2010 Temmuz Anneleri : )

canım Allah kolaylık versin.
ama sıkma canını, çok şükür bir evin oldu bebğinden önce, bu çok mutlu edici bişey hihoyyyt
ama bitmeyen işlerin insanı nasıl sıkıntıya soktuğunu da çok iyi bilirim. hamilelikte takmamaya çalışıyorum sadece sempatiksalakcinni

canım 7 yıl olmayınca birde eşim hiç gitmedi doktora bebek istiyordu ama çekiniyordu sanırım hep ben gittim tek başıma bir kere doktor kızmıştı tek geliyorsun diye ama allah razı olsun bana dua eden çok oldu çevrede belki onların duaları tuttu ben iki ay hasta olamadım dedimki herhalde genç yaşta menepoza girdim 33 yaşındayım bu arada testte hamileymişim meğer öyle çıktı eşim ağlamıştı

kızkardeşim in 6 ay olmadı depresyona girmişti benim yedi yıl olmadı akrabalar çevre çok başıma kaktı insanlar bazen çok fena olabiliyor en yakın arkadaşım yardıma çağırmıştı o gün işim vardı gelemiycem dedim sanki çocuğunmu var demişti çok kırılmıştım
bir arkadaşımda eşime çocuk verdim yaranamadım çocuk veremeyenler var demişti
biride eşim bana hediye almıştı dediki benim 23 tane çocuğum var mutluyum hediye falan gözümde yok demişti bunlar hep çok yakın arkadaşlarımdı

kısmeti böleymiş demek ki bebeğin gelme zamanı bu zamanmış. ben 37 yaşında hamile kaldım.

arkadaslar bana yardımcı olun resim eklemeye çalışıyorum olmadı heralde açılmıyor.nazosan aynı dedigin gibi yaprım resmi yükle dedim sonrası iş karısıyor bir yardımcı olurmusunz

nasıl insanlar varmış senin çevrende ya??? klava:
benim aynı ofiste çalıştığım 2 arkadaşımın çocuğu olmuyordu da yanlarında bahsetmemek için akla karayı seçerdim... yazık, insanlar halden anlamaz olmuş...
birşeyleri anlamak için illaki de yaşamamız gerekmiyor değil mi???
çok şükür nurcancım bak bebğin gelecek yakında. ona bak sen, tıka kulaklarını, dön bi tarafını o insanlara :dilcikar:

arkadaslar bana yardımcı olun resim eklemeye çalışıyorum olmadı heralde açılmıyor.nazosan aynı dedigin gibi yaprım resmi yükle dedim sonrası iş karısıyor bir yardımcı olurmusunz

canım resmi yükle dedikten sonra ekranda resmi görüyorsun değil mi?

orda aşağıda kutucukların içinde bir sürü link var, sen en alttakini seçeceksin. onu yanlış seçince görünmüyor.

bende ilk seferinde aynı sorunu yaşadım.

evet yakınlar kırıcı olabiliyor. ama eşinde sperm düşüklüğü varsa eğer tutması zaman almıştır belki. doktora gitseydi aşılama yaparlardı ve 7 yıl beklemezdiniz hemen olurdu ama bu işlerde kısmet meselesi biraz. sonuçta zamanı bu zamanmış demek ki. geçmişe perde çekip bugüne bakmak lazım.sonuçta Allah bebeklerimizi bize bağışlasın.benim bir arkadaşımın bebeği olmuyor eşinde azospermi var ve ihtimali yok yani ona hamile olduğumu bile söyleyemedim üzülür diye. ben de bi kere evlatlık alın demiştim geçmişte çünkü hiç ihtimal yoktu ve kıs çok çocuk istiyodu ama eşi evlatlığa karşıydı eşi bana başına gelirse o zaman konuşursun demişti Allah ta bana yaşattı heralde o duyguyu bisüre ceza olarak. ama sonuçta kavuşuyoruz bebeklerimize.bana da birisi o dönemde üzülme olmazsa evlatlık alırsın demişti kızı dövecektim çok sinirlenmiştim kolaysa sel al evlatlık demiştim. densisiz işte.türk milleti olarak biraz.

öyle canım maalesef çok kırıldım bu güne kadar çok üzüldüm eltim her gitiğimde siz düşünmüyormusunuz der hep açıklama yapıyordum yine soruyor sonra bana demiştiki eşim için onun oluyordur senin olmuyordur
biride senin kocanda iş yok dedi yadelikafadulden
ben hiç birşey diyemedim ben utanıyorum duyunca bunlar utanmıyo
karşı komşum çocuğun yediği içtiğinden neolucak yapın bi tane diyodu töbe töbe olmuyo diyosun anlamıyolardı

bunlar hassas konular, dillendirmemek lazım... ama anlamaz insanlar. konuşacak konuları yok ki senden benden başka...

öyle canım bizede dediler evlatlık alında dediler her lafıda söylediler vallahi yazsam roman olur canım bu günleri gördüm ya şükürler olsun
benim canım düşük riski çok hamilelikte bunuda hep yatarak korumaya çalıştık 32 haftadır yatıyorum

kızlar evde ekmek yokmuş kendime krep yapıcam bakkala gidesim yok

günaydınlar herkese.. nasılsınız kızlar?
hava çok bunaltıcı bugün.için sıkılıyo.hofffff....
eşimin teyzeleri bana küsüyomuş hiç gitmiyorum diye.töbe töbeeee.8 taneler.hangi birine gideyim.oturamıyorum bile uzun süre.deli edecek beni bu insanlar

kızlar biz annemle cevahire gidiyoz alışveriş merkezine yeğenleri doğumgünü var hediye alcaz bir de terlik iççamaşırı filan alcam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…