benımde 18 temmuzda sınavım var off ders calışılmıyo kı ya şimdiden bütünlemeyı göze aldım valla.
18 temmuz mu baya geçmiş canım ya hangi üni.senin ki merak ettim
atatürk üniversitesi uzaktan egıtımde hemşirelikte lisans tamamlama valla normal dogursam bbek o tarıhte dogar bu gıdısle 7 temmuz muhtemel dogum tarıhım beklerse benım tosun
Allah yardımcın olsun canım inşallah geçersin
inşallah herşey istediğin gibi olur canım Allah yardımcın olsun
canım aramızda çok az var
sana doktor bir tarih verdi mi
bunlar yalancı sancı olabilir iyi takip etmek lazım
CANIM DR SADECE EN SON OLABİLECEK DOĞUM ZAMANI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRİM DEDİ BİR BAKARSIN BGN KANAMAN YADA SUYUN GELİR BGN DOĞUM BAŞLAR ONUN İÇİN KISMET BEBİŞ NE ZAMAN GELİRSE
SANA BİRŞEY DEMİŞMİYDİ DR??? :CüvCüv:
arkadaşlar sizinde rahim kemikleriniz ağrıyomu benim çok canımı yakıyo oturduğum yerden kalkarken yatakta dönerken falan daha bi ağrıyo
arkadaşlar sizinde rahim kemikleriniz ağrıyomu benim çok canımı yakıyo oturduğum yerden kalkarken yatakta dönerken falan daha bi ağrıyo
melahat nasılsın? bugün yine gittim cerrahiye. hacer hanımla sohbet ettik. sonra cem karayla görüştüm. adam bayaa ikna edici konuştu. ama şöle bişi var. medipolle kıyaslarsan cerrahi çok pahalı. medipolde de cem kara var aynı adam ama sünnet medipolde 250tl cerrahide 800tl dediler.
selam canım naber nasılsın? uzun zamandır göremiyordum seni naptın bebiş hala tersmi ıyısın dımı :))
benımde agrım oluyo sangı cıkıverecek gıbı benım sezeryan olacak olmasına ramen dr ban en ufak bı tereddütte nst için hastanede buluşuruz dedı haraket yavaşlaması ,su gelmesı kahverengı yada pembe akıntı olabılır deı bunlarda evde hıç bekleme dogum başlıyo olabılır dedı
bide benım ayaklarımın altı sankı ödem oluyo ayaga kalkıp basarken canım yanıyo sizdede varmı
peki bu rahim kemiği ağrısı normal dimi sordun mu hiç
aaaa iyiyim canım sen nasılsın sınavlarla boğuşuyodum eet epeydir denk gelemiyoruz ben en son 24 mayısta gittim doktora o zaman normal pozisyonuna dönmüştü bidaha ters dönmesi zor demişti doktor haftaya perşembe kontrolüm var hala aynı duruyodur inşallah sen naptın bebiş nası seninkide tersti döndümü yaramaz:)
benımde agrım oluyo sangı cıkıverecek gıbı benım sezeryan olacak olmasına ramen dr ban en ufak bı tereddütte nst için hastanede buluşuruz dedı haraket yavaşlaması ,su gelmesı kahverengı yada pembe akıntı olabılır deı bunlarda evde hıç bekleme dogum başlıyo olabılır dedı
bide benım ayaklarımın altı sankı ödem oluyo ayaga kalkıp basarken canım yanıyo sizdede varmı
kurtulduk sınavlardan şimdilik:))))
benim yaramaz ay başı normal pozisyona dönmüştü gecen haftaki kontrolümde yine ters dönmüş:)))) demekki öle rahat napalım hayırlısı:)) haftaya cumartesi kontrolum var bakalım nolcak canım...
zaman yaklaştı heyecan ve korku var içimde:)))
saol canım iyiyim sen nasılsın ?ben beyin iyi oldugunu sünnet yaptıranlar söylüyo .istersen bıde seyı arastır hastaneden taburcu olduktan sonra( 2 haftası fılan) medıpolde yaptırsan aradakı farkla bı eksiğini alırdın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?