denerim canım en kısa zamanda çünkü ilaçta kesmez oldu iyice azıttı reflü,ben de üniversite yadigarı bu illet :çok üzgünüm:
Kızlar benim kilo alımım durdu 3 HAFTADIR KİLO ALMADIM
TOPLAM 16 KİLO ALDIM böyle tamamlıcam galiba
kızlar dün meme başından bi tane mercimek tanesi gibi bişey çıktı sonra da içi kan doldu. sanki et beni gibi meme ucundan bişi çıktı. ama benim meme başlarım içine kaçık. içlerinde sarı bişe birikiyodu. kaşıntı yapıyodu ben de elimle temizliyodum. ama korktum birden doktoru aradım bu sabah söledim ellediyseniz mikrop kaptırmışsınızdır dedi batikon sürün ellemeyin dedi 3-4 gün beklicem kendi kendine geçmezse bir cildiyeciye gösterin dedi.cildiyeyle ne alakası var anlamadım. süt bezelerinin içinden çıktı. ama bugün baktım küçülmüş. işallah geçer. batikon süt bezelerine zarar vermez işallah. yara filan olursa valla tam doğum üstü emziremezsem çocuğumu üzüldüm çok.
Kızlar benim kilo alımım durdu 3 HAFTADIR KİLO ALMADIM
TOPLAM 16 KİLO ALDIM böyle tamamlıcam galiba
denerim canım en kısa zamanda çünkü ilaçta kesmez oldu iyice azıttı reflü,ben de üniversite yadigarı bu illet :çok üzgünüm:
canım ben reflünün ne olduğunu bilmiyorum benim yüzümden zarar görmeni istemem...
bende reflü yok fakat renny ve gaviscon şurupları maden suları, havuç suyu hiçbiri fayda
etmiyordu mide yanmalarıma çıldırcak gibiydim.. bana da birisi tasiye etti fantayı. o gün
bugündür kesildi Allah razı olsun o kişiden...
Kızlar bugun dr. taydım.. 3 haftadır bebegim aşadaydı.. bugun dr. makat gelişi dedi.. yanı dönmüş akannehir
Boyle kalırsa sezeryan dedi...boshayallersmile
kızım 2. 600 g. olmuş ..3 kusurle dogurursun dedi... haytırlısı.. 10 gunden sonra her an dogum gerçekleşebilir dedi... :dance: bende İNŞAALLAH dedim...
AMa nst de sancı cıkmadı hiçç... nasıl 10 gunden sonra heran dogurablırım anlamadım :1rolleyes:
Kızlar bugun dr. taydım.. 3 haftadır bebegim aşadaydı.. bugun dr. makat gelişi dedi.. yanı dönmüş akannehir
Boyle kalırsa sezeryan dedi...boshayallersmile
kızım 2. 600 g. olmuş ..3 kusurle dogurursun dedi... haytırlısı.. 10 gunden sonra her an dogum gerçekleşebilir dedi... :dance: bende İNŞAALLAH dedim...
AMa nst de sancı cıkmadı hiçç... nasıl 10 gunden sonra heran dogurablırım anlamadım :1rolleyes:
maşallah kızınaa
nerdeyse haftalarımız aynı
sen her hafta mı giriyosun ultrasona
ben sadece nst ye giriyorum 19 gün sonra sezeryanım var hiç muayene olmıcakmışım ya off
maşallah kızınaa
nerdeyse haftalarımız aynı
sen her hafta mı giriyosun ultrasona
ben sadece nst ye giriyorum 19 gün sonra sezeryanım var hiç muayene olmıcakmışım ya off
ayy canım ya benim de benzer bi sorunum var
göğüs ucunda benim de birikiyodu ve acı veriyodu sarı sarı ben hep peçeteyle alıyorum dr gelen sıvıya normal demişti ama
bende et benleri çıkmaya başladı ucunda değil etrafında 3-5 tane var şuan küçük ama büyür mü bilemem( birisini kaşımışım hatta,kanadı şuan hala kırmızı orası yara gibi oldu
cildiyeye beni de kaşıntı için göndermişti doktorum
onu da sorayım bari
emzirememekten çok korkuyorum bide..senin gibi göğüs ucum yok benim de,onuda sorsam mı acaba
canım benim de makat geliş hala 28. haftada baş gelişti sonra döndü başaşağı olmayı sevmedi herhalde ki bir daha dönmedi
10 günden sonra 38. haftana birkaç gün kalıyor yanlış hesaplamadıysam sezeryanla almaya başlıyorlar ya 38 haftadan itibaren o yüzden demiş olabilir
olur mu 34te muayene ediyolar sonra 36 da sonra her hafta muayene ediyolar son hafta da hergün.
ayy canım ya benim de benzer bi sorunum var
göğüs ucunda benim de birikiyodu ve acı veriyodu sarı sarı ben hep peçeteyle alıyorum dr gelen sıvıya normal demişti ama
bende et benleri çıkmaya başladı ucunda değil etrafında 3-5 tane var şuan küçük ama büyür mü bilemem( birisini kaşımışım hatta,kanadı şuan hala kırmızı orası yara gibi oldu
cildiyeye beni de kaşıntı için göndermişti doktorum
onu da sorayım bari
emzirememekten çok korkuyorum bide..senin gibi göğüs ucum yok benim de,onuda sorsam mı acaba
yok benim dr her hafta hatta 5 güne 1 nst ye gel dedi
randevu vermedi başka(
başka bi dr a gidip kaçamak mı yapsam acaba
etrafında küçüğk siğil gibi bişeler oluyo o normalmiş. ama oynamamak lazım. göğüslerle oynamak hamilelikte çok tehlikeliymiş.
5 günde 1 çağırmış işte. nstye bağlanınca bebeğe de bakmıyo mu?
ya bilmiyorum önceden hiç olmazdı şimdi küçük et beni gibi
işte ben farkında olmadan kaşımışım ve kanamış
inşallah bişey olmaz
sen de gidersen cildiyeyye buraya yaz canım merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?