ewett canım bilmem mi oyayı,allah herkese herşeyin hayırlısını versin...doğumdan sonra ben yine gelirim bebişimin resimleri de eklerim sizlere...şimdilik hoşca kalın diyorum...benim için dua edin lütfen...çarşamba 11 de doğumda olacağım allah nasip ederse....hepinizi çooookkk çoookkkkk öpüyorum güzel anneler ve bebişleri
İnş.canım yaa zor ma heyecan bastı işte...canım bende bu hafta daha gelicem bir gayret sonra gelmicem inş..Artık çok zorlanıyorum gerçekten birde bu sıcaklar çok bunaltıyor..İçime fenalık çöküyor...sağol papatyacım. hadi inşallah iyi geçer muayene. ben de aynı şekilde cumartesi gidicem. senin 1 ayın kaldı tam, ne zaman izne ayrılcaksın canım?
Merhaba hanımlar..
Ay çok sıkıntılıyım ya. İki gündür midem yanıyor fena halde.Uyutmuyor beni.Ne yapsam acaba?
Merhaba hanımlar..
Ay çok sıkıntılıyım ya. İki gündür midem yanıyor fena halde.Uyutmuyor beni.Ne yapsam acaba?
benimde kaşıntı oldu,kabardı..1 gün sürdü krem sürdük geçti..kaşıntılar herşeyi belli ediyor zaten,birde idrarının rengine bak koyu sarı geliyordu benimki...ama korkulacak hiçbirşey yok ALP diye bir kan testi var onda çıkıyor zaten,karaciğerle ilgili bişeymiş bu...
canım yaaa..Allah yardımcın olsun inş..mis kokuluna kavuş bakalımdelikafaduldendelikafaduldenewett canım bilmem mi oyayı,allah herkese herşeyin hayırlısını versin...doğumdan sonra ben yine gelirim bebişimin resimleri de eklerim sizlere...şimdilik hoşca kalın diyorum...benim için dua edin lütfen...çarşamba 11 de doğumda olacağım allah nasip ederse....hepinizi çooookkk çoookkkkk öpüyorum güzel anneler ve bebişleri
a.s.Bugün burası da çok sıcaktı.Perşembe de 36 derece olacakmış.Yandık temmuz sonuna kadar zaman nasıl geçecek?Bu yıl yaz mevsimi zaten çok sıcak
geçecekmiş.akannehirSabah kalktığımda benim de karnımda biraz acı oluyor sanki ve yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum.Sanki dinlenmek yerine daha çok yoruluyorum.Yarın büyük gün.:sinifsinif:İl dışı tayinler açıklanıyor.Allahım inşallah hayırlısı olur.:Saruboceq:Allah herkesin gönlüne göre versin.:Saruboceq:
off aynı dert bende de var,içtiğim rennie şurubun haddi hesabı yokkk kafamçokkarıştı
selam, mide yanması için gaviskon şurup veriyor doktorlar, istersen bir sor sen de..bana çok iyi geldi anında kesiyor..ve tamamen zararsızmış.
misskapris eşin gelmiş gözzün aydın.benimki de gelebilse bi..3 hafta oldu gideli.bugün izin meselesini konuşcak ilçe memde..rapor alıp gelcke inş. 18inde...çok zor oluyo yaaa böyle.eşlerinizin kıymetini bilin kızlar.yanımda yok çok zorrrrr:1no2:
selam kızlar..şimdi kontrolden geldim.oğlum 34+4 günlük,3000 gram görünüyor..drum gelişimi 12 gün önde,36 haftalık gibi dedi.buraya kadar sorun yok...sonra ilk kez nstye girdim,sancı çıktı!drum da şaşırdı,çatı muayenesi yaptı,açılman henüz yok ama olabilir nidilat vericem kasılmalarını önlemek için dedi.çalışamaz raporu verdi,bol istirahat dedi..doğum 37 haftalıkken falan olur muhtemelen dedi..çok şaşkınım,hiç beklemiyordum..bildiğim kadarıyla nidilat kullanan yok aramızda..ama bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
Peki sen hiç sancı hissetmemiş miydin?
Hayırlısı olsun canım.
Maşallah bebeğine.
Telaş yapılacak bişey yok normal olabiliyor böyle şeyler.
Hayırlısıyla kurtulursun inşallah.
Rennie şurupla çiğneme tableti aynı ama ne bilim çiğneme tableti sanki daha iiyi geliyor geçmesse 2 tane bile çiğneyebiliyorsun.Saçla maçla alakası yok bugün dr bile dedi öle bişi yok diiye,benim karnım aşaıda kalıyor ondan mıdır bilmem bebekte baya saçlıymış ama benim öle mie yanmam yok.Anca yediklerim yüzünden oluyor gastritim var...Sağolun canlarım. Demekki ilaçsız olmayacak.Hemen arayıp sorayım druma bakalım. Komşum da bebek saçlanıyor geçer demişti. Sabrettim ama dayanılacak gibi değil.eyvahedigeldismile
merhaba kızlar,
uzunca zamandır vakit oldukça okuyorum yazılarınızı.ben de bi temmuz annesi olucam nasipse...
maddie canım aynı sertleşme olayı bende de var.sancı anlamına mı geliyormuş o?
yarın dr randevum var ben de sorayım bakalım druma...
sen de sağ salim bebişine kavuşursun,mis kokusunu içine çekersin inş canım...
izmirdensin sanırım sen de burda hangi hastahanede doğumunu gerçekleştireceksin cnm sen?
egepolde yapıcam canım kısmet olursa..baştan beri oraya devam ettim..sancıymış evet..günde bir kere falan da adet sancısı gibi azıcık ağrım oluyordu son 10 gündür o kadar..bakalım,evdeyim artık,dinlenip beklicem..çok teşekkürler..sana da hayırlı doğumlar..
egepolde yapıcam canım kısmet olursa..baştan beri oraya devam ettim..sancıymış evet..günde bir kere falan da adet sancısı gibi azıcık ağrım oluyordu son 10 gündür o kadar..bakalım,evdeyim artık,dinlenip beklicem..çok teşekkürler..sana da hayırlı doğumlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?