bende aynıyım inanın kendimi dinlesem midemden gelen sese kulak versem günde 20 öğün yemem lazım
merhaba kızlar
benimde bugün sabahdan beri kasıklarımda ufak ağrı vardı birde burada sertleşme kasılma habercisi falan diye okuyunca panikledim.
hemen doktoru aradım oda doğumdaymış ebeyle görüştüm oda gel nst çekelim o zaman dedi. nst ye girdim hiçbir ağrı çıkmadı doktorda sertleşmeden korkacak birşey yok bebeğin pozisyonundan dolayı o şekli alıyor dedi.
neyseki içim rahatladı.
yani her sertleşme demekki sancı demek değilmiş.
merhaba kızlar
benimde bugün sabahdan beri kasıklarımda ufak ağrı vardı birde burada sertleşme kasılma habercisi falan diye okuyunca panikledim.
hemen doktoru aradım oda doğumdaymış ebeyle görüştüm oda gel nst çekelim o zaman dedi. nst ye girdim hiçbir ağrı çıkmadı doktorda sertleşmeden korkacak birşey yok bebeğin pozisyonundan dolayı o şekli alıyor dedi.
neyseki içim rahatladı.
yani her sertleşme demekki sancı demek değilmiş.
ben anlamıyorum bu doktorları birinin dediği birini tutmuyo bende netten araştırdım kağan kocatepenin sitesinde karın sertleşmesi toplanma doğum habercisi olabilir diye yazıyo biz neye inancaz şimdi anlamadım yani
ben de burda bazı arkadaşlar sancı diyince endişelendim ama doktoru da aramadım..sancıysa da bişe olmaz doğururum artık diyorum..şöyle beni bağırtacak kadar sancım gelmeden gitmicem sanırım doktoradelikafadulden
ben de burda bazı arkadaşlar sancı diyince endişelendim ama doktoru da aramadım..sancıysa da bişe olmaz doğururum artık diyorum..şöyle beni bağırtacak kadar sancım gelmeden gitmicem sanırım doktoradelikafadulden
canım ben nst çekilirkende karnım sertti ve kasıklarımda o bahsettiğim ağrı vardı ama sancı olarak çıkmadı.
doktor kasık ağrısı için normal bu zamanda dedi.
belki o bahsedilen toplanma daha başka birşeydi benimkinden
kızlar bugün ne kadar cesuruz böyle
ben cuma gidecem nstye girmeye ama doktor çağırmadı kendi kafamdan gidiyorum
herkesin doktoru 5 günde bi gel nsteye gir demiş benim neyim eksik herkestenkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:
dimi yani:dilcikar: benim doktorum nst nin n sinden bahsetmedi bakalım haftaya gitcem ne dicek en son bi ay önce gitmiştim kontrole
canım benimde doktorum düzenli olarak nst ye gireceğiz falan demedi sanıyorum daha erken ben sancım var diyince mecburen aldı yani....
Selam gÜzel bayanlar ve tatlı bebİŞlerİİİİ
Selam gÜzel bayanlar ve tatlı bebİŞlerİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?