2010 Temmuz Anneleri : )

ya ha dogurduk ha dogurcaz hala hizmeti biz ediyos bu nasıl adaletkaydirigubbakcemile2

valla ben hiçbişey yapmıyorum desem yeridir
bugün işe gitmeden önce kahvaltıyı bile eşim hazırladı ikimize
Allah ondan razı olsun
dün çok sancım oldu gece tırstık biraz

valla ben hiçbişey yapmıyorum desem yeridir
bugün işe gitmeden önce kahvaltıyı bile eşim hazırladı ikimize
Allah ondan razı olsun
dün çok sancım oldu gece tırstık biraz

aman son zamanlar dıkkat et boşver yapsınlar az kaldı sonra yıne hersey bızım omuzlarımızda olacak ev iş cocuk yemek temızlık say say bıtmez bunlar sayılı günler keyfıne bak

aman son zamanlar dıkkat et boşver yapsınlar az kaldı sonra yıne hersey bızım omuzlarımızda olacak ev iş cocuk yemek temızlık say say bıtmez bunlar sayılı günler keyfıne bak

öyle yapıyorum tam keyif valla
Allah bu günleri aratmasın dicem ama arayacağım çok açık :))

arkadaşlar merhaba,
bugün öğleden sonra hgs ile konuştum,
oğluyla buluştu opuyorumnanaktan,
öyle duygulandım ki sesini duyunca,
ağlıyordu daha yeni çıkmıştı...
ikisi de çok iyiymiş
darısı başımıza :Saruboceq:

Son düzenleme:

aa hgs nin mesajını şimdi görüyorum
maşallah maşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah

.allah analı babalı büyütsün darısı başımıza sağlıkla sıhatle inşallah:ecrin_bebek:

inanılmaz bir sıcak var burada durduğum yerde duramıyorum sizler neler yapıyorsunuz kızlar?

hgs ile hiç karşılaşmadım burda ama Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu yetiştirsin bebeğini inşallah.

of kızlar , daha bugun bazı akrabalar karnımda çatlak olup olmadığını sordular ben de yok bende çıkmadı dedim gerçekten yoktu..onlar da nasıl çıkmaz ya bizde hep var ne sürüyosun ki falan diye sordular dedim düzenli birşey sürdüğüm yok ancak çok gerginlik olursa kremleniyorum o da son dönemde sıklaştırdım..eve geldim bir vbaktım göbişimin alt tarafı çatır çatır çatlamış ( yani kendi kendime nazar mı ettim nedir off nasıl geçer ki bu çatlaklar hemen kremi sürdüm ama ...sinir oldum nazar mı ettirdim şimdi ben (

ay bn nazara inanırım sanırım nazar değdirdin kendine
benim de her yanım çatladı ama napim sağlık olsun

Allah analı babalı büyütsün..

canım çatlakların çaresi yok malesef..
var deseler de ben pek inanmıyorum ..belki ileri teknolojide laserle vs ile olabilir..

yalnız doğumdan sonra kilo verince ve vücut eski haline dönünce derinlikleri biraz azalıyor ama tamamen geçmiyor..

çevremden biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…