biz de hazırladık yavrukuşumun odasını :) yatak odasına da farklı bir beşik daha aldık..yalnız şu an oda takımının kokusu 1 ay olmasına rağmen geçmedi, biraz daha havalandırmam lazım sanırım..
günaydın kızlaaarrr
eşimi işe yolladım geldimmmm
ayy inşallah düzelir canım ya
göğüslerimden çok dertliyim
açıkcası bundan önemlisi emzirmeye çok elverişli değil
göğüs kalkanı işe yarar mı bilemicemm
ayy inşallah düzelir canım ya
göğüslerimden çok dertliyim
açıkcası bundan önemlisi emzirmeye çok elverişli değil
göğüs kalkanı işe yarar mı bilemicemm
1 ay mı canımmm ?
bizim oda daha bugün gelecek yaa
bizim 1 ay vaktimiz yok malesef napıcaz ki
eşyaları da yerleştirmemiz lazım bişey olur mu ki
zaten bebiş odada yatmayacak yanıma sepet beşik aşdım ponda yatacak ama eşyaları koysak bişy olur mu
hoşgeldin cnm.. bende dün gece erken kaçtım senden önce. şuanda cnm sıkılıyor. sende ne var ne yok ??
benim bir arkadaşım sezeryanla doğum yaptı. zaten estetik dikiş yapılmış dikiş aldırmaya gitmedi. ipler kendi kendine erimiş. dikişlerin üzerinde bant varmış doktor çağırmış gel bantı çıkaralım diye. dikiş yeri küçükmüş 4 cm lik bi çizik halindeymiş. neyse o zaman sormuş demişki doktor; doğum yaptığın günden 15 gün say 16. gün korse takmaya başlayabilirsin. oda hemen taktı kendisi hep kilo verdiğini söyledi ama ben pek farkedemedim çünkü doğum önceside tombik bir arkadaştı
hiç canım ne olsun ben aslında dün daha duracaktım da netteyken elektrikler kesildi
baya bi korktum ağladım eşim de yatak odasındaydı seslendim duymadı
sonra duyunca hemen geldi yanıma ben de çıktım
sabah da kalktım kahvaltı hazırladım ona şimdi de çayımı içiyorum
benimde dün gelecekti gelmedi yarın gelecekmiş. ben diyorumki kapı cam ne varsa açıp gece gündüz havalandırsak 1 hafta yeter. bide oda güneş alıyorsa koku daha zor geçermiş. ama özellikle geceleri pencereleri açık bırakırsam kolayca havalanır diye düşünüyorum. ama bide benim ev 10. kat pencereden hırsız giremez ondan rahatım. alçakta olsam bunu düşünmezdim
1 ay mı canımmm ?
bizim oda daha bugün gelecek yaa
bizim 1 ay vaktimiz yok malesef napıcaz ki
eşyaları da yerleştirmemiz lazım bişey olur mu ki
zaten bebiş odada yatmayacak yanıma sepet beşik aşdım ponda yatacak ama eşyaları koysak bişy olur mu
Kendime inanamıyorum,
Oğlum olacak diye midir nedir bilmiyorum
Dünya kupasına bakıyodum az önce.
Google sayfaaasına eklemiş ya bugün,
Futbolla pek alakam yoktur gruplara bakıyorum kim kiminle karşılaşacak onları inceliyorum
Ayy şaştım kendime farkedince
Ne alaka yani
Oğlan içerden baktırıyo herhaldekaydirigubbakcemile3
Az önce öğretmenler odasında bayan hocalar ne zman hamile kalaım hangi ay doğum yapalımı konuşuyolar
Beni görünce canları çekiyomuş
İkincileri yapıcaklar gaza getirdim milleti.
Ayy çok komikler çocukların burçlarına kadar hesap yapıyolar.
Sanki hesapladığın ayda geliyomuş gibi.
Sizin öyle mi oldu kızlar hesaplayınca geldi mi.
Valla biz hesapladık ama 4 ay sonra geldi paşacıkkaydirigubbakcemile3
selam herkese kaydirigubbakcemile2
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Oyyy kıyamam sana.
sen de benim gibi ödleksin yani.
Biz nasıl anne olucaz.
Çocuk karanlıkta ağlarken biz de başlarız ağlamaya onla beraber artık
canım bize dediler ki 1 ayda geçer ama daha önce geçmesini istiyorsan 2 günde bir sabunlu bezle silieceksin...biz 1 ayda 3 kere falan sildik nasıl olsa vakit var diye..eğer silerseniz sabunlu bez ile koku bayağı çabuk azalıyor..bizim gece gündüz pencereler açık sonuna kadar karşılıklı hem de ama gene de şu anda koku var özellikle kapıyı kapadığımızda ..ama silersen hemen geçer.
acaba yapıştırma mı oldu onunki artık dikiş atmadan yapıştırıyorlar direkt ya. peki nasıl göbeği sarkık olarak kaldı mı yoksa düzeldi mi ? yani şişman olabilir ama sarkık göbek farklı birşey. ya ne bilim ben sezeryan olsam takamam gibime geliyo bir de orası iltihap falan yaparsa işte o zaman çok kötü olur..
göğüs ucu belirgin değil galiba
burda onunla ilgili topikler vardı belirginleştirmek için tavsiyeler falan yazıyordu bir bak istersen.
avent marka di mi göğüs kalkanı?
onun da işe yaradığını duymuştum..
şimdiden uygulayabiliyor musun acaba?
selam herkese kaydirigubbakcemile2
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?