2010 Temmuz Anneleri : )

canım aramızda çok az var
sana doktor bir tarih verdi mi
bunlar yalancı sancı olabilir iyi takip etmek lazım

CANIM DR SADECE EN SON OLABİLECEK DOĞUM ZAMANI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRİM DEDİ BİR BAKARSIN BGN KANAMAN YADA SUYUN GELİR BGN DOĞUM BAŞLAR ONUN İÇİN KISMET BEBİŞ NE ZAMAN GELİRSE
SANA BİRŞEY DEMİŞMİYDİ DR??? :CüvCüv:

arkadaşlar sizinde rahim kemikleriniz ağrıyomu benim çok canımı yakıyo oturduğum yerden kalkarken yatakta dönerken falan daha bi ağrıyo

melahat nasılsın? bugün yine gittim cerrahiye. hacer hanımla sohbet ettik. sonra cem karayla görüştüm. adam bayaa ikna edici konuştu. ama şöle bişi var. medipolle kıyaslarsan cerrahi çok pahalı. medipolde de cem kara var aynı adam ama sünnet medipolde 250tl cerrahide 800tl dediler.

benim sat a göre 6 temmuz ama doktor 26 haziran gibi olabilir dedi
bana kalırsa 26 hazirana kalmayacak gibi duruyor ama hayırlıssı

arkadaşlar sizinde rahim kemikleriniz ağrıyomu benim çok canımı yakıyo oturduğum yerden kalkarken yatakta dönerken falan daha bi ağrıyo

aynen benim de o kadar çok ağrıyor ki
çok zor kalkıyorum

benımde agrım oluyo sangı cıkıverecek gıbı benım sezeryan olacak olmasına ramen dr ban en ufak bı tereddütte nst için hastanede buluşuruz dedı haraket yavaşlaması ,su gelmesı kahverengı yada pembe akıntı olabılır deı bunlarda evde hıç bekleme dogum başlıyo olabılır dedı

bide benım ayaklarımın altı sankı ödem oluyo ayaga kalkıp basarken canım yanıyo sizdede varmı

saol canım iyiyim sen nasılsın ?ben beyin iyi oldugunu sünnet yaptıranlar söylüyo .istersen bıde seyı arastır hastaneden taburcu olduktan sonra( 2 haftası fılan) medıpolde yaptırsan aradakı farkla bı eksiğini alırdın .

selam canım naber nasılsın? uzun zamandır göremiyordum seni naptın bebiş hala tersmi ıyısın dımı :))

aaaa iyiyim canım sen nasılsın sınavlarla boğuşuyodum eet epeydir denk gelemiyoruz ben en son 24 mayısta gittim doktora o zaman normal pozisyonuna dönmüştü bidaha ters dönmesi zor demişti doktor haftaya perşembe kontrolüm var hala aynı duruyodur inşallah sen naptın bebiş nası seninkide tersti döndümü yaramaz:)

peki bu rahim kemiği ağrısı normal dimi sordun mu hiç

kurtulduk sınavlardan şimdilik:))))
benim yaramaz ay başı normal pozisyona dönmüştü gecen haftaki kontrolümde yine ters dönmüş:)))) demekki öle rahat napalım hayırlısı:)) haftaya cumartesi kontrolum var bakalım nolcak canım...
zaman yaklaştı heyecan ve korku var içimde:)))

benim ayaklarım da çok şişti
acıyo da basarken falan altları da üstleri dee

benim de alt kısımlarda kasıklarda acaip ağrı var. pelvis kaslarında kasıklarda çok fena. yürürken yalpalaya yalpalaya yürüyorum.

bak sen yaramaza hakkında hayırlısı olsun canım yaa öle yada böle sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah valla ben kurtulamadım sınavlardan henüz 2 dersim vardı benim alttan birinden geçtim ama diğerinden notum olmadığı için geçemedim dün bütüne girdim ondada geçemezsem ay sonu tek ders sınavı var bakalım hayırlısı bu gidişle yollarda doğurcam izmite git gel git gel kaydirigubbakcemile3

bu gidişle ben doğumu medipolde yapıcam. herşey çok farklı. yani sarılık olursa fototerapi medipolde 400 cerrahide 800. doğum zaten farklı. bakalım ctesi günü önce doktora sonra medipole gitçez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…