2010 Temmuz Anneleri : )

canım aynısı bende de oluyo.hatta gün içinde de oluyo adet sancısı gibi.normaldir heralde diyip geçiştiriyorum ama önemli bişe değildiir inş.

selam kızlar bizi eve gönderdiler ama hastane ortamına devam şartıyla
nidilat sayesinde şimdilik sancılar durdu
açılmadada ilerleme olmayınca izin verdiler
ama en ufak bişeyde doktorum bekliyo ne olur ne olmaz diye
sanırım bizde bu ay kavuşucaz oğluşla durum onu gösteriyo :)))

hayırlısıyla canım. zaten 2 hafta daha dursa çok iyi olur. sen bol bol istirahat et. benim de karnım çok kasılıyo. taş gibi öne öne fırlıyo valla. ben de 2 hafta daha çalışırım diyodum. ama bugün karnım çok sıkıştırdı cuma günü ayrılcam izne. artık yoğun çalışçak durumda değilim dedim zaten patrona. bu cuma ayrılcam. geçmiş olsun istirahatine bak sen.

bana doktor 36dan sonra korkmayın demişti bu durumda 1 hafta daha geçti mi sen de korkma. ama biz gene de 38de doğmasını tercih ediyoruz demişti.

bana doktor 36dan sonra korkmayın demişti bu durumda 1 hafta daha geçti mi sen de korkma. ama biz gene de 38de doğmasını tercih ediyoruz demişti.

tabi canım 36 haftayı doldurdumu sorun değil
o yüzden zaten enazından bi 10 daha dursa yeter diyor doktorum
özellikle erkek bebklerin mutlaka 36 yı doldurması gerekiyormuş yoksa küveze girme ihtimali varmış
wc dışında kalkmam yasak
allahtan annemle kayınvalidem yakında dönüşümlü olarak gelip bakacaklar bana
o sertleşmeleri falanda önemsememezlik yapmayın
belki ben gibi hissetmiyorsunuzdur

slm kızlar nasıl herkez bu bebişler niye böyle erken gelmek istiyor anlamıyorum.benimde çarsamba muayenem var 35 hafta doldu benim 36 girecegim yarın.benim bebgin kafası çok asagıda dedi doktor ama acılma yok sancımda yok ve bebgin nst si kalp atımları iyi çıkıyor çok sükür bakalım bu çarsamba kilo kontrol ve muayeyn olcak benim kuzum nasıl acaba

maşallah :)

38 den sonra hiçbir risk yok
o yüzden illa sezeryan isteyenleri genelde 38 veya 39 da alıyorlar

selam canım benim de aklımdaydın haber verdiğin iyiolmuş
inşallah 1-2 hafta daha bekler oğluşun
sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…