bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
Anaaaam karnım nasıl kaşınıyorrr.
Offffff sormayın ilk defa bu kadar kaşındı.
Kızlar bu arada tayin istedim Mudanya gemlik ohhh ne güzel yerler yazdık bakalım ne olacak?
Pek ümitli değilim ama ben de bi taşınma telaşına girebilirim her an diğer temmuz anneleri gibi.
pazartesi benım aniden yarım bardak kadar suyum geldı ama acılma ve sancı olmadı ıcın durdurdular sımdılık ıkı gün hastanede yattık.
kızlar meraba, bugün doktor kontrolüm vardı.bebeğim 2575gr olmuş.dudaklarını öne uzattı kaşlarını çattı yüzünü buruşturdu.böle ağlıyomuş gibi.çok şekerdi. maşallah.
kızlar selamm ben geldimmm
kızlar selamm ben geldimmm
Hoşgeldin canım.. dün gece yoktun ? erkenden uyudun mu ? kaydirigubbakcemile3
slm kızlar..geçmişi okumayım direk yaziym diyorum ama sonra dayanamıyorum.bu saate kalıyorum:)
hg katrem buyrunnnnnnnnn
yok canım yaa eşim bugün izinliydi erken yatmadı film izledik 3 e kadar sonra ben uyuyakalmışım
o da 5 e kadar oturmuş
rolleri değiştirdik
bir de kızlar bişey soracağımm
dün gece ve bugün kasıklarımda feci sancı vardı
bir ara yattım baya sizde de oluyor mu yoksa korkayım mı?
yok canım yaa eşim bugün izinliydi erken yatmadı film izledik 3 e kadar sonra ben uyuyakalmışım
o da 5 e kadar oturmuş
rolleri değiştirdik
bir de kızlar bişey soracağımm
dün gece ve bugün kasıklarımda feci sancı vardı
bir ara yattım baya sizde de oluyor mu yoksa korkayım mı?
Bu arada Kızım kac dkkadr hıçkırıyorr bilmiyorumkismile bazen panik oluyorum neden bu kdr uzun hıçkırıyor diye...
Benim rahim kemiklerimde agrı vardı.. dr. anlatmıştım.. oda rahim kemiklerinde degıl önemli olan kasıklarında agrı varmı demişti bilmiyorumkismile bende yok demiştim..
sanırım yalancı sancıların başladı senin canım .. ee artık rahim kendini hazırlıyordur doguma.. opuyorumnanaktan
ya kızlar temmuz annelerinde acayip bi iletişim var gerçi diğer ayların annelerini bilmiyorum ama fisfisfis
şöyleki geçen gece biçok arkadaş eşine küsmüştü.aynı gece bende küsmüştüm benimkide saçma sapan bir sebepti :)
hepimiz tek tek taşınıyoruz:)
bugunde biçok arkadaş sıkıldığını yazmış..ay bende bugun çok sıkıldım.
tamam hepimiz hamileyiz.hormonlar coşmuş durumda ama..taşınmada hormonlardan değildir dimi:)
çok hoş ama ya bunlar:)
tabi bebişlerin aceleciliğinide unutmamak gerekir:)
inşaalah hepimizin doğumuda çok kolay olay olur.sağ salim gelir bebişlerimiz
Bu arada Kızım kac dkkadr hıçkırıyorr bilmiyorumkismile bazen panik oluyorum neden bu kdr uzun hıçkırıyor diye...
cnm benim kasık ağrılarım iki aydır var.bende doktoruma söylüyorum her gittiğimde gayet normal diyor..alıştım artık.sabah felçli gibi uyanıyorum bacağımı elimle kaldırıyorum.bu haftaya kadar sol kasıktaydı.üç dört gündür sağada geçti.
ya ben anlamıyorum hıçkırıp hıçkırmadığını.hiç durmuyor benimkide.karnım dalga dalga.aşağıya baskı yapıyor.arada aynı ritimle dakikalarca vuruyor.ordan oraya atıyor kendini ama hıçkırdığını anlamıyorum.
ayyy öyle mi acabaa eyvahedigeldismile
belki de gerçekten yalancı sancıdır
aynı adet ağrısı gibiydi
evet yaa o akşam bend e küsmüştüm
ayrıca ben de taşınacaktım ama ev bulamadımmm yerimseniben
hıçkırsın annesi
burada okumuştum büyüyormuş hıçkırdıkça
bu arada kızlar dün bebek odamız gelecekti
yarına ertelemişler nasıl sinir oldum
pazartesi getirelim demişler eşim olmaz en geç cuma gelsin demiş
inşallah gelirler bebişimin herşeyi ortalarda kaldı darmadağınık evim
bugün biraz toparlamaya çalıştık ama yok toplanmıyo
bu arada annem de geldi bu akşam çantaları hazırladık tamamen bitti gibi bişey
emirime ayrı kendime ayrı çanta yaptık biraz abarttık sanki tatile gidiyoruz onu da bunu da derken :bbo:
cnm bendede var aynı ağrı..ama çok uzun zaman oldu için ondan korkmuyorum artık.sen yinede yarın doktorunu bi ara.yok benim iki tarafta da var adet sancısı gibi
bence o dakıkalarca süren ritim hıckırıktır annesiii ...yerimseniben benımde karnımı salladıkca acayip mutlu oluyorummm... her agrıma degıyor... :asigim:
RABBİM herkese yaşatsın bu guzel duyguları.. dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hıçkırsın annesi
burada okumuştum büyüyormuş hıçkırdıkça
eşyaların gelmediğine şaşırmadım geçmişi oku herkes eşya beklemiş bugün:)
bende ayrı iki çanta yaptım cnm:)insan ister istemez abartıyor.sözde ben az eşya koydum. ama oğlanın çantasında biberonu koyacak yer yok:)
cnm bendede var aynı ağrı..ama çok uzun zaman oldu için ondan korkmuyorum artık.sen yinede yarın doktorunu bi ara.
AA bak bunu hiç duymamıştım.. ozaman hıçkırsın yavruşum tabii :asigim:
Bende ne bulursam hastane cantasına doldurdum... abartıyoruz ister istemez bıras tabiikaydirigubbakcemile3
normal dogumda 4-5 saat yatıran yerler var.. sezeryanda 1 gun... canta gittiği gibi geri gelebiliyor.. ama içimiz rahat etsin diye hadi onuda hadi bunuda :CüvCüv:
Oglusunun odası yarın gelır umarm.. insan acayip uyuz oluyor... dört gözle bekliyorsun heyecanla.. arıyorlar yok yarın.. yok öburgun.. :umursamaz: kendimden biliyorum.. 2-3 gun odasını geciktirmek istediler.. kıyameti kopardım hayııır diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?