2010 Temmuz Anneleri : )

anneme bile kızgınım
burnum şişmiş
kızlar düşünebiliyomusunuz burnum şişmişmiş
aaa sahimi
acaba ben hamile olabilirmiyim sizce sebebi bu olabilir mi

çevremdeki insanların lafları yüzünden işte herkes gerizekalı ve kuşbeyinli
hamile bi insana ne diyip ne denmiyeceğini bilemeyen angutlar yüzünden böyleyim

anneme bile kızgınım
burnum şişmiş
aaa sahimi

Sanırım insanları o şekilde kabul etmemiz gerekiyor Yase...Yada görüşmicez yani başka yolumuz yok...Herkes birşeyler söylüyor..Kimisi iyi niyetle kimisi kötü...Ama kimse anlamıyor ki karşılarında ki kişi hamile hassas bir dönemde diye...En kötüsü de bunları bayanların söylemesi zaten sanki kendileri bu dönemlerden geçmemiş gibi...

ayrıca eşim hiç de değişmediğimi söylüyo
ayaklarımda bile şişlik yok gibi sadece akşamları hafif bi şişlik hissediyorum o kadar
ki kaldı yüzüm şişmişmiş
saçma
sırf moral bozmak
sanırım kasıtlı olarak yapıyolar sadist bu insanlar

kızlar selam. rapor alıp eve gidiyorum, dinlenicem birkaç gün. evde internet yok şimdilik, o yüzden merak etmeyin diye haber vereyim dedim :)
öptüm hepinizi, görüşmek üzere..

çevremdeki insanların lafları yüzünden işte herkes gerizekalı ve kuşbeyinli
hamile bi insana ne diyip ne denmiyeceğini bilemeyen angutlar yüzünden böyleyim

anneme bile kızgınım
burnum şişmiş
aaa sahimi

kesinlikle katılıyorum insanlar bayılıyor. banada yabancılar kilo almamışsın derken geçen gün gerizekalının biri dediki ayy 36 beden gelinlik giyen insana bak şimdi kaç oldun dedi parmakların kocaman olmuş dedi. bende hamileyim ondan mı acaba dedim alaycı bi şekilde.. kaç kgaldın dedi. 21 dedim. ee hamileliktense şimdi sizin bebek 21 kg mu doğcak demez mi... seninde dediğin gibi tam bir kuş beyinli.. bende şuan muhatap olduğum insanları maantık süzgecinden geçiriyorum. hatta mümkün olduğunca az insan görmek istiyorum herkes bi yorum yapa yapa bıktırdılar beni artık

kızlar selam. rapor alıp eve gidiyorum, dinlenicem birkaç gün. evde internet yok şimdilik, o yüzden merak etmeyin diye haber vereyim dedim :)

hoşçakal canım bizim yerimize de dinlen bol bol :gitme:

ben durumu tespit ettim insanlar kendi acılarını , yaralarını , yaşadıklarını başkalarının canını yakarak sarmaya çalışıyorlar bize şişko diyen kesin hamileliğinde 30 kg almıştır ya da insani yönden manevi yönden ve de ahlaki yönden gelişmemiş insanlar...zamanında yaşamış oldukları ve onlarda kalıcı hasar bırakan herşeyin acısını bizleri iğneleyerek canımızı acıtarak çıkarıyorlar.. ruh hastası bence bunu yapanlar..

iyi dinlenmeler froya.. evde göbişini bol bol kremle olurmu. sabah akşam yapışık yapışık.. evde daha rahat olur bayanssulusmile bebişe de iyi bak annesi :CüvCüv:

iyi dinlenmeler canımm..En güzelini yapmışsınnn....Bizde öptük seni...Dikkat et kendine..

yok yok ben artık çözdüm vallahi aptal bu insanlar
kendime kızıyorum ama niye boş yere kendimi üzüyorsam
zaten amaçları bu değil mi

Ayy canım sen çok yaşa emi...İnsanların patavatsızlıkları işte...

konu patavatsızlık olunca o kadar çok anlatacağım olay var ki....
yaramı deşmeyinnn :1closedeyes:

ben artık kilo almışsın diyenleri hiç kafama takmıyorum.

yeni tanıştığım insanlar bana çok az kilo aldın galiba gayet formda görünüyorsun diyorlar.

eski tanışık olduğum insanlarda yüzüme bakıp gülüyorlar çok şişmanslın diye. alışkın olmadıkları için bu halime garip geliyo onlara galiba.

bu arada dün akşam aynaya bakıyodum baktım gıdığım çıkmış. ayyy sibel can gibi gıdığım çıkmış ne komik olmuşum dedim. eşimde ordan sen gıdığını düşünüyon bacaklar roberto carlos gibi oldu onu hiç görmüyosun dedi. çok güldük bunada. yani asıl etraftaki patavatsızlardan önce benim kocama kızmam lazım.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy seninki neki benmm kocamı duysannn ..........
filommm benmmm diyorrr...
özgül ağırlığım diyor bana ...........
sonrada etli butlu olunca güzel olmuş dior ama lafları sokuyorrr ................
ama bennde gülüyorummm

canım maşallah oğluna
inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza da alırız hayırlısıyla opuyorumnanaktan

Güll çok sevindimm maaşallah Bulut kağan a çok güzel büyümüş mamaları yemiş annesinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…