2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaslar dr ultrason resımlerını sıze verıyomu
mesela yuzunun resmını falan
kıme benzıyor merak edıyormusunuz
ben nedense endıselenıyorum ıcımde korkularda var normalmı
allah ınsallah herkese hayırlı ve saglıklı bebekler evlatlar verır

Kızlar slm.
Geçmişi okuyamadım direk daldım konuya:)))
ayy ben bugün halime bakmadan deli gibi gezdim.
5 dk. rahat ettirmedim vücudumu.
Şimdi de patlayacakmış gibi yorgunum.
Okula gittim 6 saat okuldaydım.
Sonra ebem aradı sağlık ocağına çağırdı(tabi ben giderken ayaklarım şişmişti)
Deli gibi yürüyüş yapayım diye eşimi çağırmadım saat 4 sıcağında okuldan yürüdüm.
Kısa bi mesafe olmasına rağmen eridim resmen sıcaktan.
Sonra eşime babalar günü hediyesi almak için bi mağazaya gittim.
Sonra eve geldim yarım saat uzandım bir arkadaş yeni ev almıştı,
onu görmeye gidecekti arkadaşlar ben halime bakmadan ben de gittim.
Eve geldiğim de pestilim çıkmıştı.
Duş aldım ama içim yanıyo serinleyemiyorum.
Veee ayaklarım da davul gibi.
Ben manyak mıyım yaa son haftalarım da böle fellik fellik geziorum.
Kimse de kır dizini otur evinde demiyo bana.

Ayrıntılıya girmemiş miydin canım?
Bize o zaman cdsini çekip verdi.
Fotolarını da verdi hep.
Benim oğluşum bana benziyo:)))
Sen neden endişeeniyosun.
İyidir bebeğin merak etme.
Ve iste doktorundan bu kadar merak ediosan.
Zaten az kaldı görücez bebişleri biraz daha sabret istersen.

bence en iyisini yapiyorsun canim,cunku ne kadar cok hareket edersen dogumun o kadar kolay oluyor diyorlar.

biz aliyoruz resimleri istersen sana da verirler, ama merak etme anormal bir durum olsa zaten soylerler

bence en iyisini yapiyorsun canim,cunku ne kadar cok hareket edersen dogumun o kadar kolay oluyor diyorlar.

Yaa öylemi diyosun ama ben sanırım normal doğum yapmamaya karar verdim artık.
Epidural sezeryan yapıcam galiba.
Öff ona da tam karar vermiş diilim ama.
Hayırlısı ne ise o olur inşallah.

Yaa öylemi diyosun ama ben sanırım normal doğum yapmamaya karar verdim artık.
Epidural sezeryan yapıcam galiba.
Öff ona da tam karar vermiş diilim ama.
Hayırlısı ne ise o olur inşallah.

bende acayip korkuyorum ama yinede normal dogum isitiyorum bakalim herseyin hayirlsi tabiiki senin de dedigin gibi

canim benim bir arkadasimin bebeginin kafasi yukaridaydi dogum dort gun kala gittiginde dr sezeryan dedi yanliz 4 gun sornra gittiginde bebek donmustu ve normal yaptilar.

günaydın kızlar biliyosunuz ben dün nstye girdim nstede sancı çıkınca doktor vajınal ultrason yaptı rahim uzunlugunu ölçmek için 39 mm olan rahim içi 30 mm daralmış iç rahımde açılma var ama dış rahımde henüz açılma yokmus hemen serum takıldı tekrar nst bebek için ciger geliştirici igne vuruldu 2 doz sonra 20 dk arayla nidilat verildi 4 kez sonra bi anda benı elim yüzüm şişti normaldir dedik daha da şişti ve gözlerim görülmeyecek hal aldı ellerim desen kolcaman oldu uyustum doktor panikle hemen bi serum daha taktı serumlar 2 saat sürdü tabi şişlikler yine inmedi tekrar nstye baglandım defalarca ateş ölçümü yapıldı tansiyon ölçümü felan nstde okadar seruma ragmen sancı çıktı bende tabı doktor okadar panıkledi şişliklerden eve yolladı birazdan saglık ocagına inip bebek için ciger geliştirici ignemi olucam haber veriyim dedim kızlar size dikkatlı olun ben ne zamandır hissediyodum bişeler alt tarafta baskı sankı derimi bişe yırtıyo gibi süreklı bacaklarımı kıtleme hissi geliyodu karnımda kuru agrı bebegın 10 dakıka arayla bazen 5 dakıka arayla toplanması bu gibi belirtiler bendekı süreklı tansiyonum düşük böle kızlar çok uzattım biliyorum ama bilginiz olsun istedim kenddinize ii bakın

dün saat 2 de gittim hastaneye akşam 9 a kadar ordaydım inşallah engelleyecek doktorum bunu çok istiyorum haziranın 30una kadar dursa korkmaya gerek yok bebek gelsede olur dedi kuveze girmeden yaşar dedi ciger geliştirici ignelerde her ihtimale karşı tahmınımızden daha da erken gelir die dedi ne olursunuz kızlar dualarınızı esirgemeyın bugun mübarek regaip kandili hepinizden dua beklıyorum bende hepiniz için duacı olucam yer gök dua ile duruyo sizde esirgemeyin lütfen hepinizin kandili mübarek olsun

canım fazla gezme bence son dönemler aman dikkat derim..mümkün mertebe dinlenmeye çalış..

canım allah yardımcın olsun dikkat et kendine

canım aralarda bıraz dinlen hava cok sıcak olmasa hersey daha rahat olacak .1gün gezince 3 gün de anca insan dinlenebılıyo yada ben öyleyim

günaydın kızlar. evde internet bağlandı sonunda. izinde olmak süper bişey,hele ki bu sıcaklarda.. dün raporumu almaya gittim,eridim sıcaktan. en iyisi hiç dışarı çıkmamak.
umutlu canım dikkat et kendine, Allah yardımcın olsun. iyi haberlerini bekliyoruz.

Günaydın arkadaşlar...Ben 5 haftalık çalışabilir raporumu almıştım ama tam 5 hafta dayanabileceğimi sanmıyorum.sıcaktan dün tansiyonum 16-7 olmuştu iş yerinde.öncesinde kesip 4 haftasını doğum sonrasına atmaya karar verdim.bir sorun olmuyor değil mi böyle yapınca?yani ne zaman istersek kesebiliriz sanırım?

kızlar benim sol göğüs ucum kanamış biraz. neden olduğunu anlamadım. bişey yoktur dimi

göğüsler gerildiği için çatlama ve kanama yapmış olabilir froya.ama mutlaka doktoruna söyle gittiğinde.göğüsler için çatlak kremini 1 ay kala falan kullanmamız gerekiyormuş.bepanten falan sür istiyorsan kenarına.yumuşatır.

yok canım sorun olmaz.nekadar çalışırsan okadarını aktarırsın.bende artık dayanamıyorum pazartesi günü ayrılcam izne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…