2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar cep telefonuyla çok konuşuyorum bişi olur mu yaa. işim gereği ve arayanım çok çenem de düşük sonra pişman oluyorum. siz konuşmamaya dikkat ediyo musunuz?

hadi hayırlısı canım inşallah gecersin sınavlardan
izmit ist zor olur yolculuk,ben artık markete bile inemiyorum :))))
Allah hepimize güç versin canım

bu gidişle ben doğumu medipolde yapıcam. herşey çok farklı. yani sarılık olursa fototerapi medipolde 400 cerrahide 800. doğum zaten farklı. bakalım ctesi günü önce doktora sonra medipole gitçez.

hayırlısı canım neresı içine ve bütcene sinerse sonuçta bu parayı baskası ödemicek . bütcene neresi uygun gelırse . önemlı olan önce doktorun sonra ortamın temız olması gerısını zaten sen yapıyosun
hakkında hayırlısı canımm ben en ıyı kararı vercegını bılıyorum

fulik lina napıyosunuz kızlar. özlemişim sizi

ayyy canım özlemler karşılıklıopuyorumnanaktan napıyım kendimle boğuşuyorum sıcak hava koca bi göbek hassaslık desen aldı başını gidiyo eşim a dese ağlicam o kadar oldum yani kendime şaşırıyorum :çok üzgünüm:

kızlar cep telefonuyla çok konuşuyorum bişi olur mu yaa. işim gereği ve arayanım çok çenem de düşük sonra pişman oluyorum. siz konuşmamaya dikkat ediyo musunuz?

sıkma canını benım kadar konuşmuyorsundur o zaman cagrı merkezlerınde calışanlar ne yapsınlar hiçbişicik olmaz merak etme

hadi hayırlısı canım inşallah gecersin sınavlardan
izmit ist zor olur yolculuk,ben artık markete bile inemiyorum :))))
Allah hepimize güç versin canım

amin canım yaaa seninle günümüz aynı bakalım kim kimi geçicek ben sınavlardan sebep sona kalıcam galiba çocuğa psikolojik baskı yapıyorum şimdiden dün arkadaşıma diyorum ki çocuk içerden diyodur ki bi geçte şu sınavları doğayım senimi beklicem burdakaydirigubbakcemile3

sıkma canını benım kadar konuşmuyorsundur o zaman cagrı merkezlerınde calışanlar ne yapsınlar hiçbişicik olmaz merak etme

yaa annemler çok korkutuyo ne zaman konuşsam hem eşim hem annem biton laf ediyo . ama uzun konuşuyom ben de. diyorum ki çok zararlı olsa doktor yasaklar herkes konuşuyo ama için için de korkuyorum yani.olmaz bişi işallah saol.içimi rahatlattın.

bu gidişle ben doğumu medipolde yapıcam. herşey çok farklı. yani sarılık olursa fototerapi medipolde 400 cerrahide 800. doğum zaten farklı. bakalım ctesi günü önce doktora sonra medipole gitçez.

canım benim bütün tanıdıklarım medipol de yaptı doğumlarını çok da memnunlardı
fiyatları da çok iyi
ben de orada yapacaktım ama oradaki doktorla problem yaşadık soğudum hastaneden
şimdi medicana ya gidiyorum
hem muayeneler hem de doğum daha pahalı malesef

aynen aynı durumdayım. haftaya evdeyim artık bol bol yazışırız.

yani cerrahide sanki ilgi alaka daha iyi daha sakin ve nezih daha bi lüks görünüyo ama. bi arkadaşın bebeği mesela 1 gün küvezde kalmış çıkmış ertesi günü sarılık olmuş fototerapiye girmiş 5 gün sonra da sünnet ettirmişler bebeği. ve toplam 2650 para ödemiş. ben zaten kendi doktoruma 2000tl fazladan para ödücem. bir de bu tip şeler olursa toplamda 7-8 milyarı bulcak. kötü olur. ki olabilecek şeyler bunlar. çoğu çocuk fototerapiye giriyo. medipolde benim de arkadaşklarım doğum yaptı onlar da memnun kaldı.cumartesi karar vercez bakalım. tek fark medipol hem bana hem doktoruma uzak. biz şişli civarındayız.

canım sen medipolide gez orasıda aklında bulunsuz zamanı gelınce en azından nereye gıdebılırım dıye düşünmezsin haklısın bebeklerın buyuk bır kısmı fototerpi alıyo 3/5 gün içinde tekrar yatıyotrafık olur aksılık olur o zaman cerrahıyı düşünürsün olmazsa kafanda bır fıkır olur en azından bız bu sıkıntıyı kız yegenımde yasadık hep eskı hayat hastanesine kontrole gıttı ama bızımkı acelecı 1 ay erken agrı basladı gece hastaneye gıttık onlar bıze yogunbakımyok nereye istersenız oraya gıdın dedıler acemılık iste zaten yer ara derken erdem hastenesınde kapıdan gırdık 1 saat sonra bızım kız yanımızdaydı ihtiyac olmadı ama tedbırlı olmak gerekıyo

evet baya uzakmış
medipol biraz kalabalık zaten özel hastane olmasına rağmen
fiyatından dolayı olabilir
çünkü anadolu yakasında özel hstane konusunda seçim şansı çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…