geçen sene temmuz annesi adayıydım bu sene de aynı :) idrar testim bu gün daha da belirginleşmiş...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.geçen sene temmuz annesi adayıydım bu sene de aynı :) idrar testim bu gün daha da belirginleşmiş...
arkadaşlar bende hamile oldugumu bugün ögrendim idrar testi yaptım simdiden sonra ne yapmam gerek bana bilgi verirmisinz
Amin !!!alkisalkisalkis
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Geçen sene sadece adamıydın canım sen?Tam anlayamadım ben kafamçokkarıştı
hoşgeldiniz yavsib ve banbino Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin ınşallah
ay canım cok üzüldüm ben de seni hatırladım hem adaege olarak hemde emin değilim ama bademi de hatırlıyorum sanki topiclerden.
Başından geçeni de hatırlıyor gibiyim(karıştırmıyorsam), Allah bir daha yaşatmasın canım.
Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder İnşallah.
bu arada yukarıda adaymıydın diye sormaya çalışmıştım ama adamıydın yazmışım:)
Kendine ve bebişine çok dikkat et canım.
Katrem'cim ben de cumartesi yaklaştıkça heyecanlanıyorum aynı zamanda endişeleniyorum. Acaba güzel şeyler mi duyucam yoksa kötü mü diye düşünmeden alamıyorum kendimi ama iyi olacağını umut ediyorum. Ben de rahim anomalisi olduğu için kesenin yerleşeceği yer bu açıdan çok önemli. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım.
Ben geçen hafta gittiğim de bile kalbim deli gibi çarptı nasıl heyecanlandım.
Canım bu arada çok geçmiş olsun. Bundan sonra hepimiz kendimize daha çok dikkat etmek zorundayız. Dediğin gibi sakınan göze çöp batsada tedbirsiz davranmamak lazım. Hele ki kış da geldiği için zeminler ıslak ve kaygan oluyor bu açıdan giydiğimiz ayakkabılar felan çok önemli. Biz bayanlar şıkır şıkır giyinmeyi severiz eee biraz bebişlerimiz için bundan sonra taviz vericez. :)
Herkese günaydınn bende temmuz annesi olarak tabi inş..aranıza geldimm...
Bende 10 Kasım da öğrendim ilk önce idrar sonra da kan tahlili ile kesinleştirdik hamile olduğum..
Daha 5 hafta 3 günlük doktora falan gitmedim araştırıyorum bakalım ama bayrama kadar gidicem inş.
Çünkü aşırı merak ediyorum kasıklarımda falan ağrı var korkuyorum allahım sen koru bebeğimi diye dua ediyorumm.Çok farklı bişeymiş bu yaa..Allahım isteyen herkese nasip etsin inş...Liste yapmışsınız sanırım tam da okuyamadım yazdıklarınızı ama benide eklermisiniz...Hamile kaldığımda 53 tüm bir değişiklik yok henüz...
merhaba herkese bende 2010 temmuz annesi adayı olarak aranıza katıldım kısmetse benim ikinci bebeğim olacak, kızımda 4 temmuz 2006 doğumlu,benim doğumgünümde 6 temmuz,yani inşallah yine temmuz annesi olacağım istesem bu kadar tesadüf olmazdı, şimdiden hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum..
kızlar benim sorunum şu anda 79 kiloyum boyum 170 şimdilik kilomu çok göstermiyorum ama zaten tiroid yüzünden birtürlü zayıflayamıyordum doğumdan sonra nasıl olacağım bilmiyorum,kızıma hamileyken 28 kilo almıştım doktorum 1 kilodan fazla alma diyor yediklerime dikkat ediyorum sadece bebeğe yarayacak şeyler yiyorum benim bel fıtığımda var kilom bu yüzdende problem benim gibi hamile kalan arkadaşlar varmı varsa bana yardımcı olurmusunuz?
arkadaşlar bende hamile oldugumu bugün ögrendim idrar testi yaptım simdiden sonra ne yapmam gerek bana bilgi verirmisinz
arkadaşlar ALLAH hepinize meleklerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
biz olmayanlara da dua edin emi
hadi hayırlısı canımgeçen sene temmuz annesi adayıydım bu sene de aynı :) idrar testim bu gün daha da belirginleşmiş...
aminnnnbende temmuz annesı olucam ınsallah rabbım kısmet ederse.
Canım badem dim.Bu yüzden herkes badem diyor bana..sonra meleklerimin adını kullanmaya başladım.Melek kızım Ada ve melek oğlum Ege nin isimlerini..AdaEge olarak...
geçen sene 2009 temmuz annesi adayıydım.18 haftalık rahim ağzı yetmezliği ile kaybettim ve mezara gömdüm bebeklerimi..
şimi meleklerim abla,abi olucaklar Allahın izniyle...
Sağol canım..Benim muhtemel doğum tarihi 24 temmuz olarak görülüyor ama büyük ihtimalle daha erken olur...Sat 17 ekim...
kızlar sat ne ben onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?