2010 Temmuz Anneleri : )

Canım hayırlısı olsun hakkınızda inş..Hayırlısı ve sağlıcakla gelsin bebişin.Güzel haberlerinizi bekliyoruzzz....

sağol papatyacım. hadi inşallah iyi geçer muayene. ben de aynı şekilde cumartesi gidicem. senin 1 ayın kaldı tam, ne zaman izne ayrılcaksın canım?
İnş.canım yaa zor ma heyecan bastı işte...canım bende bu hafta daha gelicem bir gayret sonra gelmicem inş..Artık çok zorlanıyorum gerçekten birde bu sıcaklar çok bunaltıyor..İçime fenalık çöküyor...

a.s.Bugün burası da çok sıcaktı.Perşembe de 36 derece olacakmış.Yandık temmuz sonuna kadar zaman nasıl geçecek?Bu yıl yaz mevsimi zaten çok sıcak
geçecekmiş.akannehirSabah kalktığımda benim de karnımda biraz acı oluyor sanki ve yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum.Sanki dinlenmek yerine daha çok yoruluyorum.Yarın büyük gün.:sinifsinif:İl dışı tayinler açıklanıyor.Allahım inşallah hayırlısı olur.:Saruboceq:Allah herkesin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

Merhaba hanımlar..
Ay çok sıkıntılıyım ya. İki gündür midem yanıyor fena halde.Uyutmuyor beni.Ne yapsam acaba?

selam, mide yanması için gaviskon şurup veriyor doktorlar, istersen bir sor sen de..bana çok iyi geldi anında kesiyor..ve tamamen zararsızmış.

kaşıntılar herşeyi belli ediyor zaten,birde idrarının rengine bak koyu sarı geliyordu benimki...ama korkulacak hiçbirşey yok ALP diye bir kan testi var onda çıkıyor zaten,karaciğerle ilgili bişeymiş bu...
benimde kaşıntı oldu,kabardı..1 gün sürdü krem sürdük geçti..
alerjiymiş sanırım..çok önemsemedim..işgillendim şimdibilmiyorumkismile
canım yaaa..Allah yardımcın olsun inş..mis kokuluna kavuş bakalımdelikafaduldendelikafadulden

sabah kalktığımda benimde çok sancım oluyo neden acabaCADIARZU
evet yarın açıklanıyor il içi ve dışı..hakkınızda hayırlısı olsun bakalım
ben 2 yıl dolmadığı için isteyemedim
klava:klava:

slmlar herkese
havalar burda da çok sıcak ben patlıyorum ya gece uyuyamadım sıcaktan

karnımın içi ağrıyo diyenler olmuş.ben de öyle olmuyo da ara ara hafif sancı gibi oluyo.bazen biraz şiddetli oluyo.yattığım tarafımdan ağrıyo karnım geceleri.normal heralde artık.kasılmalar olcakmış doktor öyle dedi bana.

esmacım sana çatı muayenesi de yapcak dimi doktor.benimki yapmadı daha.geçen cuma gitmiştim 35.haftanın sonun da...3 hafta sonra gel dedi.şok oldum.bu ne rahatlık yaa klava:dicektim ama demedim. beklemicem okadar cumaya gidecem ben de..hayırlısı olsun bakalım.günümüz az kaldı ben çok heyecanlanıyorum.eyvahedigeldismile

misskapris eşin gelmiş gözzün aydın.benimki de gelebilse bi..3 hafta oldu gideli.bugün izin meselesini konuşcak ilçe memde..rapor alıp gelcke inş. 18inde...çok zor oluyo yaaa böyle.eşlerinizin kıymetini bilin kızlar.yanımda yok çok zorrrrr:1no2:

off aynı dert bende de var,içtiğim rennie şurubun haddi hesabı yokkk kafamçokkarıştı

selam, mide yanması için gaviskon şurup veriyor doktorlar, istersen bir sor sen de..bana çok iyi geldi anında kesiyor..ve tamamen zararsızmış.

