- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
Nerdesiniz ayoll kendi kendime konuşuyomuşum gibi hissettim hiç sesiniz çıkmıyo.
Kızıorum bak.
Kızlar içinizde kamera alan var mı?
Aslında bana saçma gelirdi kamera almak çünkü dijital foto makinalarının çoğu harika çekimler yapıyo zaten.
ama bizim foto makinamız bozuldu ve yenisini alıcaz.
Şimdi araştırıyodum nerdeyse kameralarda da foto makinalarıyla aynı fiyatta olanları var.
Acaba kamera mı alsak diyorum.
Tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı?
Kızlar içinizde kamera alan var mı?
Aslında bana saçma gelirdi kamera almak çünkü dijital foto makinalarının çoğu harika çekimler yapıyo zaten.
ama bizim foto makinamız bozuldu ve yenisini alıcaz.
Şimdi araştırıyodum nerdeyse kameralarda da foto makinalarıyla aynı fiyatta olanları var.
Acaba kamera mı alsak diyorum.
Tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı?[/QUOT
ya misscim bende aynı şeyi düşünüyorum bizimde digital foto makinemiz var ama eski marka video çekimi kısa acaba kamera alsakmı diyoduk bizde çok güzel hatıra kalıyo ama çok fazla marka ve model var karar veremedik bi türlü
günaydınnnnnnnnnn
misscapris canım eşim de kamera diyo ama ben fotoğ.makinası alalım diyorum bakalım bu aralar araştırmada kendisi..aldığmızda yazarım sana
kızlarrrrrrr ya benim göğüslerim sarktı sankii büyüdüklerinden mi acaba ya
düzelirmi ki sonra
off çok canım sıkılıyo
bir de doğum sonrası korse falan takmayı dülşünüyomusunuz
bana kız kardeşim hediye aldı fotoğraf makinası.
canon marka çok memnunum.
video çekimi de çok başarılı.
fiyatı 280tl filandı galiba.
günaydınnnnnnnnnn
misscapris canım eşim de kamera diyo ama ben fotoğ.makinası alalım diyorum bakalım bu aralar araştırmada kendisi..aldığmızda yazarım sana
kızlarrrrrrr ya benim göğüslerim sarktı sankii büyüdüklerinden mi acaba ya
düzelirmi ki sonra
off çok canım sıkılıyo
bir de doğum sonrası korse falan takmayı dülşünüyomusunuz
normal doğum yaparsam eğer ben takıcam, acayip toparlıyormuş.
benim de göğüslerim sarktı gibi ama annem süt gelince toparlanır diyo.:sinifsinif:
bakıcaz artık
Canım benim oda geleli neredeyse 1 ayı geçtii kaydirigubbakcemile3
Cok sabırsızımdırda.. herşeyımız hazır... kapı susumuze varana kdr.. yatak odam ıcınde park yatak aldık.. oda kurulu .. tek eksiğimiz kızım.. ALLAHIM onuda saglıkla hayırlısıyla bana kavustursun :Saruboceq:
ayy inşallah düzelir canım ya
göğüslerimden çok dertliyim
açıkcası bundan önemlisi emzirmeye çok elverişli değil
göğüs kalkanı işe yarar mı bilemicemm
ben dün bir tane korse aldım ama sezeryan olursa sanırım 2 ay sonra falan takabiliyosun yani biraz geç ama normal doğumda hemen takarsan çok iyi toparlıyomuş..gerçi o sıcakta korse yani boşa para gibi ama neyse aldm ben gene de :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?