2010 Temmuz Anneleri : )

zaten hamilesin birde milletin nazıyla uğraş deki ben rahatsızım haöilelikten dolayı

zaten hamilesin birde milletin nazıyla uğraş deki ben rahatsızım haöilelikten dolayı

öyle diyorum artık.zaten memlekete geldiğime bin pişman oldum desem yeridir.evimde yapsaydım doğumu keşke...kafam rahat olurdu.
neyse ama canımı sıkmıyorum yaa.yani sıkmamaya çalışıyorum.oğlum gelsin de sağ salim.başka bişe istemem:CüvCüv:

ay insanın evi gibi yok beni annem rahmetli babam bir kadınla beraber oturuyo bana diyoki gelseydin doğumu burada yapardın bir kere gittim bi azıma etmedikleri kaldı kadın temizlik yemek yapmaz benden bkler yok dedim bizim doktorumuz burada birde onlaramı hizmet edicem lohusa halimle

yok canım ben annemlerde kalıyorum rahatım yerinde o açıdan.doğumdan sonra da toparlanıncaya kadar 10 gün filan annemlerde kalcam sonra kayınvalidemlere geçicem..ama işte kayınvalidem sorun yapıyo bunu.doğum yapınca erkek evinde kalınırmış.ben de beni ilgilendirmiyo eski adetler ben annemlerde kalcam dedim.kırıldı biraz.benim de canım çok sıkıldı.iyi kadındır aslında bana da iyi bakar tamam ama ben annemin yanında rahat edicem.gel de anlat.millet ne dermişşşş..ne derse desin dedim ben de milletin lafı benden önemli değil.zaten hamilelik psikolojisi var. ordan kalk şuraya otur dese biri ona bile bozuluyorum.bi de böyle zamazingolar çıkarıyolar.yakında fıttırcam.memlekete de hiç gelmicem o olcaksempatiksalakcinni

böyle kırgınlık oluyorsa çok kötü bizim rahmetli kayınvalidede istemezdi herhalde kendi yakınıma gidiym ama insan çkinir emzirirken falan yada doğumdan sonra kayınvalidesinden keşke annen senin yanına gelseydi evinde daha rahat ederdin

böyle oldu bu sefer zaten bi daha evimde yaparım doğumu gelmem buraya..az kaldı artık ya bi geçse hayırlısıyla ciddi bi kırgınlık yaşamadan...
neyse canım ben çıkıyorum.görüşürüzz

herkese merhabalar...

biz bu geceyi çok zor geçirdik. çok fena belimde ve kasıklarımda sancı vardı. sabah ezan okunuyordu ben daha dolanıyordum.

doğum olacak diye çok korktum ama kendim için değil daha erken diye. resmen karnıma bakıp bakıp yalvardım gelme diye tosunuma.

birde o ağrılar arasında hastane çantası hazır değil diye düşünüyorum. eğer aniden gitmek zorunda kalırsak diye yanımıza alacakları hesaplıyodum. bu arada kıyafetlerimizi daha yıkamadık bile. en iyisi pazartesi bütün hepsini yıkamak ve artık çantayı hazırlamak.

bizim herşey yıkandı ütülendi sende yıka bence hepsini

ben de hiçbirini yıkamadım
bugün bi hastane çıkışı daha aliyim diyorum
yada ayrı ayrı mı alsam bilmiyorum ki
bi takım 20 parça
biri de 5 parça sanırım. patikli alt, dış zıbın gibi bişey eldiven şapka önlük var içinde. bunu hemşireye verim diyorum. diğerini de eve dönünce kullanırım.
ama gene de acaba bi takıma daha ihtiyacımız olur mu bilemiyorum ki
bebek küveti de alınacak yatak da almadık daha off yaaa
bissürü eksik var düşününce
bir pazar gününe hangi birini sığdırayım bilemiyorum
dinlensemmi temizlik mi yapsam eşimle dışarı mı çıksam
izne ayrılınca halledeyim diye erteliyorum ama
yetiştirebilirmiyim bilmiyorum ki

canım ben 5 parçalık 2 tane takım aldım diğerlerinide ayrı ayrı aldım. büyük setlerden almaya gerek duymadım. zaten dolabı açıyorum bakıyorumda çok fazla kıyafetimiz olmuş onları bu sıcakta kullanırmıyız bilemiyorum ziyade gündüzleri sadece çıtçıtlı badi giydirilirmiş gibi geliyor bana.

yasecim senin bir takım varsa bir tane daha büyük set alma iki tanede 5 li al ancak yeter penye battaniye 3 tane olmalı badide 0-3 10tane olmalı arkadaşlar öyle diyor

ben normalde her işimi ertelemeden yaparım ama nedense elim gitmiyor onları yıkamaya ve çantayı hazırlamaya.

sen at canım yıkansın biran evvel birde bebekler üşür diyolar tek badi olmaz bence

sen at canım yıkansın biran evvel birde bebekler üşür diyolar tek badi olmaz bence

geçen sene 29 temmuzda doğum yapan arkadaşın hastanede çektirdiğimiz resimlerine bakıyodumda hastanede bile sadece çıtçıtlı badi giydirmişler bebeğe bende o yüzden bu fikre kapıldım açıkçası.

bebekler üşür diyolar ama bilemiyoru ki yaşayıp görücez artık

yasecim senin bir takım varsa bir tane daha büyük set alma iki tanede 5 li al ancak yeter penye battaniye 3 tane olmalı badide 0-3 10tane olmalı arkadaşlar öyle diyor

badi 5-6 tane var ama bikaç tane daha alıcam. acaba 3-6 mı alsam diye tereddütteyim.
tulum filan da var.

selam kızlar,,
az önce drdan geldik..kızımı gördüm..doktorum doğum tarihini kesinleştirdi..
kızlar 1 temmuzda rabbim kısmet ederse sezeryan olcam..
37+4 olcak kızım..baktı ultrasonda bundan sonra beklememizin bi anlamı yok dedi..
bizi endişelendirmek istemedi fakat kordon ve kan akımıyla ilgili endişelendi sanırım..
ben 8 temmuz diyordum,1 hafta önce olması çok heyecanlandırdı ve endişelendirdi..
bana dua edin kızlar..
rabbim hepimizin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…