2010 Temmuz Anneleri : )

hoş geldin güll yoculuk nerden

hoşgeldin hayatım hemen ılık bir duş al ve uzan

sağolunnn şekerler yavsib canım annemler antalyaya taşındılar bende annemi yalnız yollamaya kıyamadım evi yerleştirdik birlikte yardım etmeye çalıştım :))

sonbaharcım- katremcim saolun kızlar ben alıştım 8 yıldır bunların kaprislerine artık aldırmıyorumda bazen sinir oluyorumeşimi bende çok seviyorum kızlar

sonbaharcım- katremcim saolun kızlar ben alıştım 8 yıldır bunların kaprislerine artık aldırmıyorumda bazen sinir oluyorumeşimi bende çok seviyorum kızlar

işte insan bazen çenesini tutamıyor yine de
ama 3. kişiler yüzünden tartışmak çok zoruma gider benim
çünkü bizim hiçbir problemimiz yoktur maşallah

evet canım kilodan bende bir dönem kiloluydum hem horluyordumdan suda akıyordu aman verirsin bir süre sonra daha ilk bebek bu

selam herkese tekrar....
duştan çıktık ohhh pek iyi geldi zemuszemus

HOŞ GELDİN CANIM BENDE GİRİCEM BİRAZ SONRA VÜCUDUMUZ ISINMIŞ OLUYOR YA HEMEN SOĞUMUYOR DUŞUN ALTINDA BİRAZ SERİN TUTUYORUM SUYU BİRAZ BEKLİYORUM DUŞUN ALTINDA BİRDE HER GÜN KIYAFET DEYİŞTİRİYORUM KOMPLE EŞİMDE ÇOK ÇAMAŞIR ÇIKIYOR ÜTÜLERDE BİRİKİYOR OF OF:bbo:

katremcım sen neden eŞını beklıyorsunkı duŞa gırmek ıÇın

katrem yavsib bilgileriniz için teşekkür ederim doktorumada sorup iyice emin olmadan içim rahatlamicak vallahi

Merhabalar bizde çıktık duştan hemen sular kesildi yırttık yoksa kokuşacaktık walla.
Son çıkarken soğuk suyu açıyorum ooh gözlerimide kapatıyorum sanki denizde gibi bi iyi geliyor ki sormayın kaydirigubbakcemile3

yaw geldiğim gibi gidiyorum. eşimin abisi aradı. gezcekmişiz azıcık :sm_cool:
hem bugün henüz yürümedim azıcık yürüyeyim...

çok öpüyorum hepinizi... opuyorumnanaktan

merhaba canım bende giricem az sonra

katremcİm sen neden eŞİnİ beklİyorsunkİ duŞa gİrmek İÇİn

korkuyorum tek başımayken
eşim varken de kapıyı kapatmıyorum zaten
bir haber okumuştum eskiden onun etkisindeyim
allah korusun

ayy ne güzel anlattım canım banyo yapmak çekti
ben de öyle yapayımm bari
zaten neredeyse soğuk suyla banyo yapıyorum ben

[color="ındigo"]kızlar dÜn ne okudum topıklerde kadının bırı yenı evlıymıŞ kayınpederı vefaat etmıŞ kayınvalıdesı bunlara gelmıŞ kalmak ıÇın sonra gece demıŞkı, yatak odasına kapıyı vurmadan gırıp bende sızınle yatıcam korkuyorum demıŞ
bırde lohusa annelerde okudum kadının kaynanası kendı gÖĞsÜnÜ vermeye kalkmıŞ bebeĞe
bazen bu kaynanalarda abartıyor rekabet ıŞını gıbı gelıyor[/color]

ayy şu bebeğe göğsünü veren kaynanayı ben de okumuştum yuh yaa

merhaba canım bende giricem az sonra
Nasılsın iyimisin kaç zamandan beri konuşamadık.Bende dün ıstanbuldan kürkçü dükkanına döndüm 1 haftadır annemdeydim.
Ayy evet aslında tek girmemek lazım bende çabucak çıkmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz die.
Napalım denize felanda gidemedik böle avutuyorum kendimi :)

nurcancım senin İ harflerin neden büyük çıkıyor senmi öyle yazıyorsun yoksa benmi öyle görüyorum

bide acaba kaynanadan süt geliyormuymuşmuda vermeye kalkıyormuş ne garip insanlar var ya

güzelim idare ediyoruz işte sıcaklarda alışverişmi yaptın canım istanbulda benimde bir iki küçük şey kaldı küvet file ateş ölçer kulak temizleme çubuğu onlarıda alıcam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…