2010 Temmuz Anneleri : )

hepinizi tebrik ederim..
ama ikitane çok çok sevdiğim cubuk krakerim ve papatyam da temmuz annesi oluyo çok sevindim..
bende temmuz annesiyim seve seve tecrubelerimi siznle paylaşabilirim
kendinize çok dikkat edin ilk 3 ay çok önemli bi dönem kızlar

geçen sene temmuz annesi adayıydım bu sene de aynı :) idrar testim bu gün daha da belirginleşmiş...

senin bebeğinde hayırlı uğurlu olsun,bende ikici kez temmuz annesi olucam inşallah ama seninki daha çok küçükmüş neyse ikisi beraber büyür derler ya,dilerim sende sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın :))

liyadora...................şimdi farkettim canım seni allah büğük birtanem giden 2 meleğinden sonra tekrar temmuz annesi olacaksın allahın izniyle sakın stres yapma rahat ol pozitif düşün...
o ben bu topikte çok vakit geçiririm heralde
ne güzel bisürü arkadaşım temmuz annesi olmuş

4 aylık oldu dünyam öykü kızım bi ara resmini paylaşırım sizinle sizler de çok yakında bunun gibi harikaaaa evlatlara sahip olacaksınız anne olmak dünyanın ennnnnnnnnnn güzel şeyi

geçen sene temmuz annesi adayıydım bu sene de aynı :) idrar testim bu gün daha da belirginleşmiş...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Geçen sene sadece adamıydın canım sen?Tam anlayamadım ben kafamçokkarıştı

arkadaşlar bende hamile oldugumu bugün ögrendim idrar testi yaptım simdiden sonra ne yapmam gerek bana bilgi verirmisinz
Amin !!!alkisalkisalkis

hoşgeldiniz yavsib ve banbino Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin İnşallah

Canım badem dim.Bu yüzden herkes badem diyor bana..sonra meleklerimin adını kullanmaya başladım.Melek kızım Ada ve melek oğlum Ege nin isimlerini..AdaEge olarak...
geçen sene 2009 temmuz annesi adayıydım.18 haftalık rahim ağzı yetmezliği ile kaybettim ve mezara gömdüm bebeklerimi..
şimi meleklerim abla,abi olucaklar Allahın izniyle...

ay canım cok üzüldüm ben de seni hatırladım hem adaege olarak hemde emin değilim ama bademi de hatırlıyorum sanki topiclerden.
Başından geçeni de hatırlıyor gibiyim(karıştırmıyorsam), Allah bir daha yaşatmasın canım.
Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder ınşallah.

bu arada yukarıda adaymıydın diye sormaya çalışmıştım ama adamıydın yazmışım:)

Kendine ve bebişine çok dikkat et canım.

Amin canım Allaha emanetiz artık...:Saruboceq:

KIZLAR LıSTEYı GÜNCELLEDıM EKSıKLERı TAMAMLAYALIM
YANLIŞ YA DA ATLADIĞIM VARSA BELıRTıN TATLI TEMMUZ ANNELERıa.s.opuyorumnanaktan

| | | | | | | |
|***KK NıCK***| ***YAŞ***| ***SAT***| TAHMıNı DOĞUM TARıHı| ***Hamiş kaldığı kilo***| ***Bebiş Cinsiyet***| ***Bebiş Adı***| ********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| 27| 24.09.2009| 01.07.2010| 50| ??| ??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.|
2| KATREM| 24| 29.09.2009| 06.07.2010| 70| ??|?? |Keseyi gördü ınşallah Cumartesiye PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
3| ELıFBETÜL| 23| 02.10.2009 | 09.07.2010|?? |??|?? |ınşallah Cuma keseyi görecek:Saruboceq:|
4| SEVDALıKA|31 |02.10.2009 |09.07.2010 | 64|?? |?? |ınşallah hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını birlikte duyacak:Saruboceq:|
5| DERYA2702|30|29.09.2009|06.07.2010|67|??|??|Keseyi gördüınşallah cumaya PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
6|ZCEREN|28|02.10.2009|09.07.2010|53|??|??|??|
7|JUSTREADER|28|01.10.2009|08.07.2010|70|??|??|Keseyi gördü|
8|OYA.| 21|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|Keseyi gördü|
9|ıZMıRLıı|27|30.09.2009|07.07.2010|50|??|??|Keseyi gördü|
10|ÇUBUK_KRAKER| 24|14.10.2009|21.07.2010|72|??|??|??|
11|CAPRı| 26|08.10.2009|15.07.2010|57|??|??|ınşallah cumartesi keseyi görecek :Saruboceq:|
12|GELıŞıMCı| 29|25.09.2009|??.07.2010|100|??|??|??|
13|VıSNESUYU| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|
14|EBEBıS| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|
15|PAPATYA16| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|
16|BANBıNO| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|
17|LıYADORA| ??|17.10.2009|24.07.2010|??|??|??|??|
18
19
20

