2010 Temmuz Anneleri : )

ay canım yaa adamı da korkutmuşsun :))
eşim diyo ki bana büyük patron bir iş yaparken korka korka yapıyorum artık hep beni azarlıyosun diyo :)))

anlattığının aynısını bizde yaşıyorduk geçen günlere kadar.. mutfaktayken geliyo arkamdan sarılıyo göbeğimi elliyo ya da kapıdan çıkarken birden karşımda görüyordum basıyordum çığlığı. ödüm patlıyodu resmen. bende bağırıyodum ne sinsi sinsi geliyon diye halbuki sinsi kelimesi çok ağır kaçıyordu ama acayip sinirleniyordum ve çok bağırıyordum gürültü yaparak gel korkuyorum diyordum. eşimde megafonmu alayım elime bir evin içinde 2 kişiyiz diyordu. ama birkaç kez olduktan sonra artık yapmıyor çünkü bıktığı için gelmiyor peşimden sessiz sessiz parmak uçlarında kaydirigubbakcemile3

haklısın canım sıcakta zor iş , emzirirken zaten fena terliyormuşsun..normal halde korse takabilen varsa belki takar da ben bir kere denemiştim sanki boğuluyorum gibi hemen çıkarmıştım... bir de ameliyatla zor iş ama ben inanıyorum göbek falan kalmaz bizde korsesiz hem de a.s

selam kızlar ben bugün teyze oldum anne olmakta teyze olmakta çok güzelmiş nazlı kızımız geldi şükürler olsun allah hepimize sağlıklı doğumlar versin çok güzel ya iyice sabırsız oldum gelsin artık arda bebeğimde

en nazlı sıpa bizimki heralde
3yıl tedavi iğneler 1 tüp bebek 1 aşılama
sonra kendiliğinden geldi
çok acele ettiniz ama bakın ben kendim de gelebiliyorum demek istedi sanırımŞeniz

ay canım yaa adamı da korkutmuşsun :))
eşim diyo ki bana büyük patron bir iş yaparken korka korka yapıyorum artık hep beni azarlıyosun diyo :)))

şu azarlama işinden ötürü bende üzülüyorum ama birden oluveriyor elimde değil. çok anlayışlılar valla biri bana bu kadar bağırsa 100 yıl konuşmam heralde :roflol:

benim eşimde pek şakacıdır saolsun. birkaç kez yaptı aynen seninki gibi. ama gerçekten yerimden hopluyorum ya. sakat yani. Allah korusun.
neyseki artık yapmıyor...

hayırlı osun canımmm
ayy benim de kızkardeşim var
ben de teyze olabilecek miyim ki
daha evlenmeye niyeti yok ama :))

en nazlı sıpa bizimki heralde
3yıl tedavi iğneler 1 tüp bebek 1 aşılama
sonra kendiliğinden geldi
çok acele ettiniz ama bakın ben kendim de gelebiliyorum demek istedi sanırımŞeniz

maşallah herşey Allah isteyince oluyor işte
en güzel örneği canım

maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin
darısı başımıza... a.s

şu azarlama işinden ötürü bende üzülüyorum ama birden oluveriyor elimde değil. çok anlayışlılar valla biri bana bu kadar bağırsa 100 yıl konuşmam heralde :roflol:

ben de konuşmam valla :roflol: ama insanın elinde olmuyor bazen :umursamaz:

krikitos tebrik ederim cnm. Allahım anne olmayıda nasip etsin bu arada kerdeşinle aranızda 1 ay olacak bu dahada güzel. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:Saruboceq:

sorcam sorcam bir türlü soramadım.
cinsellik ile aranız nasıl??? bana sordular mı ne sorduklarını anlamam bile zaman alıyor artık :roflol:

sorcam sorcam bir türlü soramadım.
cinsellik ile aranız nasıl??? bana sordular mı ne sorduklarını anlamam bile zaman alıyor artık :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

bizim 1 ay kadardır yok aramız
öyle sarılıp yatıyoruz hatta o zaman bile tekme atıyor bizimki :bbo:
diyorum ki bak krnımdaki annemden uzak dur diyo sarılmamıza bile izin vermiyo

:roflol::roflol::roflol:

bizim 1 ay kadardır yok aramız
öyle sarılıp yatıyoruz hatta o zaman bile tekme atıyor bizimki :bbo:
diyorum ki bak krnımdaki annemden uzak dur diyo sarılmamıza bile izin vermiyo

kendimi o durumla, o pozisyonla bağdaştıramıyorum nedense. kaydirigubbakcemile3
millet doğurana kadar oldu falan deyince helal olsun diyorum.
eşimde bu konuda bir anlayış abidesi kesildi son 3 haftadır falan. :roflol:

kendimi o durumla, o pozisyonla bağdaştıramıyorum nedense. kaydirigubbakcemile3
millet doğurana kadar oldu falan deyince helal olsun diyorum.
eşimde bu konuda bir anlayış abidesi kesildi son 3 haftadır falan. :roflol:

evet bizmki de öyle
diyorum ki hiç aklına geliyo mu
o da diyo ki bazen geliyo karnını görünce geçiyo diyo
aslında doğumu kolaylaştırıyormuş
eşime de böyle dedim ama yemedi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…