benim bebek bi kerede geldi. hatta tarihini ve saatine kadar biliyorum.
hoşgeldin nazo.. ben kendi adıma iyiyim sen ve güzel kızın nasılsınız ?
dün gece yine tuvalete kalktım. zaten gözüm kapalı yapıp yatağa dönüyorum :roflol:
tam yatak odasına girerken eşimde kalkmış oda çıkıyodu kapıdan. ben birden onu görünce bir çığlık :1shok:
ölüyorum sandım korkudan. doğursam doğururdum yani. onunda ödü patladı yazık. bide bağırdım ne diye hayalet gibi geliyosun insan ses verir diye. yazık ne suçu var halbuki.
ama alıştı yok yere agresiflik yapılmasına
dün gece yine tuvalete kalktım. zaten gözüm kapalı yapıp yatağa dönüyorum :roflol:
tam yatak odasına girerken eşimde kalkmış oda çıkıyodu kapıdan. ben birden onu görünce bir çığlık :1shok:
ölüyorum sandım korkudan. doğursam doğururdum yani. onunda ödü patladı yazık. bide bağırdım ne diye hayalet gibi geliyosun insan ses verir diye. yazık ne suçu var halbuki.
ama alıştı yok yere agresiflik yapılmasına
yok yok inanki sarkık değil hatta ben onu görünce normal doğum yaptı sanmıştım meğer sezeryan yapmış. onun tek sıkıntısı öncedende zayıf değildi tombikti. yapıştırma değil normal dikiş ama ipler kendi kendine eriyormuş yani dikiş aldırma olayı yok. sıcakta korseyi takamayız gibi geliyor banada. aylardır kremler içinde vıcık vıcık geziyorum bide terliyoruzda artık. emzirirken daha da terlicez korse nasıl kullanılır bilmiyorum. boshayallersmile
Az önce öğretmenler odasında bayan hocalar ne zman hamile kalaım hangi ay doğum yapalımı konuşuyolar
Beni görünce canları çekiyomuş
İkincileri yapıcaklar gaza getirdim milleti.
Ayy çok komikler çocukların burçlarına kadar hesap yapıyolar.
Sanki hesapladığın ayda geliyomuş gibi.
Sizin öyle mi oldu kızlar hesaplayınca geldi mi.
Valla biz hesapladık ama 4 ay sonra geldi paşacıkkaydirigubbakcemile3
ay canım yaa adamı da korkutmuşsun :))
eşim diyo ki bana büyük patron bir iş yaparken korka korka yapıyorum artık hep beni azarlıyosun diyo :)))
anlattığının aynısını bizde yaşıyorduk geçen günlere kadar.. mutfaktayken geliyo arkamdan sarılıyo göbeğimi elliyo ya da kapıdan çıkarken birden karşımda görüyordum basıyordum çığlığı. ödüm patlıyodu resmen. bende bağırıyodum ne sinsi sinsi geliyon diye halbuki sinsi kelimesi çok ağır kaçıyordu ama acayip sinirleniyordum ve çok bağırıyordum gürültü yaparak gel korkuyorum diyordum. eşimde megafonmu alayım elime bir evin içinde 2 kişiyiz diyordu. ama birkaç kez olduktan sonra artık yapmıyor çünkü bıktığı için gelmiyor peşimden sessiz sessiz parmak uçlarında kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben bugün teyze oldum anne olmakta teyze olmakta çok güzelmiş nazlı kızımız geldi şükürler olsun allah hepimize sağlıklı doğumlar versin çok güzel ya iyice sabırsız oldum gelsin artık arda bebeğimde
en nazlı sıpa bizimki heralde
3yıl tedavi iğneler 1 tüp bebek 1 aşılama
sonra kendiliğinden geldi
çok acele ettiniz ama bakın ben kendim de gelebiliyorum demek istedi sanırımŞeniz
selam kızlar ben bugün teyze oldum anne olmakta teyze olmakta çok güzelmiş nazlı kızımız geldi şükürler olsun allah hepimize sağlıklı doğumlar versin çok güzel ya iyice sabırsız oldum gelsin artık arda bebeğimde
şu azarlama işinden ötürü bende üzülüyorum ama birden oluveriyor elimde değil. çok anlayışlılar valla biri bana bu kadar bağırsa 100 yıl konuşmam heralde :roflol:
sorcam sorcam bir türlü soramadım.
cinsellik ile aranız nasıl??? bana sordular mı ne sorduklarını anlamam bile zaman alıyor artık :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
bizim 1 ay kadardır yok aramız
öyle sarılıp yatıyoruz hatta o zaman bile tekme atıyor bizimki :bbo:
diyorum ki bak krnımdaki annemden uzak dur diyo sarılmamıza bile izin vermiyo
selam temmuz melekleri...
kendimi o durumla, o pozisyonla bağdaştıramıyorum nedense. kaydirigubbakcemile3
millet doğurana kadar oldu falan deyince helal olsun diyorum.
eşimde bu konuda bir anlayış abidesi kesildi son 3 haftadır falan. :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?