2010 Temmuz Anneleri : )

eşim çok canımı acıttığında kızıyor bizimkine eşşek sıpası üzme bakiiimmmm anneyi diyor kaydirigubbakcemile3

benim eşimde kızımm hadi rahat bırak anneyi uyu sen diyor sanki çocukla anlıyor gibi konuşuyor hoşuma gidiyorda bazen komik oluyor

offfffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa pek içim sıkılıyor kızlar oğluşumda hiç durmuyor karnımı yırtacak sanki

Bugun msafırım vardı.. baya yoruldum .. benım kızımda gün içinde hareketlıydı ama şimdi sakin .. sanırım uyuyorr

uyuyordur canım oda yorulmuştur seninle birlikte ( yazıkkkk kuzuyaaaaaaa (

bende bugün bütün gün aşağıda kamelyada oturdum kadınlarla sohbet ettim herkesin çocuğu bıcır bıcır aman bi yaramazlar gözüm korktu desem yeridir sempatiksalakcinni

kızlar meraba, bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğim 2575gr olmuş.dudaklarını öne uzattı kaşlarını çattı yüzünü buruşturdu.böle ağlıyomuş gibi.çok şekerdi. maşallah.

uyuyordur canım oda yorulmuştur seninle birlikte ( yazıkkkk kuzuyaaaaaaa (

Sanırım kı yoruldu canım... yavrumm benimm :asigim:
ıstemiyoruummm misafir flnnn ufff.. ayakta durmaya halim kalmıyor.. resmen komaya giriyorumm

kızlar meraba, bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğim 2575gr olmuş.dudaklarını öne uzattı kaşlarını çattı yüzünü buruşturdu.böle ağlıyomuş gibi.çok şekerdi. maşallah.
ALLAH nazardan saklasınn ... Bebişineee ....

maşallah kuzucuğa... kızlar şaka maka zamanımız geliyor yakında tamamen anne olucaz.Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın yawrularımızı bize bağışlasın ve ailesine vatanına milletine faydalı hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi bize nasip etsin inşallah :Saruboceq:

bende bugün bütün gün aşağıda kamelyada oturdum kadınlarla sohbet ettim herkesin çocuğu bıcır bıcır aman bi yaramazlar gözüm korktu desem yeridir sempatiksalakcinni

yaaa bende dün dayımın torunlarını gördüm çok şımarıklar babası kızsa babanneleri aldı pışpışladı anneleri kızdı yine pışpışlandılar çocuklarda iyice şımardı tabi. ben anneme diyorum sakın bizimkine böyle yapmayın. biz halen annemin kaş göz hareketlerinden ne dediğini anlarız çok sıkı şartlarda büyüdük kurallar katıydı çocuğumda bizim gibi olsun istiyorum. bizim kardeşimle aramızda 1,5 yaş var annem bizi kanepeye otyurturmuştu üzerimizi örtermişti temizliğini işlerini falan yaparmıştı. gezmeye gitsek yerimizden kalkmaz lafa söze atlamazdık ama dün çocukları görünce yuh yani dedim.

oyyyyyyyyyyy kıyamammmmm maşallahhhhhh annesi iyi bakıyor yavrusuna :))

aminnnnnnnnnnnn artık bi an önce zaman geçsinde temmuz gelsin istiyorum sabırsızlanmaya başladım valla

amin cnm inşallah :Saruboceq:

ayy aynı biz.. bizde 3 kardeşiz. annem otur diyip gözünü bi pörtlettimi oturacan başka şansın yok. acayip sıkı büyüttü. misafirlikte başka çocuklarla oynamak koşmak yaramazlık yapmak ne mümkün??? gözünü böle bi pörtlettimi tamam olay bitmiştir. tersini yapsak biliyorduk başımıza ne geleceğini.. ama iyikide öyle yetiştirmiş eğer öyle yetişmeseydik kalitenin ne demek olduğunu anlayamazdık belkide.. yani kalite dediğim yaşam kalitesi.. bugün etrafımıza baktığımızda bile insanların çocuklarına davranışlarından, hitap tarzından nasıl yetiştirdiklerini nasıl karaktere sahip olduğunu anlayabiliyoruz. bugün çocuklar sitenin çocuk parkının eşeğini kırmışlar buyur işte sen onu kırdın şimdi neye binicen iş ailede bitiyor.. ailede anne baba çocuk ilişkisi güzelse çocuk etrafa güzel davranıyor ama hoyratça ise çocuk hoyrat davranıyor. çocuk evin aynası boşuna dememişler. sevgi vermeliyiz sonsuzca ama bence otoriter olmalıyız. çocuklar ağaç fidesini sallıyolar anası çıkıp ordan oğlum kızım napıyon demiyor. küçükken ağaca zarar veren çocuk büyüyünce insanlara zarar verir. yerinde otoriter olmakta fayda var diye düşünüyorum
:lepi:

Son düzenleme:

katılıyorum canım yaaa inşallah bizde evlatlarımızı böyle düzgün yetiştirebiliriz.

çok doğru söylüyosun canım.... bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun valla etrafıma bakıyorum da çocuklar bi asi bi saygısız bilmişlik o biçim zaten gözüm çok korkuyo napıcam diyorum

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. inşallah Allah hepimize sağlıklı bebek ve kolay doğum nasib etsin:Saruboceq:

çocukların bir dediğini iki etmiyolar ne yapsa çocuklar hiç uyarmıyolar. eşimin yeğeni geçengün eve geldi koskoca 8 yaşında oğlan küçük odadan matkabı bulmuş bi naylona koymuş ben bunu eve götürcem diye tutturdu ben de bana lazım dedim ama annesi diyo k, şimdi çok ağlar biz bunu götürelim sonra gelir alırsınız eşim de götürün diyo bi tepem attı bebek odasına asılcak bisürü şey var zarla zorla matkap almışız bi de onların evine gidip matkap peşinde koşcam öçok sinirlendim hayır alamaz napın nedin alın elinden dedim bozuldular sonra eşimle tartıştık nolcakmış yeğeninden kıymetli miymiş ne işi var çocuğun elinde matkabın ama böleler işte napıcam bilmşyorum. çocuk her ne isterse onu yapıyolar. hiç kızmak hayır demek yok. ben karşııyım. çocuğun hayırı bilmesi lazım. bana despotsun diyor eşim. işim zor valla.

çocuğuna o bizim değil eve götüremeyiz diyecekleri yerde götürelim sonra alırsınız derlerse o çocuk da her gittiği yerden birşey toplar.alsanaalsanasmile
böyle ailelere çok kızıyorum.lmaz:
anne babalara çok iş düşüyor, ne doğru ne yanlış sınırları çok net çizmemiz lazım...
allah yüzümüzü kara çıkarmasın

AMİNNNN .... :Saruboceq::Saruboceq:

Öyle tabiki olay annede biter... Anne alsın matkabı eve götürsün sonra alırsınız derse tabiki cocuk aglar zırlar....lmaz:

Bizde 4 kardeş buyuduk.. en buyuk abım 38 yaşında.. hala annemden cekınır.. hepımız oyle.. bız dayak yemedık ama annemızın bır bakışından anlardık ne demek ıstedıgını.. sus pus olurduk.. ben sevgiyi hissettirmekle birlikte annenın cocuk üzerindeki otoritesininde çokk önemli oldugunu düşünüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…