2010 Temmuz Anneleri : )

ayyy evet geçen sene de seminerim vardı benim o yüzden gidememiştik
ama bu sefer yaz sonunda eyülün ortalarına doğru bi kaçamak düşünüyoruz kızımızla..
4.ayına girmiş olcak bişey olmaz heralde

selamlar herkese..

misskapris canım tayin olmamış yenş gördüm.hayırlısı olsun seneye olur inş.

esmacım sen dün kontrole gitmiştin sanki..ne dedi doktor.çatı muayenesi yaptı mı? bebişin de sen de iyisindir inş.

evet canım dün kontroldeydik bebişimde bende iiyim çok şükür ... çatı muayneside oldum kormana gerek yok ....
çok kolaymışşş ben çok korkmuştum

evet canım dün kontroldeydik bebişimde bende iiyim çok şükür ... çatı muayneside oldum kormana gerek yok ....
çok kolaymışşş ben çok korkmuştum

iyi ya çok sevindim iyi olmanıza.ben erken doğcak diye çok tırsıyom da:)

beni 3 hafta sonraya çağırmıştı ama dayanamıycam cuma gidecem ben de doktora.bakalım bizim paşa nasılmış.çatı muayenesinden korkuyoma ben de ama napalım katlancaz bebişler için:CüvCüv:

Konuşmalar ilerlememiş hanımlar nerelerdesiniz..
gunce, duruslv, esm_ckr, cedricx, suvari, cansam nerelerdesinizzzzz çıkın yukarııııııııııııı :))))))))))))))))

canım bencede git çok geç çağırmış..
gerçi sana 5 güne bir nst vermedimi ? bn artık 5 güne bir nstye gidicem

Canım ne kadar sürüyor çatı muayenesi ..Benimde tek korkulu rüyam bu..Nasıl doğum yapcaksam kaydirigubbakcemile3

canımmm inan 2 dak süremediii bende çoook çook korkuyorum ilk defa bir kontorlümee isteksiz gittim ama çook kolay olduğunu gördümmm emin ol ben dayandıysam sen kesinlikle yaparsın

canımmm inan 2 dak süremediii bende çoook çook korkuyorum ilk defa bir kontorlümee isteksiz gittim ama çook kolay olduğunu gördümmm emin ol ben dayandıysam sen kesinlikle yaparsın[/QUOTE]

İnşallah canım..Cesaret verdin çok sağolkaydirigubbakcemile5

benim her gün doktora gidesim var ya valla gün sayıyorum doktora gitmek için bile
cuma günü kontrolüm var bakalım ilk defa nst ye gircem ben de
temmuz sonu gelseydi de hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bebişleri

slm kızlar herkez nasıl?beni sorarsanız gayrt iyiyim çok şükür bugün muayenem vardı gittik eşimle yavrumu gördüm mutlu oldum kilosu çok sükür istedigim gibi çıktı çok mutluyum.2.900 gr geldi tostişim 35+1 .haftam benim doktor 36 yıda atlatırsan dogsada önemli degil diyor.pozisyonunu almış dönmüş yavrum bayagıda asagıdaymış kafası doktor normal dogum için hiç bir sıkıntı yok yapabilirsin dedi .ama ben karasızım hep sezeryan olsun istiyordum çok korkuyorum normal dogumdan siz ne dersiniz ne yapayım eyvahedigeldismile

yok cnm çıkmadııı .. hiççç ama gitmen gerekıor artık
cuma gunu git mutlaka
[/QUOTE]

doğru diyosun canım gideyim ben cuma günü.benim sancılar 17ye çıktı ara ara nstde geçen gittiğimde..bu ara kasılmalarım da arttı zaten.hayırlısı olsun bakalım

maşallah canım kuzucuğuna
şahsen ben doktor ne derse onu yapmayı düşünüyorum çünkü güveniyorum ona
benim ve bebişim için hangisi daha iyiyse öyle olsun istiyorum doktorumuz da bi sıkıntı çıkmazsa normal yapalım diyor bakalım hayırlısı

kızlar ya bi de benim karnım çok sert sizinki de öyle mi
öyle sancım falan yok ama son zamanlarda baya sertleşti

valla normal doğumdan herkez çok korkuyor ben dahill ...
ama sezeryandanda korkuyorum işin açığı
doğumun iki şeklindende korkuyorum benn yaa :'(
normal doğumda rahim sarkması idrar torbası sarkması çook görünüyorrr
yanı mutlaka eninde sonundaa onun içinde bir ameliyat oluyorsunn....
sezeryandada eksi yönler çoook
o yüzden rabbim hayırlısını versin diyorum ben

kızlar ya bi de benim karnım çok sert sizinki de öyle mi
öyle sancım falan yok ama son zamanlarda baya sertleşti

canım bazı arkadaşlar yazmışlar sertleşmeler kasılma habercisi olabiliyomuş.ritmik bi şekilde sertleşiyosa doktoruna haber vercekmişsin hemen.bende de oluyo sertleşme ama ritmik değil..

canım bazı arkadaşlar yazmışlar sertleşmeler kasılma habercisi olabiliyomuş.ritmik bi şekilde sertleşiyosa doktoruna haber vercekmişsin hemen.bende de oluyo sertleşme ama ritmik değil..

bende de sertleşme ritmik değil sürekli sertlik durumu var bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…