2010 Temmuz Anneleri : )

benimkide çok sert hemde inanılmaz germeger aynı zamanda. bende dün doktordaydım ama sertleşmeden korkmamam gerektiğini göbeğimin kocaman olduğunu ve bebekte günbegün büyüdüğü için içeri sığmakta zorlandığını güzelce anlattı rahatlattı beni. karnım çok sert ve gergin çokta acıyor ama benim hiç sancım yok

yaa ben de aynı durumdayım karnım hem sert hem gergin
demek ki bebişlerin yerleri iyice daraldı o yüzden kaydirigubbakcemile2

Ben sezeryan olucam canım sağlıklı olan normal doğum olsa bile göze alamıyorum sezeryan acıına bile razıyım..Ama inşallah sezeryan acısıda fala olmaz...

Selam Yavsib hoşgeldin...Hadi gözünaydın olsun ozaman..Çok sevindim senin adına bebiş büyümüş maaşallah..Rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin inş..Doğum şekli senin tercihin sonuçta ama ne güzel herşeyin yoluna girmişken normal mantıklı gibi geliyor bana..Benimde şimdilik normal doğum görünüyor..Bakalım cuma günü çatı muayenem var orda belli olucak artık..

bugün hava ne kadar sıcak ya nefes alamıyorum vallahi vaktimiz gelsede bian önce doğursak ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum

ay maşallah sana benim bi 2 tane minik oldu ama bende hakettim yani karnıma hiçbişe sürmedim yine iyi dayandı:)

Saol canım ya..Hiçbirşey sürmeden bir iki çatlağın olduysa sana maaşallah ben nemlendirdim hep...Yoksa kuru bir cildim var zaten...

Saol canım ya..Hiçbirşey sürmeden bir iki çatlağın olduysa sana maaşallah ben nemlendirdim hep...Yoksa kuru bir cildim var zaten...

sağol canımm:) benimde cildim çok kurudur ama ben sürmedim hiç sadece 5. aydamı ne bi 2 kere kakao yağı sürmüştüm o kadar ne güsel çatlamadım diyodum ama 2 gün önce acı gerçekle karşılaştım inşallah çoğalmaz şuankiler çok minik ve 2 tane falan

benim hiç yoktu karnım normalden çok büyük ama karnımın altında çatlaklar oldu şimdi=(
nemlendiriyorum sürekli,,,,,,,,,başka olmasın diyee

bugün hava ne kadar sıcak ya nefes alamıyorum vallahi vaktimiz gelsede bian önce doğursak ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum

ben de geceleri sıcaktan mıdır nedir uyuyamamaya başladım.mirmirmirmir

sağa sola dönmekte de zorlanıyorum geceleri..mirmirmirmir

çatlağım hiç yok..

hayırlısı ile doğursak da normale dönsek Allah ın izni ile..

bende bi taraftan bi tarafa dönerken o kadar zorlanıyorum ki rahim kemiklerim kırılcak gibi oluyo sürekli uyanıyorum şimdiden alıştırmamı yaptırıyo acaba ufaklıklar:)

ay sürekli acıkıyorum ya içimde elektrik süpürgesi var sanki yediğim hemen gidiyokaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar

benimde bugün sabahdan beri kasıklarımda ufak ağrı vardı birde burada sertleşme kasılma habercisi falan diye okuyunca panikledim.

hemen doktoru aradım oda doğumdaymış ebeyle görüştüm oda gel nst çekelim o zaman dedi. nst ye girdim hiçbir ağrı çıkmadı doktorda sertleşmeden korkacak birşey yok bebeğin pozisyonundan dolayı o şekli alıyor dedi.

neyseki içim rahatladı.

yani her sertleşme demekki sancı demek değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…