2010 Temmuz Anneleri : )

ohh maşallah olsun canım herşey hazır olunca insanın kafası rahat oluyor
biz yatak odasına sepet beşik aldık onu bile kurmadık
yarın oda hallolursa eşim kuracak söz verdi
hep kafamda bunlar var yetişmeyecek gibi geliyor

ne iyi yapmışsınız cnm ya bende sepet beşik beğenmiştim. eşimle gittik almaya. o mobilya alalım sepetler küçücük diye tutturdu.bide kampanya vardı yatak beşik uyku seti biarada.o beğendi o aldı.sepet beşik içimde kaldı.biraz büyüyünce oda alcaz inşaala. ama onu ben seçicem mirmirmirmir
panik yapma yetişir hepsi cnm.zaten hemn kurar eşin onu.merak etme.bitmiş nerdeyse önmli kısmı.

bu arada kızlar sizin odalar geldi mi? yerleşti mi herşey?

Canım benim oda geleli neredeyse 1 ayı geçtii kaydirigubbakcemile3
Cok sabırsızımdırda.. herşeyımız hazır... kapı susumuze varana kdr.. yatak odam ıcınde park yatak aldık.. oda kurulu .. tek eksiğimiz kızım.. ALLAHIM onuda saglıkla hayırlısıyla bana kavustursun :Saruboceq:

bizimki de hediye canım aslında eltimle kaynım aldı
zaten çok uzun süre kullanılacak bişeyy değil taş çatlasa 8 aya kadar kullanılır
mobilyalar daha kullanışlı

amin canım
iyi hatırlattın biz kapı süsü de almadık halaa off
park yatak biz de annemlere aldık annem bakacak ben çalışırken bebeğime nasıl bırakacaksam (

amin canım
iyi hatırlattın biz kapı süsü de almadık halaa off
park yatak biz de annemlere aldık annem bakacak ben çalışırken bebeğime nasıl bırakacaksam (

İlk gunler baya zorlanırsın canım muhtemelen.. ama sonra yapacak birşey yoksa katlanıcaksın gun içinde özleme bilmiyorumkismile
ALLAH yardımcınız olsun ... :Saruboceq:

Ben bugun erkenden kacayım.. esneyip duruyorum.. bakalım ... İNŞAALLAHH uyurumm :Saruboceq:.. Şu an ayaklarımı balon olarak ifade etsem abartı olmaz.. inanılmaz şiştiler yıne boshayallersmile parmaklarımı bukemıyorum..

İYİ GECELER yakın zamanın anneleri opuyorumnanaktan

ben de gidiyorum kızlar az önce eletrikler kesildi
ben de karanlıktan çok korkarım eşim de başka odadaydı seslendim duymadı çok korktum ağladım ağladım
şimdi yanımda biz de yatalım artık
iyi geceler

günaydın kızlar
gece kuşları erkenden dağılmış akşam :))

günaydın kızlar
gece kuşları erkenden dağılmış akşam :))

günaydınlarrrr

günaydın güzel anneler :)

gunaydınnn şeker annelerrr
sizede günaydııınnn

Günaydınnnnnnnnnn.

günaydınnnnnnnn :1hug:

nasıl geçti ağda merasimi şeker bende dün yaptırdımmm ......
ama çook canım yandı son aylarr iice hassaslaşıor demekkii ben mahf oldum ama kurtuldummm

Süperdi bu defa daha kolay geçti.
Ohhh cillop gibiyim:)))
Yapan kız azalmış baya dedi.
Benim zaten çok tüğüm yok daha ilk ağda da azaldı geerçekten.
İnşallah köklerine kıran girer de kurtulurum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…