2010 Temmuz Anneleri : )

ayy bndeee şu saat çalmasada uyusam diorummm..... her sabah
çok hantal oldumm...
burda yağmur var ve ben ayaklarımda parmak terlikle geldimm...
çok şiş ayaklarım ... hastane kontrolümde var umarım yağmur dinerr

yağmur diner inşallah ama güneş açmasında sen rahat rahat doktora git gel

benimkide 5 buçukta akşam ama buras çok sıcak inşallah o saate kdr güneş iner biraz

bnmki öğle sıcağında umarım serin olur ama yağmur dinsinnn ...
ayaklarımm okadr şişkii parmak terlik girdi sadece yağmıurdada ne komık olur parmak terlikk :):)

bende dün kontrole gitiim nst ye baglandım gecen haftadan daha az cıktı kasılmalarım
3000 gr olmuş boyuda 50 cm civarında bakalım 7 temmuzu bekleyecek mi haftaya tekrar kontrole gıdıcem

günaydın....
kötü bir haberle başladım güne.
çok sevdiğim bir ilkokul arkadaşımın beyin ölümü gerçekleşmiş. çok üzgünüm, çok
senağlama

ben taşınamadım diyemi panık yapıorum bilmiorum ama..
sanki benm bebikte beklemicek gibi zmanı

günaydın....
kötü bir haberle başladım güne.
çok sevdiğim bir ilkokul arkadaşımın beyin ölümü gerçekleşmiş. çok üzgünüm, çok
senağlama

başın sağolsun canım..............
allah geride kalanlara sabır versin uzun sağlıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:

herkese iyi geceler.
inşallah bu gece doğurmam.kasılmalarım herzamankinden fazla..eyvahedigeldismile

sabaha görüşürüz inş.

İnş.canımm aman dikkat et kendine çokk..

Oyy maaşallah kuzuna annesi kocaman olmuş ya...hayırlısı ile gelsin inş..
Evet insan heyecandan soracağı herşeyi unutuyor...

Hayırlısı ile gelsin inş...​

maaşallah maddie iyi bakmışsın bebişine...Hayırlısı ile gelsin inş zamanında gelir...Çok dikkat et kendine ve bebişine...

bende dün kontrole gitiim nst ye baglandım gecen haftadan daha az cıktı kasılmalarım
3000 gr olmuş boyuda 50 cm civarında bakalım 7 temmuzu bekleyecek mi haftaya tekrar kontrole gıdıcem

Maaşallah canımm ne güzel ya büyümüş iyice...Zamanında gelir inş.bebişler...

Günaydın cnmm..Hadi yaa tühh senide özliyeceğiz desene...Hoş bende haftaya inş.çıkıcam izne ve bende ozamandan itibaren giremicem artıksenağlama

hadi yaa :çok üzgünüm: merak edicez canım, yine arada haberdar edersin.
ben de yarın iş görmezlik raporumu almaya gidicem, muayene de olmak gerekiyormuş bu sefer. farklı bir doktora gidicem yani,bakalım her şey yolundadır inşallah.

inş.canım ya bakalım artık...Sen niye kendi doktorundan rapor almıyorsun canım..

inş.canım ya bakalım artık...Sen niye kendi doktorundan rapor almıyorsun canım..

sgk ile anlaşması yok canım, o yüzden başka hastaneden alıyorum.
yeni evime de yakın, yürüyerek giderim artık yavaş yavaş. sabah 10 a aldım o yüzden randevuyu, öğlen sıcağına kalmamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…