merhaba tekrardan...
hastane çantamı hazırlamakla meşguldüm. bebeğim için olan kısmı tamam. benim daha eksiklerim var. bugün yarın gidip onları tamamlayacağım kısmetse....
merhaba canım
ben de bugün hazırladım çantaları
kendim için terlik ve göğüs kalkanı eksik
kızımın herşeyi tamam gibi bakalım
hee bi tek pişik kremi almadık
pişik kremini iyi hatırlattın. almıştım önceden koyayım bari.
kaç tane bebek bezi koydun sen??
kendime iç çamaşırı falan almam lazım. birde emzirme atleti çok lazım oluyor dediler 2 tane de ondan alıcam.
bebek bezi dedin de tamam herşey diyorum bi dee bebek bezi almadık henüz:kedi:yenidoğan aldınız dimi bir de kendime ped..sadece ped mi alcaksınız kızlar hasta bezi de lazım oluyomuş ordan verirler mi ki
ben de genel anestezi istiyorum
daha önceden tecrübem var tansiyonum düşmüştü bayılmıştım riske atamam yani
nasıl yani canım ? daha önce sezeryanda mı bayıldın ? epiduralde mi oldu anlatsana ..
selam kızlar biz geldik. kuzularınız ve sizler nasılsınız?
bende bebişin kıyafetlerini yıkadım ütüledim koltugun üstünde duruyolar çantaya yerleştirmedim henüz neler koydunuz çantaya sölermisiniz minnoşlar
hiç kimsecikler yok bu akşam.
eşimde iş yemeğinde ben evde oğluşumla yalnızım.
bu arada bizim burada kiraz festivali var eğlence başladı balkondan arada onları izlemeye çalışıyorum dürbünle:)))
alanada gitmeyi gözüm kesmiyor çok kalabalıkdır diye((
hiç kimsecikler yok bu akşam.
eşimde iş yemeğinde ben evde oğluşumla yalnızım.
bu arada bizim burada kiraz festivali var eğlence başladı balkondan arada onları izlemeye çalışıyorum dürbünle:)))
alanada gitmeyi gözüm kesmiyor çok kalabalıkdır diye((
oğluşun korur seni annesi..
bizimde babamız yok bu akşam bende kızımla oturuyorum yaramaz bu kız çok yaramaz
hemde karnım semsert ayaklarını dışarı çıkarmaya çalışıyor sanki höyttt dicem şimdi ama
korkutmak istemiyorum bebemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?