benede masayı ufaktan hazırlamaya baslıyayım canım iyi aksamlar
ya ha dogurduk ha dogurcaz hala hizmeti biz ediyos bu nasıl adaletkaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar canım afiyet olsun
valla ben hiçbişey yapmıyorum desem yeridir
bugün işe gitmeden önce kahvaltıyı bile eşim hazırladı ikimize
Allah ondan razı olsun
dün çok sancım oldu gece tırstık biraz
aman son zamanlar dıkkat et boşver yapsınlar az kaldı sonra yıne hersey bızım omuzlarımızda olacak ev iş cocuk yemek temızlık say say bıtmez bunlar sayılı günler keyfıne bak
kızlar şu linkte bir karikatür var aynı bizi anlatıyo en altta
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 36.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
ewett canım bilmem mi oyayı,allah herkese herşeyin hayırlısını versin...doğumdan sonra ben yine gelirim bebişimin resimleri de eklerim sizlere...şimdilik hoşca kalın diyorum...benim için dua edin lütfen...çarşamba 11 de doğumda olacağım allah nasip ederse....hepinizi çooookkk çoookkkkk öpüyorum güzel anneler ve bebişleri
arkadaşlar merhaba,
bugün öğleden sonra hgs ile konuştum,
oğluyla buluştu opuyorumnanaktan,
öyle duygulandım ki sesini duyunca,
ağlıyordu daha yeni çıkmıştı...
ikisi de çok iyiymiş
darısı başımıza :Saruboceq:
of kızlar , daha bugun bazı akrabalar karnımda çatlak olup olmadığını sordular ben de yok bende çıkmadı dedim gerçekten yoktu..onlar da nasıl çıkmaz ya bizde hep var ne sürüyosun ki falan diye sordular dedim düzenli birşey sürdüğüm yok ancak çok gerginlik olursa kremleniyorum o da son dönemde sıklaştırdım..eve geldim bir vbaktım göbişimin alt tarafı çatır çatır çatlamış( yani kendi kendime nazar mı ettim nedir off nasıl geçer ki bu çatlaklar hemen kremi sürdüm ama ...sinir oldum nazar mı ettirdim şimdi ben (
ay bn nazara inanırım sanırım nazar değdirdin kendine
benim de her yanım çatladı ama napim sağlık olsun
arkadaşlar merhaba,
bugün öğleden sonra hgs ile konuştum,
oğluyla buluştu opuyorumnanaktan,
öyle duygulandım ki sesini duyunca,
ağlıyordu daha yeni çıkmıştı...
ikisi de çok iyiymiş
darısı başımıza :Saruboceq:
of kızlar , daha bugun bazı akrabalar karnımda çatlak olup olmadığını sordular ben de yok bende çıkmadı dedim gerçekten yoktu..onlar da nasıl çıkmaz ya bizde hep var ne sürüyosun ki falan diye sordular dedim düzenli birşey sürdüğüm yok ancak çok gerginlik olursa kremleniyorum o da son dönemde sıklaştırdım..eve geldim bir vbaktım göbişimin alt tarafı çatır çatır çatlamış( yani kendi kendime nazar mı ettim nedir off nasıl geçer ki bu çatlaklar hemen kremi sürdüm ama ...sinir oldum nazar mı ettirdim şimdi ben (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?