20-30 dk arası diye biliyorum benkızlar nst ye kadar süre bağlı kalınıyor çok uzun sürüyor mu?
Kızlar ben çıkıyorum dışarda biraz işlerim var inş.sıcakta bişeyler olmadan dönerim yine....
kızlar nst ye kadar süre bağlı kalınıyor çok uzun sürüyor mu?
herkese merhaba..kandiliniz mübarek olsun..
ben nst ye henüz hiç girmedim..bilmiyorumkismile
beni 36. haftadan itibaren her gittiğimde almaya başladılar canım. heralde bir sonraki kontrolünde alırlar..
hım olabilir...haftaya cuma randevum var..sanırım o zaman alırlar..
Hepimize bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza almak nasip et Allahım..:Saruboceq::Saruboceq:
amin inşallah. haftaya cumaya sezeryan randevumuzu aldık. hayırlısıyla kavuşucaz kuzumla. allahım herkese nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
amin inşallah. haftaya cumaya sezeryan randevumuzu aldık. hayırlısıyla kavuşucaz kuzumla. allahım herkese nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar nst ye kadar süre bağlı kalınıyor çok uzun sürüyor mu?
dün saat 2 de gittim hastaneye akşam 9 a kadar ordaydım inşallah engelleyecek doktorum bunu çok istiyorum haziranın 30una kadar dursa korkmaya gerek yok bebek gelsede olur dedi kuveze girmeden yaşar dedi ciger geliştirici ignelerde her ihtimale karşı tahmınımızden daha da erken gelir die dedi ne olursunuz kızlar dualarınızı esirgemeyın bugun mübarek regaip kandili hepinizden dua beklıyorum bende hepiniz için duacı olucam yer gök dua ile duruyo sizde esirgemeyin lütfen hepinizin kandili mübarek olsun
bu arada merhaba kızlar..artık izinli olduğum için yazabiliyorum da..eskiden sadece okuyabilecek vaktim oluyordu,sürekli geçmiş okuyordum..daha aktif takip edebilcem artık forumu :) hayırlı kandiller hepinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?