2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada kızlar dün akşam kasıklarıma o kadar sancı girdi ki
bir ara doğuruyorum zannettim
ama eşimi bile uyandırmadım ne bilim korktum yaa
sonra saat tutayım dedim ritmik mi diye bakmak için
birden bire kesildi sonra da bebişim kıpır kıpır hareket etmeye başladı
bence benim çok yaklaştı yalancı doğum sancsı olabilir bunlar

odan hayırlı olsun canımmmm hihoyyyt eet senin doğum vaktinde baya yaklaşmış sizi görünce ben heycanlanıyorum vallahi o yüzden sizden önce ben doğurcam galibakaydirigubbakcemile3

odan hayırlı olsun canımmmm hihoyyyt eet senin doğum vaktinde baya yaklaşmış sizi görünce ben heycanlanıyorum vallahi o yüzden sizden önce ben doğurcam galibakaydirigubbakcemile3

sağol hayatımmm
kıızzz çok heyecanlanma daha 35. haftadasınnn
valla heyecan beni de batı çok az kaldı çoookkk ...

sağol hayatımmm
kıızzz çok heyecanlanma daha 35. haftadasınnn
valla heyecan beni de batı çok az kaldı çoookkk ...

bende senin için heycanlanıyorum canımmmmalkisalkisalkis benim oğlum annesi tek kalan sınavını vermeden doğmicak anlaşmamız var :CüvCüv:

yok canım değil alttan 2 dersim vardı birini verdim diğerinden düşük almıştım dün bütüne girdim artık ondan da geçemezsem bu ay sonu tek ders sınavı var ondan çok stresliyim:1closedeyes:

inşallah geçersin canım
kardeşim de bütlere giriyor biliyorum sıkıntısını
tek derse kalırsan da korkma ben de kalmıştım tek derse
hocalar tek dersten bırakmıyorlar genelde

inşallah geçersin canım
kardeşim de bütlere giriyor biliyorum sıkıntısını
tek derse kalırsan da korkma ben de kalmıştım tek derse
hocalar tek dersten bırakmıyorlar genelde

eet öleymiş ama zaten tek dersim bütünden geçirsin bi daha taa izmite bu sıcakta nası gidicem mahvoluyorum vallahi gerçi kendi arabamızla gidiyoruz ama sıcaktan dolayı zor çok zor geliyo hocaya mail attım bakalım belki işe yarar

benim kardeşim de izmitte okuyor
o da mail atmıştı 1-2 puanla büte kalmıştı da
hoca dalga geçer tarzda bir cevap yazmıştı
inşallah işe yarar canım
istanbuldan sürekli gidip gelmek çok ama çok zor

inşallah canım yaa hamileler heryerde öncelikli grupta sınavda da öle olması lazım dimi amakaydirigubbakcemile3

selaam canım maşallah ya ne kadar az kalmış senin ben heycanlandım bak şimdihihoyyyt

EVET CANISIM GERÇEKTEN ÇOK AZ KALDI HEYECANLANIYORUM eyvahedigeldismile
KATREM AYNI ŞEKİLDE BENDE ÖYLE ACILI ZAMANLAR GEÇİRİYORUM Kİ SANKİ ADET OLUYORMUŞUM GİBİ BİR AĞRI SONRA BİRAZ ARTIYOR BİRDEN KESİLİYOR kafamçokkarıştı
benim ufaklık içerde nası duruyosa bazen karnım yamuk duruyokaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile YARAMAZ BEBİŞŞŞŞ
NE GÜZEL ŞEYMİŞ BU HAMİŞLİK YA BEBİŞİN Bİ HAREKETİ DAHİ SANKİ İÇİN DE DANS EDİYORMUŞ GİBİ ZIP ZIP HOP HOPPP hihoyyyt

canım aramızda çok az var
sana doktor bir tarih verdi mi
bunlar yalancı sancı olabilir iyi takip etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…