2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba tekrardan...

hastane çantamı hazırlamakla meşguldüm. bebeğim için olan kısmı tamam. benim daha eksiklerim var. bugün yarın gidip onları tamamlayacağım kısmetse....

merhaba tekrardan...

hastane çantamı hazırlamakla meşguldüm. bebeğim için olan kısmı tamam. benim daha eksiklerim var. bugün yarın gidip onları tamamlayacağım kısmetse....

merhaba canım
ben de bugün hazırladım çantaları
kendim için terlik ve göğüs kalkanı eksik
kızımın herşeyi tamam gibi bakalım
hee bi tek pişik kremi almadık

merhaba canım
ben de bugün hazırladım çantaları
kendim için terlik ve göğüs kalkanı eksik
kızımın herşeyi tamam gibi bakalım
hee bi tek pişik kremi almadık

pişik kremini iyi hatırlattın. almıştım önceden koyayım bari.
kaç tane bebek bezi koydun sen??

kendime iç çamaşırı falan almam lazım. birde emzirme atleti çok lazım oluyor dediler 2 tane de ondan alıcam.

bebek bezi dedin de tamam herşey diyorum bi dee bebek bezi almadık henüz:kedi:yenidoğan aldınız dimi bir de kendime ped..sadece ped mi alcaksınız kızlar hasta bezi de lazım oluyomuş ordan verirler mi ki

bebek bezi dedin de tamam herşey diyorum bi dee bebek bezi almadık henüz:kedi:yenidoğan aldınız dimi bir de kendime ped..sadece ped mi alcaksınız kızlar hasta bezi de lazım oluyomuş ordan verirler mi ki

kaydirigubbakcemile3 ne güzel hatırlattık birbirimize. iyi denk geldi...
ben primanın yeni çıkan bezinden aldım. 2-5kg için olandan... 1 numara diye geçiyor...

kendime ped koyacağım ama hasta bezini hastaneye soracağım... eğer veriyorlarsa almayacağım...

nasıl yani canım ? daha önce sezeryanda mı bayıldın ? epiduralde mi oldu anlatsana ..

yok canım bu benim ilk bebeğim
daha önce belki epiduralle aynı sayılmaz ama tüp bebek yaptırırken yumurta toplama işleminde belden aşağıyı uyuşturmuşlardı yani dr rahmin içine vurdu iğneyi
ama ben çok acı çektim herşeyi hissettim bağır çağır ayy çok fenaydı ya
epidural kesinlikle farklıdır böyle de olmaz ama işte ben cesaretimi kaybettim an be an yaşayınca

herkes epidurali tavsiye ediyo ama..

biz de geldik :) yürüyüş yaptım ayyy yorulmuşum eve gelip uzanınca anladım. şimdi de yemek vakti cokacimcoook

bende bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim koltugun üstünde duruyolar çantaya yerleştirmedim henüz neler koydunuz çantaya sölermisiniz minnoşlar

hiç kimsecikler yok bu akşam.

eşimde iş yemeğinde ben evde oğluşumla yalnızım.

bu arada bizim burada kiraz festivali var eğlence başladı balkondan arada onları izlemeye çalışıyorum dürbünle:)))

alanada gitmeyi gözüm kesmiyor çok kalabalıkdır diye((

bende bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim koltugun üstünde duruyolar çantaya yerleştirmedim henüz neler koydunuz çantaya sölermisiniz minnoşlar

iyi yapmışsın şeker benimde hazırlamam lazım ama önce eksikleri tamamlamalıyım ))

aman canım balkondan izle :) bizim burada da yağmur yağıyor boshayallersmile

oğluşun korur seni annesi..

bizimde babamız yok bu akşam bende kızımla oturuyorum yaramaz bu kız çok yaramaz

hemde karnım semsert ayaklarını dışarı çıkarmaya çalışıyor sanki höyttt dicem şimdi ama

korkutmak istemiyorum bebemi

eşim çok canımı acıttığında kızıyor bizimkine eşşek sıpası üzme bakiiimmmm anneyi diyor kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…