2010 Temmuz Anneleri : )

sorcam sorcam bir türlü soramadım.
cinsellik ile aranız nasıl??? bana sordular mı ne sorduklarını anlamam bile zaman alıyor artık :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

bizim 1 ay kadardır yok aramız
öyle sarılıp yatıyoruz hatta o zaman bile tekme atıyor bizimki :bbo:
diyorum ki bak krnımdaki annemden uzak dur diyo sarılmamıza bile izin vermiyo

bizde aynı son 1 aydır hatta belki 1,5 aydır kardeş kardeşiz.. ya zaten ben son güne kadar yaptık diye birkaç yazı okudum bu sitede ve hayret ediyorum sanırım bu göbekle birşeylerin gerçekleşmesi için akrobasi yapmak lazım zaten gece oldumu benim kızım kıpır kıpır o çocuk uyanıkkende sarılamıyoruz bile çünkü rahat yatamıyorumki ben eşime bazen o konuyla ilgili espiriler yapıyorum. oda siz iyi olunda geris hiç önemli değil diyor. ama sadece yapamayan biz değilmişiz ya bu göbekle olacak işmi

evet bizmki de öyle
diyorum ki hiç aklına geliyo mu
o da diyo ki bazen geliyo karnını görünce geçiyo diyo
aslında doğumu kolaylaştırıyormuş
eşime de böyle dedim ama yemedi :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
ay çok güldüm kendi kendime.. iyi oldu..

aman şu cinselliği hiç sormayın...üzülüyorum kız adamcağıza..hiç gıkı çıkmıyo..aslında biz biraz naz yapıoz galıba..yoksa yapsak yapılır yanii.ama hayatta aklıma gelmıo..en son ne zaman dı onu bile hatırlamıyorum...
ama en içimi rahatlatan hepimizin aynı durumda olması..ohh beee.

evet normal olan bu demek ki :))
öbürküler istisnaaa

katılıyorum hepinize, kesinlikleee ...
topik bir kez daha amacına ulaştı... aynı durumda olanlarla konuşmak inanılmaz rahatlatıyoo.
iyi ki varsınız :1hug:

arkadaşlar her şey hazırmı??
acaba unuttuğumuz ufak tefek şeyler varmı??özellikle hastane çantası konusunda tereddütlerim var.ya bişe lazım olursa hastanede diye..
her şey tam olsun istiyorum..ne zor bir durum hele bnm gibi kararsız bir için..

kızlar gene maşşallahınız var yaa
ben de geçmişi okumadan yazamayanlardanım napiiim
sonra geri dönmesi zor oluyo

hastane çantamı bebeğe ayrı kendime ayrı hazırlamaya başladım ama sığmıyoki

üniv. de okurken kullandığım lacivert çekçekli bi valizim vardı büyüklerden sanırım tekrardan

hepsini ona yerleştiricem. bebeğin çantasında bebek bezi ve kıyafeti o kadar yer kapladıki

geri kalan tıkış tıkış oldu. kendi çantamdada hastabezi ve pijamaları koydum bi baktım yer

kalmıyo daha eksik çok. o valizlede doğuma gidlirmi bilmemki? bide millete alay konusu

olmayalım ??

şimdi aradılar kızlar bebek odamız geliyormuş 5 dakkaya burada olurlar heralde
heyecanlandım şimdi :))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

canm kaç tane bebek bezi koydun
benimki de zor kapandı bebeğe ayrı kendime ayrı yaptım ama yine de tıkış tıkış
ben hasta bezi de koymadım annem gerek olmaz dedi sadece orkid gece aldım

canm kaç tane bebek bezi koydun
benimki de zor kapandı bebeğe ayrı kendime ayrı yaptım ama yine de tıkış tıkış
ben hasta bezi de koymadım annem gerek olmaz dedi sadece orkid gece aldım

bebek bezi paketi komple koydum kaydirigubbakcemile3 wallahi bilmiyorumki içinde kaçtane var 20 li sanırım

tekrar selam...
ben bebeğin çantası ile kendi çantamı ayrı hazırladım. bebeğinkini hazırlamak daha kolay.
bir ıslak mendili eksikti onu da koydum. birde kaç tane bez koyacağımı bilemedim. 10 tane yeter mi sizce??

kendim içinde 1 adet gecelik aldım. bir tane daha almam lazım. ama alana kadar diğeriyle birlikte çanta hazır olsun...
hasta bezi yerine orkid gece koyacağım çantama.
birde dün emzirme atleti aldım. çok terlendiğinden iyi oluyor dediler. bende bir tane alayım koyayım dedim. çok da güzel atletler. doğum sonrası evde bir tek onunla bile dolaşılabilir.
külot aldım 3 tane. birde korse alacağım en son. ne olur ne olmaz diye... normal olursa giyiliyormuş.
bu konuda toplaşıp konuşabilsek keşke.. öff !

şimdi aradılar kızlar bebek odamız geliyormuş 5 dakkaya burada olurlar heralde
heyecanlandım şimdi :))
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

aaayy gözün aydın.. odayı yerleştırmek o kadar zevklı oluyokii..
hasta bezide özellijkle normal dogumda şart.ama bazıları bebeğin beziyle idare ediyorlar..
normal dogumda kanama fazla oluyor.sezaryande adet kanaması gibi..ikisinide yaşadım çünki.

bence 10 bez fazla bile.. gecelikte yedek al bence.birde sezaryan kemeri var arkadaşlar.ben bir arkadaşımdan aldım..çok kullanışlı.eğilip kalkarken rahat ediyorsun dikişlerşn ağrımıyor.korse gibi bişe..hasta bezide mutlaka alın derim.ilk gün inanın gerek oluyor.
emzirme atleti nasıl bişeymiş hiç rastlamadım alış veriş yaparken.havluculardanmı aldın yoksa bebek mağazalarından mı?? alalım bi kaç tane.. bak ben hiç atlet koymadım valize.
birde rezene çayı alın mutlaka..hem gazımızı alır hemde süt gelmesini sağlar.bnm doktorum ilk beslenmeme rezene çayıyla başlatmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…