etrafında benim de oldu doktora sordum normal hamilelikte olur dedi. ayrıca biyerde de okumuştum. memebaşı etrafında siğil gibi koyu renkli bişeler oluşması normal yazıyodu. oynamamak lazım. bence sen de batikon sür. mikrobu kırsın. sonra da elleme iyileşsin. doktora gitmene gerek yok. ben etrafındakileri önemsemiyorum.benim içinden dışarı doğru fışkırdı. süt bezelerinin olduğu yerden bişey fırladı sonra da koyu siyah oldu rengi kan doluydu içi. çok korktum. meme kanseri mi oldum yoksa die.Allah korusun. çünkü hamilelikten önce kist vardı memelerimde.göstermiştim ilerleme olmamış demişti doktor. cerraha gidip ultrason çektirmiştim.ama şimdi jinekolok önemsemedi. mikrop kaptırmışsınız batikon sürün dedi. sürdüm hemen söndü küçüldü. inşallah geçer kendi kendine.
hayır ben muayenehanesine gidiyorum
başka bi odada hemşire nst ye bakıyo sonucu dr a gösteriyo okadar biz görüşmüyoruz yani problem yok normal dedi bugüne kadar hep
heralde kalp atışlarında bi değişiklik görürse o zaman ultrasona alır
Rennie şurupla çiğneme tableti aynı ama ne bilim çiğneme tableti sanki daha iiyi geliyor geçmesse 2 tane bile çiğneyebiliyorsun.Saçla maçla alakası yok bugün dr bile dedi öle bişi yok diiye,benim karnım aşaıda kalıyor ondan mıdır bilmem bebekte baya saçlıymış ama benim öle mie yanmam yok.Anca yediklerim yüzünden oluyor gastritim var...
İnşallah en kısa zamanda geçer...
ben refluyla çok uğraştım. tavsiyem fanta filan içme asitli şeyler yasaktır refluda. en büyük çözüm gaviskonu aç karnı iç. hiçbirşekilde kana karışmıyor tek etkisi mideyi korumak. yemekle birlikte su içme. az ve sık ye. mideni şişirme.gaz yapaan şeylerden uzak dur. miden hep yarı dolu olsun. yemek yedikten sonra eğilme. yastığını yükselt. yüksek yastıkta yat hep. bunların hepsini denersen faydasını göreceksin mutlaka.gaz çıkarttığı için soda da içebilirsin.
Ayy kızalr sinirden doğurucam ben şimdi burda.
Babam tutturmuş arabayla gelecekmiş.
14 saatlik yol.
ve bu adam arabasını 6 ay önce aldı.
Daha önceden de uzun yol gitmişliği yok.
Sadece şeir içinde kullanmışlığı var.
Anlatamıyorum.
Başına bir iş gelecek.
Ben anlamıyorum ki burda amaç bana destek olmaya mı gelmek araba yolculuğuna mı çıkmak.
Yaa şimdi doğurcam valaa.
Öffffffffffffff:bbo:
canım seni öyle anlıyorum ki benim eşimde yarın sabah yola çıkacak ve şöförlüğü yok gibi birsey ne yaptıysam vazgeciremedim sag salim giderler insallah
amin amin,
Resmen araba sevdası yaşıyo 50 yaşındaki adam.
Ama hep böyle oldu sanki ben onların değil onlar benim çocuğum
Ben hep daha olgun daha mantıklıyım
ama çok yoruluyo insan yaa.
Allah eşini korusun canım,yavaş yavaş gelir inşallah sağa salim.
aslında 2 hafta sonra izne ayrılcaktım ama işler o kadar yoğun ki artık dayanamıyorum. bu haftasonu ayrılmaya karar verdim. haftayadan itibaren artık gündüzleri de yazarım size.
slm kızlar
geçmişi okumaya çalıştım ama hepsine bakamadım umarım herkes iyidir.
bugün kontrolümüz vardı.oğlum yüzünü göstermedi.bu hafta çok ağrım olmuştu ama doktorumuz herşey normal dedi.3 kg olmuş, boyuda 50 cm dedi doktorumuz.nst ye girdik.sancım çıkmadı.kalp atışlarıda iyiydi.bende erken gelecek diyordum ama şimdilik rahatı yerinde görünüyor:)
haftaya yine nst ye gircez.sorcağım herşeyi sormayı unuttum yine.sünneti sorcaktım sözde.eve gelince aklıma geldi.
pc nin olduğu oda çok sıcak oluyor sürekli giremiyorum bu aralar.hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın:)))))))
herkese iyi geceler.
inşallah bu gece doğurmam.kasılmalarım herzamankinden fazla..eyvahedigeldismile
sabaha görüşürüz inş.
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..
hayırlısı olsun..
günaydınnnnn...bugün ben erkenciyim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?