2010 Temmuz Anneleri : )

inşallah geçer canım
hamilelikte gerçekten vücudumuz nekadar değişiyo

ben nstye bağlanıyorum hemş,ire bağlıyo. doktorum mutlaka nstdeyken gelir 2-3 espri yapar. bakar sonuçlarına. bilgi verir. sonra hemşire tansiyon ve kiloma bakar. sonra doktor ultrasona alır. yani oraya kadar gidip bebeğimi görmeden geldiğim olmadı hiç. göstermezse kıyameti koparırım zaten. ben özel gidiyorum ama. muayenehanesine. her defasında para almaz. kaç kere gidersem gideyim ayda 1 alır en fazla.

Dr.umu aradım. Rennie duo şurup verdi. Ana öğünlerden sonra ve yatmadan önce iç,yatmadan iki saat önce yemeyi içmeyi kes ve iki yastıkla yat dedi.Aldım içtim şurubu ama hala ara ara yanıyor midem.eyvahedigeldismile

Ayy kızalr sinirden doğurucam ben şimdi burda.
Babam tutturmuş arabayla gelecekmiş.
14 saatlik yol.
ve bu adam arabasını 6 ay önce aldı.
Daha önceden de uzun yol gitmişliği yok.
Sadece şeir içinde kullanmışlığı var.
Anlatamıyorum.
Başına bir iş gelecek.
Ben anlamıyorum ki burda amaç bana destek olmaya mı gelmek araba yolculuğuna mı çıkmak.
Yaa şimdi doğurcam valaa.
Öffffffffffffff:bbo:

canım seni öyle anlıyorum ki benim eşimde yarın sabah yola çıkacak ve şöförlüğü yok gibi birsey ne yaptıysam vazgeciremedim sag salim giderler insallah

canım seni öyle anlıyorum ki benim eşimde yarın sabah yola çıkacak ve şöförlüğü yok gibi birsey ne yaptıysam vazgeciremedim sag salim giderler insallah

amin amin,
Resmen araba sevdası yaşıyo 50 yaşındaki adam.
Ama hep böyle oldu sanki ben onların değil onlar benim çocuğum
Ben hep daha olgun daha mantıklıyım
ama çok yoruluyo insan yaa.

Allah eşini korusun canım,yavaş yavaş gelir inşallah sağa salim.

bişey olmaz Allahın izniyle kızlar. onlar kafaya koyduysa yapar. yavaş yavaş sağdan sağdan gelsinler. hayırlısıyla inşallah.kötü düşünmemek lazım.

aslında 2 hafta sonra izne ayrılcaktım ama işler o kadar yoğun ki artık dayanamıyorum. bu haftasonu ayrılmaya karar verdim. haftayadan itibaren artık gündüzleri de yazarım size.

aslında 2 hafta sonra izne ayrılcaktım ama işler o kadar yoğun ki artık dayanamıyorum. bu haftasonu ayrılmaya karar verdim. haftayadan itibaren artık gündüzleri de yazarım size.

ben de çalışmayı planlıyordum 3 hafta ama vücut kaldırmıyor artık bir yerden sonra.
32. haftada ayrıldım .ben iyi ki ayrılmışım kendime geldim

herkese iyi geceler.
inşallah bu gece doğurmam.kasılmalarım herzamankinden fazla..eyvahedigeldismile

sabaha görüşürüz inş.

slm kızlar

geçmişi okumaya çalıştım ama hepsine bakamadım umarım herkes iyidir.
bugün kontrolümüz vardı.oğlum yüzünü göstermedi.bu hafta çok ağrım olmuştu ama doktorumuz herşey normal dedi.3 kg olmuş, boyuda 50 cm dedi doktorumuz.nst ye girdik.sancım çıkmadı.kalp atışlarıda iyiydi.bende erken gelecek diyordum ama şimdilik rahatı yerinde görünüyor:)
haftaya yine nst ye gircez.sorcağım herşeyi sormayı unuttum yine.sünneti sorcaktım sözde.eve gelince aklıma geldi.
pc nin olduğu oda çok sıcak oluyor sürekli giremiyorum bu aralar.hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın:)))))))

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..
hayırlısı olsun..

günaydın kızlar...
sonbaharr.. sen bu saatte uyanırmıydın kızzz ...
ağırlaştıkça uykuda kalmıor demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…