Sağolun canlarım. Demekki ilaçsız olmayacak.Hemen arayıp sorayım druma bakalım. Komşum da bebek saçlanıyor geçer demişti. Sabrettim ama dayanılacak gibi değil.eyvahedigeldismile

Oyy canım inşallah kavuşursunuz siz de.

bu arada herkese iyi akşamlar.
Yemke yapıodum uğrayayyım dedim.
Muhabbet bol maşallah.

selam kızlar..şimdi kontrolden geldim.oğlum 34+4 günlük,3000 gram görünüyor..drum gelişimi 12 gün önde,36 haftalık gibi dedi.buraya kadar sorun yok...sonra ilk kez nstye girdim,sancı çıktı!drum da şaşırdı,çatı muayenesi yaptı,açılman henüz yok ama olabilir nidilat vericem kasılmalarını önlemek için dedi.çalışamaz raporu verdi,bol istirahat dedi..doğum 37 haftalıkken falan olur muhtemelen dedi..çok şaşkınım,hiç beklemiyordum..bildiğim kadarıyla nidilat kullanan yok aramızda..ama bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

Peki sen hiç sancı hissetmemiş miydin?
Hayırlısı olsun canım.
Maşallah bebeğine.
Telaş yapılacak bişey yok normal olabiliyor böyle şeyler.
Hayırlısıyla kurtulursun inşallah.

Peki sen hiç sancı hissetmemiş miydin?
Hayırlısı olsun canım.
Maşallah bebeğine.
Telaş yapılacak bişey yok normal olabiliyor böyle şeyler.
Hayırlısıyla kurtulursun inşallah.

sık sık (saat başı gibi) karnım sertleşiyordu ama ağrımıyordu..bebeğin sırtı geldi dayanıyor sanıyordum ama bugün o sertleşmeleri hissettiğim anlarda 70-90 arası sancı işareti verdi cihaz..onlar sancıymış meğer..korktum açıkcası canım ya..40 gün var daha diye rahatken her an olabilir deyince dr..

merhaba kızlar,
uzunca zamandır vakit oldukça okuyorum yazılarınızı.ben de bi temmuz annesi olucam nasipse...
maddie canım aynı sertleşme olayı bende de var.sancı anlamına mı geliyormuş o?
yarın dr randevum var ben de sorayım bakalım druma...
sen de sağ salim bebişine kavuşursun,mis kokusunu içine çekersin inş canım...
izmirdensin sanırım sen de burda hangi hastahanede doğumunu gerçekleştireceksin cnm sen?

Sağolun canlarım. Demekki ilaçsız olmayacak.Hemen arayıp sorayım druma bakalım. Komşum da bebek saçlanıyor geçer demişti. Sabrettim ama dayanılacak gibi değil.eyvahedigeldismile
Rennie şurupla çiğneme tableti aynı ama ne bilim çiğneme tableti sanki daha iiyi geliyor geçmesse 2 tane bile çiğneyebiliyorsun.Saçla maçla alakası yok bugün dr bile dedi öle bişi yok diiye,benim karnım aşaıda kalıyor ondan mıdır bilmem bebekte baya saçlıymış ama benim öle mie yanmam yok.Anca yediklerim yüzünden oluyor gastritim var...
İnşallah en kısa zamanda geçer...

egepolde yapıcam canım kısmet olursa..baştan beri oraya devam ettim..sancıymış evet..günde bir kere falan da adet sancısı gibi azıcık ağrım oluyordu son 10 gündür o kadar..bakalım,evdeyim artık,dinlenip beklicem..çok teşekkürler..sana da hayırlı doğumlar..

ben de egepol de düşünüyorum tatlım.drum da orayla anlaşmalı zaten...
iyi dinlen ewinde.sağlıcakla bebeğini kıcağına alırsın inş canım...
hayırlı doğumlar...

Ayy benimde oluyor ama adet sancısı değilde karnım semsert beynim yerinden çıkacak giib kulaklarıma varıncaya kadar kızarıyorum biranda nefes alamıyormuşum gibi oluyor.Ama düzenli değil günde 1-2 kere oluyor gibi,o an çığlık atasım geliyor...
Bu arada bugün dr gittim.bu 3. dönüşü fıttırı fıttırı maaşallah 6 gün önce kafa aşağıdaydı şimdi yukarıda,yolda altıma salıcaktım çok kötü tekmeler attı mesanem fırlayacaktı dışarı inşallah tekrardan döner...

merhaba herkese kaydirigubbakcemile2
benim her sabah kalktığımda adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. bacaklarım halsiz uyanıyorum...
yarın doktor kontrolüm var. soracağım bakalım.... zaten nst ye de gireceğim yine....

Kızlar yemeğe kaçıorum.
Geç kaldık bugün zaten.
ama sıcaklarda da hiç yemek yenmiyor.
Sadece karpuz yemek istiorum.
Bebişim de küçük ama yiyemiorum napıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…