Günaydın Nazosan..Hay allah yaa...Üzüldüm bende....
canım başın sağolsun. Allah sabır versin sana ve ailesine.
sgk ile anlaşması yok canım, o yüzden başka hastaneden alıyorum.
yeni evime de yakın, yürüyerek giderim artık yavaş yavaş. sabah 10 a aldım o yüzden randevuyu, öğlen sıcağına kalmamak için.
:çok üzgünüm:
teşekkürler...
bende bugün akşam kızımı görmeye gidicem. bakalım inşallah hayırlı haberler ile döneriz. kötü başlayan günüm güzel biter... :Saruboceq:
günaydın!!!
bugün işte son günüm. ama evde internet hala bağlanmadı
Günaydın cnmm..Hadi yaa tühh senide özliyeceğiz desene...Hoş bende haftaya inş.çıkıcam izne ve bende ozamandan itibaren giremicem artıksenağlama
günaydın....
kötü bir haberle başladım güne.
çok sevdiğim bir ilkokul arkadaşımın beyin ölümü gerçekleşmiş. çok üzgünüm, çok
senağlama
bende bugün akşam kızımı görmeye gidicem. bakalım inşallah hayırlı haberler ile döneriz. kötü başlayan günüm güzel biter... :Saruboceq:
Ay yaaa evet ..izne çkılınca evde internet olsa bile eskisi gibi girilmiyor, yoksa hele hepten ilişki kesiliyor..sende bizi habersiz bırakma kız.:gitme:
çarşıda işlerim var kızlar...sıcak iyice çökmeden halledeyim....Bursa yanıyor yine..
günaydın tatlı temmuz anneleri....
canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrr. dün bebişimin dolabını kurduk daha bitmedi odanın ortasında öyle duruyor. bebiş kıyafetleri valizde daha yatak kurulacak silinecek alacaklarım bitmedi her yer her yerde! eşim çalışıyor bazen 24 saat havalar çok sıcak ben tek başıma çıkamıyorum. kimse yok yanımda kendimi çok kötü hissediyorum senağlama annem babaneme baktığı için gelemiyor diğer kardeşlerde senin kızın doğuracak biz bakalım demiyorlar temmuz sonuna kadar anneme getirdiler sinir oluyorum ben doğurunca mı gelsin annem((( ben nasıl halledicem bu işleri....
günaydın....
kötü bir haberle başladım güne.
çok sevdiğim bir ilkokul arkadaşımın beyin ölümü gerçekleşmiş. çok üzgünüm, çok
senağlama
kıyamam canım sıkma canını.herşey yoluna girecek inş...
üzme kendini bak bebeğin de etkilenir bundan:teselli:
canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrr. dün bebişimin dolabını kurduk daha bitmedi odanın ortasında öyle duruyor. bebiş kıyafetleri valizde daha yatak kurulacak silinecek alacaklarım bitmedi her yer her yerde! eşim çalışıyor bazen 24 saat havalar çok sıcak ben tek başıma çıkamıyorum. kimse yok yanımda kendimi çok kötü hissediyorum senağlama annem babaneme baktığı için gelemiyor diğer kardeşlerde senin kızın doğuracak biz bakalım demiyorlar temmuz sonuna kadar anneme getirdiler sinir oluyorum ben doğurunca mı gelsin annem((( ben nasıl halledicem bu işleri....
canım ya sıkma canını
yavas yavas halledersin . kıyafetlerı makınaya attımı zaten el kadarlar ütü daha zor oluyo ilk etapta acıl olanları hazırlarsın gerısı yavas yavas olur
olmadı alışverısın acıl olanını internetten halladersın yeterkı sen ve bebişin iyi olsun boyle sıkıntı yaparsan bebekte sıkıntıya gırer. hersey oldugu yetıştıgı kadar sankı bız dogarken annelerımız bu kadar ince hazırlık mı yapmışlar yeterkı saglıklı olsunlar hersey hallolur.
Allah yardımcın olsun...Maalesef insanlar çok ama çok düşüncesiz oluyorlar bazen...o yüzden sadece kendini düşün...Hayırlısı ile olur inş.herşeyin...
selam kızlar..şimdi kontrolden geldim.oğlum 34+4 günlük,3000 gram görünüyor..drum gelişimi 12 gün önde,36 haftalık gibi dedi.buraya kadar sorun yok...sonra ilk kez nstye girdim,sancı çıktı!drum da şaşırdı,çatı muayenesi yaptı,açılman henüz yok ama olabilir nidilat vericem kasılmalarını önlemek için dedi.çalışamaz raporu verdi,bol istirahat dedi..doğum 37 haftalıkken falan olur muhtemelen dedi..çok şaşkınım,hiç beklemiyordum..bildiğim kadarıyla nidilat kullanan yok aramızda..ama bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
maddie cnm geçmiş olsun sagsalım kavusursun bebeine inşallah nidilat kullanan varmı die sormussun evet ben kullanıyorum benımde nstde kasılmalarım çıktı sancılarım çıktı bende günde 3 tane nidilat kullanıyodum 8 saatte 1 ama benım tansiyonum çok düşük oldugu için normaldede düşüktür doktora söledim çok sancın olursa 2 tane yoksa 1 tane içersin dedi şu şekılde kullanıyorum ben bu ilacı igneyle ucunu patlatıp dil altına sıkıyorum ve turuncu kapsülü atıyorum yani onu içmiyorum bu ilacı normalde hipertansiyon ve kalp hastaları kullanıyo ama gebeliktede erken dogumu önlüyomuş sancıların ve kasılmaların azalmısına yardımcı oluyo gerçekten işe yarıyo ama bu ilacı içince tansiyonun düşerse baş agrısı yaparsada sakın panıkleme normal bunlar çünkü tansiyon düşürüyo inşallah yardımcı olabilmişimdir sana opuyorumnanaktan
umutluu selam canım..
senin ne zaman çıktı kasılmaların nst de??
şikayetin var mıydı??
selam cnm benım 16.haftadan beri sıkıntılarım bitmedi allahı şükür yine de benden beterleri var 16. haftadan 23.haftaya kadar bebek çok aşagıdaydı yatmam gerekliydi 27.haftadan beride erken dogum riskim var ve 27.haftadan beri her gittigimde nstye giriyorum kasılmalar ve sancılar çıkıyo ara ara bazen çok bazen az nidilat kullanıyorum şu anda inşallah sagsalım bitiririm şu hamileligi allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
bende bgün nst ye gireceğim de, haliyle merak ediyorum... :kedi:
çok geçmiş olsun. ama bak bu zamana kadar çok şükür gelebilmişsin sağ salim.
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?