2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın kızlar.
Sabrımın son evrelerindeyim.
Çalışmak işe gelmek artık çok zooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrr...

Ama evde de kalsam çok sıkıcı patlarım ben.
Hem ev de sıcak oluyo.
Offf artık doğurmak istiorummmmmmmmmmmmmm.

Canım benim
Neler olmuş yaa böyle
İnşallah geçer de bebişin ay sonuna kadar bekler.
Dualarımız seninle.
Dikkat et kendine.
Allah yardımcın olsun.

geçmiş olsun cnm bol bol dinlen yat hiç bi iş yapma :Saruboceq:

günaydın kızlar,çok şükür dün memleketime geldim ama ikl defa elim ayağım şişti.uçaktan oldu herhalde.ellerim geçti ama ayaklar hala şiş :uhm:

canım yaa dualarım seninle
ama lütfen ısrar etme haziranın 30 u falan diye
bak 35.haftanın yarısına gelmişsin bile
bebekte hiç bi problem olmaz doğarsa
ben şahsen o kadar korkuyorum ki doktorum izin verse kasılma bile olmadan bu haftalarda doğum yapmak istiyorum
bazen dışarda olması karnımızda olmasından daha iyi
çok çabuk toparlıyolar kendilerini

canım sakın
dikkat et artık
son ayda sadece dinlenin diyo doktorlar
tamam günlük yürüyüşler iyi olur ama bukadar yıpratma kendini şimdi oğlunun senin dinlenmene ihtiyacı var

canım bana sadece 1 defa verdi
onda da yan profilden görünüyo kızım belli belirsiz
çünkü bebeğim hiç yüzünü dönmüyo
bende çok heveslenirdim kaç defa cd götürdüm yanımda ama görüntülerden hiçbişey anlaşılmıyo
çok merak ediyorumm kızımın yüzünü
neyse doktor bi problem görmesin de 3 hafta daha bekleriz yüzünü görmek içinzemuszemus

canım benim allah yardımcın olsun. dualarım seninle. içini ferah tutmaya çalış. Allahım hayırlısını nasip etsin.

Günaydın kızlar.... hayırlı kandiller....

Umutluu canını sıkma bence... hayırlısı neyse o olsun canım.. haftan gayet iyi bence...

Kızlar ellerim o kadar kötüki anlatamam size :çok üzgünüm: ne gecem kaldı ne gündüzüm kaldı... 24 saat uyusuk ve şiddetli agrı... dr. yapacak biirşey yok diyor ... dogumdan sonra bakılacak gecmesse muhtemelen tedavı baslıcak :çok üzgünüm:
saniye bile azalmıyor uyusukluk ve agrı.. ve iki elimde kolumda ...ALLAHIM sen koru.. :Saruboceq: hayırlısıyla bir dogursaydım...

Kızlar.. yapabilecegım birşey varmı uyusukluk ve agrıyı bir nebze olsun hafifletebilecegim...:uhm:
Yardımcı olursanız sevinirim :a015:

herkese günaydın..

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bu mübarek günde bol bol dua edelim inş. bebeklerimiz sağ salim gelsinler:Saruboceq:

günaydın kızlar,çok şükür dün memleketime geldim ama ikl defa elim ayağım şişti.uçaktan oldu herhalde.ellerim geçti ama ayaklar hala şiş :uhm:

canım benim de şişmişti uçak yolculuğundan sonra 1-2 gün sonra geçti tamamen..geçer inş. seninki de

zeymurancım çok zor senin durumun gerçekten o uyuşukluklar çok rahatsız ediyomuş bi arkadaşım da söylemişti...doğuma az kaldı canım biraz daha sabır..yakında bebeklerimizi kucağımıza alcaz:CüvCüv: bu rahatsızlıklar da geçicek inşallah:Saruboceq:

Günaydın günaydınnn biz geldikk.....
Kızlar bu nasıl bir sıcak allahım sen koru bizleri...
Dün akşam okadar zor uyudum ki anlatamam....
Hayırlısı ile bir kurtulsak inş...
Çok heyecanlıyım yarın doktor randevumuz var ve çatı muayenesi yapıcak...
neden bu kadar telaşe yaptım bilmiyorum...
Dua edin kızlar bizim içinde....
Herkesin REGAıP KANDıLı MÜBAREK OLSUN...
Rabbi gönlümüzden geçen bütün dualarımızı kabul etsin inş...

Hay Allah canım ya inş.bebişin hayırlısı ile gelir çok çok geçmiş olsun...Dualarım seninle tatlım içini ferah tut bak doktorun gerekli önlemleri almış ciğer geliştirici iğneye de başlamışsınız...Sağlıcakla kucağına alırsın inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…