|​

Son düzenleme:

inşallah güzel şeyler duyacaksın hayırlısıyla tatlım
o kadar dikkat ediyorum ki canım
ayağımda sürekli converse var
onlar kaymıyor
hepimiz çok korktuk
bir de ilk bebiş annnemlerin tarafında ilk torun olunca iyice korktuk
kayınvalidemlere de söylemedim zaten üzülmesinler diye

listemiz var hayatım hoşgeldin ekledim seni de
canım benim de çok ağrım oluyodu
doktora sordum
rahim büyüyor ağrıması çok normal dedi
bu arada diğer bilgilerini de yaz canım

maşşallah hayırlı olsun
seni de listeye ekliyorum canım
diğer bilgilerini de yaz olur mu

ahh canım ahh bel fıtığı bende de var
ve 6 haftada 2 kilo almışım akannehir
belim ağrımaya başladı bile
doktor bel fıtığı ilerlerse sezeryan yapılmak zorunda kalınabilir dedi

arkadaşlar bende hamile oldugumu bugün ögrendim idrar testi yaptım simdiden sonra ne yapmam gerek bana bilgi verirmisinz

hadi hayırlısı canım
kan testi yap da seni de listeye ekleyelim

arkadaşlar ALLAH hepinize meleklerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
biz olmayanlara da dua edin emi

amin canım
RABBİM DİLEYEN HERKESE KOLAY YOLDAN SAĞLIKLI BEBEKLER VERSİN

hadi hayırlısı canım
listeye ekledim seni de

bende temmuz annesı olucam ınsallah rabbım kısmet ederse.
aminnnn
ekleyeyim mi listeye canım

hatırladım canım seni yazdıklarını okumuştum
Allah onların ömrünü bu bebeğine versin inşallah
senin ve kardeşlerinin şefaatçileri olurlar inşallah

KIZLAR BU ARADA VALLA TEBRıKLER NE GÜZEL BESLENıYORSUNUZ
benim büyük bebeğim de nar ayıklamış bana kaşık kaşık onu yiyorum
nar yerken dikkat edin bi yerinize sürmeyin
benim göğsümün altında ufak bir nar lekesi var
bir de kızlar duydunuz mu bilmem
nar ve ayva bol yerseniz bebiş çok güzel olurmuş

Sağol canım..Benim muhtemel doğum tarihi 24 temmuz olarak görülüyor ama büyük ihtimalle daha erken olur...Sat 17 ekim...

Sağol canım..Benim muhtemel doğum tarihi 24 temmuz olarak görülüyor ama büyük ihtimalle daha erken olur...Sat 17 ekim...

güncelledim canım
senin baya temmuzun sonuna doğru
Allah izin verirse benimki başında olacak
inşallah hepimizinki vaktinde sağlıklı doğar:Saruboceq:

merhaba anne adayları...
bende geçen yıl bu tarihlerde test sonucunda 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim...
9 ay sanki asır geldi bana bir türlü bitmedi hamilelik geçmedi zaman diye düşündüm..
şimdi iseeeeeeeee

7 temmuz doğumlu nur topundan da nur yüzlü 4 aylık bir oğlum var...
topiği ve merak ettiğiniz soruları yakından takip etmeye çalışacağım....öncelikle bu aylarda en merak edilen konulardan biri beslenme diğeri sabırsız anneler için hazırlıkların başlaması....:):)

abes olur diye düşüneceğiniz soruları dahi sorun anneler...bebeklere iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…