2010 Temmuz Anneleri : )

umutlu canım Allah yardımcın olsun..

umarım herşey yolunda gider..Umarım zamanında hayırlısı ile kucağına alırsın bebişini..

beni 36. haftadan itibaren her gittiğimde almaya başladılar canım. heralde bir sonraki kontrolünde alırlar..

hım olabilir...haftaya cuma randevum var..sanırım o zaman alırlar..

Hepimize bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almak nasip et Allahım..:Saruboceq::Saruboceq:

hım olabilir...haftaya cuma randevum var..sanırım o zaman alırlar..

Hepimize bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almak nasip et Allahım..:Saruboceq::Saruboceq:

amin inşallah. haftaya cumaya sezeryan randevumuzu aldık. hayırlısıyla kavuşucaz kuzumla. allahım herkese nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar...
hepinizin kandili mübarek olsun.umarım hepiniz iyisinizdir...

amin inşallah. haftaya cumaya sezeryan randevumuzu aldık. hayırlısıyla kavuşucaz kuzumla. allahım herkese nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısıyla kavuş insallah bebeğine. güzel haberlerini bekliyoruz. nst ile ilgili sorumu cevaplayan arkadaşlarıma teşekkür ederim. iyi ki varsınız...

slm lar arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun bu akşam birbirimize bol bol dua etmeyi unutmayalım:Saruboceq:

canım çok iyi anlıyorum seni..allah yardımcın olsun,sağ salim zamanında kavuştursun bebeğine..

bu arada merhaba kızlar..artık izinli olduğum için yazabiliyorum da..eskiden sadece okuyabilecek vaktim oluyordu,sürekli geçmiş okuyordum..daha aktif takip edebilcem artık forumu :) hayırlı kandiller hepinize..

bu arada merhaba kızlar..artık izinli olduğum için yazabiliyorum da..eskiden sadece okuyabilecek vaktim oluyordu,sürekli geçmiş okuyordum..daha aktif takip edebilcem artık forumu :) hayırlı kandiller hepinize..

senide tatılcıler kervanın da görmek güzel sen yınede pc basında cok oturma .ben oturmaktanda raharsız oluyorum ssat bası merakla gelıp okuyup yazıyorm ancaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…