bende de sertleşme ritmik değil sürekli sertlik durumu var bilmiyorumkismile
benimkide çok sert hemde inanılmaz germeger aynı zamanda. bende dün doktordaydım ama sertleşmeden korkmamam gerektiğini göbeğimin kocaman olduğunu ve bebekte günbegün büyüdüğü için içeri sığmakta zorlandığını güzelce anlattı rahatlattı beni. karnım çok sert ve gergin çokta acıyor ama benim hiç sancım yok
kızlar karnınız çatlamadımı peki hiç?
slm kızlar herkez nasıl?beni sorarsanız gayrt iyiyim çok şükür bugün muayenem vardı gittik eşimle yavrumu gördüm mutlu oldum kilosu çok sükür istedigim gibi çıktı çok mutluyum.2.900 gr geldi tostişim 35+1 .haftam benim doktor 36 yıda atlatırsan dogsada önemli degil diyor.pozisyonunu almış dönmüş yavrum bayagıda asagıdaymış kafası doktor normal dogum için hiç bir sıkıntı yok yapabilirsin dedi .ama ben karasızım hep sezeryan olsun istiyordum çok korkuyorum normal dogumdan siz ne dersiniz ne yapayım eyvahedigeldismile
slm kızlar herkez nasıl?beni sorarsanız gayrt iyiyim çok şükür bugün muayenem vardı gittik eşimle yavrumu gördüm mutlu oldum kilosu çok sükür istedigim gibi çıktı çok mutluyum.2.900 gr geldi tostişim 35+1 .haftam benim doktor 36 yıda atlatırsan dogsada önemli degil diyor.pozisyonunu almış dönmüş yavrum bayagıda asagıdaymış kafası doktor normal dogum için hiç bir sıkıntı yok yapabilirsin dedi .ama ben karasızım hep sezeryan olsun istiyordum çok korkuyorum normal dogumdan siz ne dersiniz ne yapayım eyvahedigeldismile
kızlar karnınız çatlamadımı peki hiç?
Hayır canım ben çatlamadım çok şükür.....
ay maşallah sana benim bi 2 tane minik oldu ama bende hakettim yani karnıma hiçbişe sürmedim yine iyi dayandı:)
Saol canım ya..Hiçbirşey sürmeden bir iki çatlağın olduysa sana maaşallah ben nemlendirdim hep...Yoksa kuru bir cildim var zaten...
bugün hava ne kadar sıcak ya nefes alamıyorum vallahi vaktimiz gelsede bian önce doğursak ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
ben de geceleri sıcaktan mıdır nedir uyuyamamaya başladım.mirmirmirmir
sağa sola dönmekte de zorlanıyorum geceleri..mirmirmirmir
çatlağım hiç yok..
hayırlısı ile doğursak da normale dönsek Allah ın izni ile..
ay sürekli acıkıyorum ya içimde elektrik süpürgesi var sanki yediğim hemen gidiyokaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?