normal oldugunu söyledı kemıkler gıderek esneyerek dogum için hazırlık yapıyomuş bıde bebek kanala dogru ilerlediği için normal oldugunu soyledı
hadi hayırlısı canım inşallah gecersin sınavlardanbak sen yaramaza hakkında hayırlısı olsun canım yaa öle yada böle sağlıkla kavuşursun yavruna inşallah valla ben kurtulamadım sınavlardan henüz 2 dersim vardı benim alttan birinden geçtim ama diğerinden notum olmadığı için geçemedim dün bütüne girdim ondada geçemezsem ay sonu tek ders sınavı var bakalım hayırlısı bu gidişle yollarda doğurcam izmite git gel git gel kaydirigubbakcemile3
bu gidişle ben doğumu medipolde yapıcam. herşey çok farklı. yani sarılık olursa fototerapi medipolde 400 cerrahide 800. doğum zaten farklı. bakalım ctesi günü önce doktora sonra medipole gitçez.
fulik lina napıyosunuz kızlar. özlemişim sizi
kızlar cep telefonuyla çok konuşuyorum bişi olur mu yaa. işim gereği ve arayanım çok çenem de düşük sonra pişman oluyorum. siz konuşmamaya dikkat ediyo musunuz?
hadi hayırlısı canım inşallah gecersin sınavlardan
izmit ist zor olur yolculuk,ben artık markete bile inemiyorum :))))
Allah hepimize güç versin canım
kızlar cep telefonuyla çok konuşuyorum bişi olur mu yaa. işim gereği ve arayanım çok çenem de düşük sonra pişman oluyorum. siz konuşmamaya dikkat ediyo musunuz?
sıkma canını benım kadar konuşmuyorsundur o zaman cagrı merkezlerınde calışanlar ne yapsınlar hiçbişicik olmaz merak etme
bu gidişle ben doğumu medipolde yapıcam. herşey çok farklı. yani sarılık olursa fototerapi medipolde 400 cerrahide 800. doğum zaten farklı. bakalım ctesi günü önce doktora sonra medipole gitçez.
ayyy canım özlemler karşılıklıopuyorumnanaktan napıyım kendimle boğuşuyorum sıcak hava koca bi göbek hassaslık desen aldı başını gidiyo eşim a dese ağlicam o kadar oldum yani kendime şaşırıyorum :çok üzgünüm:
kızlar eşim geldi yemek hazırlamam gerek ne güselde konuşuyoduk neyse öptüm sizi
canım benim bütün tanıdıklarım medipol de yaptı doğumlarını çok da memnunlardı
fiyatları da çok iyi
ben de orada yapacaktım ama oradaki doktorla problem yaşadık soğudum hastaneden
şimdi medicana ya gidiyorum
hem muayeneler hem de doğum daha pahalı malesef
yani cerrahide sanki ilgi alaka daha iyi daha sakin ve nezih daha bi lüks görünüyo ama. bi arkadaşın bebeği mesela 1 gün küvezde kalmış çıkmış ertesi günü sarılık olmuş fototerapiye girmiş 5 gün sonra da sünnet ettirmişler bebeği. ve toplam 2650 para ödemiş. ben zaten kendi doktoruma 2000tl fazladan para ödücem. bir de bu tip şeler olursa toplamda 7-8 milyarı bulcak. kötü olur. ki olabilecek şeyler bunlar. çoğu çocuk fototerapiye giriyo. medipolde benim de arkadaşklarım doğum yaptı onlar da memnun kaldı.cumartesi karar vercez bakalım. tek fark medipol hem bana hem doktoruma uzak. biz şişli civarındayız.
yani cerrahide sanki ilgi alaka daha iyi daha sakin ve nezih daha bi lüks görünüyo ama. bi arkadaşın bebeği mesela 1 gün küvezde kalmış çıkmış ertesi günü sarılık olmuş fototerapiye girmiş 5 gün sonra da sünnet ettirmişler bebeği. ve toplam 2650 para ödemiş. ben zaten kendi doktoruma 2000tl fazladan para ödücem. bir de bu tip şeler olursa toplamda 7-8 milyarı bulcak. kötü olur. ki olabilecek şeyler bunlar. çoğu çocuk fototerapiye giriyo. medipolde benim de arkadaşklarım doğum yaptı onlar da memnun kaldı.cumartesi karar vercez bakalım. tek fark medipol hem bana hem doktoruma uzak. biz şişli civarındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?