüz belki akşama girerim .

Öğleden sonra ağdadayım kızlar.
Ayyy canım yanmaz inşallah.
Geçen ki çok güzel geçmişti ama ne bilim bu defa karnım daha büyük bebiş daha hareketli iyi geçer inşallah.

iyi geçer merak etme.
benimde o işi hallettirmem lazım.
bir gün gelipte şeyimi görmeyi özleyeceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi yahu :roflol:

slm kızlar herkes iyi umarım,arada yazabiliyodum foruma yoğun çalıştığım için pek fırsat bulamıyodum amaaa bugün itibariyle çok şükür kızlar izne ayrıldım son 3 haftaya kadar çalışabilirmiyim hiç bilmiyodum ama şükür dayanabildim, artık minişlerimizde sağlıkla vaktinde gelsinlerde :ecrin_bebek: dün kontrolümüz vardı çatı muayeneside yaptı doktorum öyle çok korkulduğu gibi değilmiş kızlar ya kendini çok sıkmayınca inanın kolay oluyo,şuan normal doğum uygun gözüküyor ama bakalım kaydirigubbakcemile3

selam canım hoşgeldin...
senin çok az kalmış ya, maşallah
çatı muayenesi hakkında iyi birşey duymak iyi oldu. can yakmıyo galiba??? aman iyi iyi...

ben de yarın için randebu aldım ağdaya gideceğim cumartesi de dr da kontrol var zaten miss gb giderim kontrole bişi söylemedi ama çat muaynesini yapa bilir de

anadolu lisesinde ingilizce öğretmeniyim canım ben,şu en son anadolu lisesi öğretmen alımında ilköğretimden kaçıp kurtuldum sempatiksalakcinni

selam canım hoşgeldin...
senin çok az kalmış ya, maşallah
çatı muayenesi hakkında iyi birşey duymak iyi oldu. can yakmıyo galiba??? aman iyi iyi...

evet canım ya öyle bahsedildiği gibi hiç yanmadı canım biraz ufak tefek doktorum ondan mıdır nedir eller küçük kaydirigubbakcemile3 ama daha aşağıya inmemiş daha gelmeye niyeti yok sanırım bizim muzurun bol bol yürü dedi doktorum ama öyle ısındıki havada burda akşamüstü bide sabah çıkıyım diyorum yürüyüşe

Selam hoşgeldinnn...
Ohh ne güzel hadi gözünaydın olsun...Bundan sonra dinlen bol bol...Az kalmış bebişinle kavuşmanıza da...Ohh çatı muayenesi ile ilgili güzel şeyler duyunca içim rahatlıyor..haftaya cuma da bizim çatı muayenemiz olucakta o yüzden...Hepimiz için hayırlısı olsun inş..

İnş.bizimde bir çırpıda geçer...Benim doktorumda ufak tefek bıcır bıcır bişikaydirigubbakcemile3Bende bu sıralarda yürümüyorumm yaaaCADIARZU

İnş.bizimde bir çırpıda geçer...Benim doktorumda ufak tefek bıcır bıcır bişikaydirigubbakcemile3Bende bu sıralarda yürümüyorumm yaaaCADIARZU

inşallah canımcım hayırlısıyla herkes atlatır ne bileyim ben çok mu abartmışım ne giderken bayağı bi takmıştım kafama ama hemen olup bitiyor inş doğumlarımızda böyle bi çırpıda olup bitsin, ben bugün biraz dolaplarımın içini toparlıyım bari çok dağıldı sağolsun eşim bi tişört çekiyor hoop hepsi dağılıyo tekrar uğrarım biara akşamüstü kızlar,artık hareketler yavaşlayınca bi işi anca bitiriyorum yavaş yavaş hep zemuszemus

Selam canım hoşgeldin...
Ya az değil tabiki yeterki o kadar olsunn kızımm...Ama 9.aya girdim kimse sen 9 aylık yoksun diyorlar sinirlerim bozuluyor..Bebeğim büyümüyomuş gibime geliyor
:2:

bana da aynını diyolar. zaten ben zayıf hamile kalmama ramen 7 kilo aldım toplam
5 aylıkken normal kıyafetlerimi giyebiliyodum
ama doktorum durumdan çok memnun, bebek için de gayet iyi diyo hatta beklediğinin üstünde çıkıyo kilosu
ben anlamıyorum insanları hatta gıcık oluyorum
zaten kaç gündür sinirlerim bozuk
hiç insan yüzü göresim yok
kendimi ıssız bi yere kapatıp öylece kalmak kafa dinlemek istiyorum

ayyy valla yasecimm aynı duygular içerisindeyim ..........
inannn erkenden uyuyorum bazen...
herkezin lafı batıorrr bana
birde taşınma stresiii kafayı yemeden doğursaydım hayırlısıylaaa

valla benm doktor hiçte ufak tefek değill ben ne yapıcammm :sinifsinif:

Canım yok yaa o işin espirisi işte kendimizi avutmaya çalışıyoruz...Doktorun elinin hafifliği ile alakalı bir durum bence bu...
Evet canımm haklısınn o yüzden böyle insan arada üzülüyor işte...
Sen niye kötüsün ki..Hayırdırr yaa...

çevremdeki insanların lafları yüzünden işte herkes gerizekalı ve kuşbeyinli
hamile bi insana ne diyip ne denmiyeceğini bilemeyen angutlar yüzünden böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…