günaydın kızlar...
sonbaharr.. sen bu saatte uyanırmıydın kızzz ...
ağırlaştıkça uykuda kalmıor demii
günaydın!!!
bugün işte son günüm. ama evde internet hala bağlanmadı
günaydın....
kötü bir haberle başladım güne.
çok sevdiğim bir ilkokul arkadaşımın beyin ölümü gerçekleşmiş. çok üzgünüm, çok
senağlama
herkese iyi geceler.
inşallah bu gece doğurmam.kasılmalarım herzamankinden fazla..eyvahedigeldismile
sabaha görüşürüz inş.
slm kızlar
geçmişi okumaya çalıştım ama hepsine bakamadım umarım herkes iyidir.
bugün kontrolümüz vardı.oğlum yüzünü göstermedi.bu hafta çok ağrım olmuştu ama doktorumuz herşey normal dedi.3 kg olmuş, boyuda 50 cm dedi doktorumuz.nst ye girdik.sancım çıkmadı.kalp atışlarıda iyiydi.bende erken gelecek diyordum ama şimdilik rahatı yerinde görünüyor:)
haftaya yine nst ye gircez.sorcağım herşeyi sormayı unuttum yine.sünneti sorcaktım sözde.eve gelince aklıma geldi.
pc nin olduğu oda çok sıcak oluyor sürekli giremiyorum bu aralar.hepiniz kendinize ve bebişlere iyi bakın:)))))))
Kızlar bugun dr. taydım.. 3 haftadır bebegim aşadaydı.. bugun dr. makat gelişi dedi.. yanı dönmüş akannehir
Boyle kalırsa sezeryan dedi...boshayallersmile
kızım 2. 600 g. olmuş ..3 kusurle dogurursun dedi... haytırlısı.. 10 gunden sonra her an dogum gerçekleşebilir dedi... :dance: bende İNŞAALLAH dedim...
AMa nst de sancı cıkmadı hiçç... nasıl 10 gunden sonra heran dogurablırım anlamadım :1rolleyes:
selam kızlar..şimdi kontrolden geldim.oğlum 34+4 günlük,3000 gram görünüyor..drum gelişimi 12 gün önde,36 haftalık gibi dedi.buraya kadar sorun yok...sonra ilk kez nstye girdim,sancı çıktı!drum da şaşırdı,çatı muayenesi yaptı,açılman henüz yok ama olabilir nidilat vericem kasılmalarını önlemek için dedi.çalışamaz raporu verdi,bol istirahat dedi..doğum 37 haftalıkken falan olur muhtemelen dedi..çok şaşkınım,hiç beklemiyordum..bildiğim kadarıyla nidilat kullanan yok aramızda..ama bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
bende dün kontrole gitiim nst ye baglandım gecen haftadan daha az cıktı kasılmalarım
3000 gr olmuş boyuda 50 cm civarında bakalım 7 temmuzu bekleyecek mi haftaya tekrar kontrole gıdıcem
Günaydın cnmm..Hadi yaa tühh senide özliyeceğiz desene...Hoş bende haftaya inş.çıkıcam izne ve bende ozamandan itibaren giremicem artıksenağlama
başın sağolsun canım..............
allah geride kalanlara sabır versin uzun sağlıklı ömürler nasip etsin :Saruboceq:
günaydın....
senağlama
hadi yaa :çok üzgünüm: merak edicez canım, yine arada haberdar edersin.
ben de yarın iş görmezlik raporumu almaya gidicem, muayene de olmak gerekiyormuş bu sefer. farklı bir doktora gidicem yani,bakalım her şey yolundadır inşallah.
günaydın....
senağlama
günaydın....
senağlama
inş.canım ya bakalım artık...Sen niye kendi doktorundan rapor almıyorsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?