2010 Temmuz Anneleri : )

kaydirigubbakcemile5

bende aynıyım inanın kendimi dinlesem midemden gelen sese kulak versem günde 20 öğün yemem lazım

aynen yaa çok yemekte istemiyorum bu seferde evhamlanıyorum bebek aç kalıyosa diye napıcamı şaşırmış haldeyim yanikaydirigubbakcemile3

ben anlamıyorum bu doktorları birinin dediği birini tutmuyo bende netten araştırdım kağan kocatepenin sitesinde karın sertleşmesi toplanma doğum habercisi olabilir diye yazıyo biz neye inancaz şimdi anlamadım yani

ben de burda bazı arkadaşlar sancı diyince endişelendim ama doktoru da aramadım..sancıysa da bişe olmaz doğururum artık diyorum..şöyle beni bağırtacak kadar sancım gelmeden gitmicem sanırım doktoradelikafadulden

canım ben nst çekilirkende karnım sertti ve kasıklarımda o bahsettiğim ağrı vardı ama sancı olarak çıkmadı.

doktor kasık ağrısı için normal bu zamanda dedi.

belki o bahsedilen toplanma daha başka birşeydi benimkinden

bende aynı öle yapıcam valla bağırtan sancı,su yada nişan gelmeden kıpırdamicam yerimden :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende anlamadım herkesin doktoru başka diyo neyin ne oldunu da karıştırıyoruz artık

ben cuma gidecem nstye girmeye ama doktor çağırmadı kendi kafamdan gidiyorum
herkesin doktoru 5 günde bi gel nsteye gir demiş benim neyim eksik herkestenkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

ben cuma gidecem nstye girmeye ama doktor çağırmadı kendi kafamdan gidiyorum
herkesin doktoru 5 günde bi gel nsteye gir demiş benim neyim eksik herkestenkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

dimi yani:dilcikar: benim doktorum nst nin n sinden bahsetmedi bakalım haftaya gitcem ne dicek en son bi ay önce gitmiştim kontrole

dimi yani:dilcikar: benim doktorum nst nin n sinden bahsetmedi bakalım haftaya gitcem ne dicek en son bi ay önce gitmiştim kontrole

canım benimde doktorum düzenli olarak nst ye gireceğiz falan demedi sanıyorum daha erken ben sancım var diyince mecburen aldı yani....

selam kızlar.
ben düzenli olarak nst ye girmeye başladım dün itibari ile. 10 günde bir girecekmişim...

Son düzenleme:
GEÇMıŞE BAKMAK ıSTıYORUM BıRAZ NELER OLDU BEN OKUMAYALI MERAK ıÇERSıNDEYıM
BU HAFTA DOĞAN BEBıŞLERıMıZ VARMI???
ACELECı BıZıM TEMMUZ MELEKLERı KURBAN OLAYIM YARADANLARINA ZAMANI GELEN PIT ÇIKI VERıYO kaydirigubbakcemile3

kızlar selammmm
odamız tamamen bitti çok şükür ama çok yorulduk
sadece geceliklerimin ütülenmesi kaldı bu akşam biraz dinlenince onları da hallederim diyorum
herşey o kadar güzel ki
Allah hepimize artık hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
yarın sabah erkenden de doktor kontrolümüz var
bu karın sertleşmesini ben de soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…