Hoşgeldinn ... iyice dinlen uzat ayaklarını iner canım şişlikler... haaa benimkiler hiç bir şekılde inmiyor o ayrı kaydirigubbakcemile3
Bende 30 kılo aldım ama vucudumda aşırı buyuyen bir yerim yok.. göguslerım hep aynı kaldı.. popomda buyumedı hiçç kaydirigubbakcemile3 bel, göbek kısmım cok buyudü...
birde benim 6. ayımdan itibaren vucudum ödem tutmaya başladı...
bakalım artık.. herkes dogumdan hemen sonra 15 kılo gıder sende dıyorlar.. Umarım fazlasıda gıder
hoş geldin güll yoculuk nerden
hoşgeldin hayatım hemen ılık bir duş al ve uzan
sonbaharcım- katremcim saolun kızlar ben alıştım 8 yıldır bunların kaprislerine artık aldırmıyorumda bazen sinir oluyorumeşimi bende çok seviyorum kızlar
bende uykudan kalkınca girdim 12 de. Uyurken ağzımdan hep su akıyor. Salyalı pis bir insanmı oluyorum ne ?? Ya da sıcaktan ağzım açıkmı uyuyorum bilmiyorum şaşırdım kaldım ya bu zamana kadar hiç olmamış şimdi olmaya başladı. Benim su yanlış yerden geliyor
selam herkese tekrar....
duştan çıktık ohhh pek iyi geldi zemuszemus
merhabalar bizde çıktık duştan hemen sular kesildi yırttık yoksa kokuşacaktık walla.
Son çıkarken soğuk suyu açıyorum ooh gözlerimide kapatıyorum sanki denizde gibi bi iyi geliyor ki sormayın kaydirigubbakcemile3
katremcİm sen neden eŞİnİ beklİyorsunkİ duŞa gİrmek İÇİn
Merhabalar bizde çıktık duştan hemen sular kesildi yırttık yoksa kokuşacaktık walla.
Son çıkarken soğuk suyu açıyorum ooh gözlerimide kapatıyorum sanki denizde gibi bi iyi geliyor ki sormayın kaydirigubbakcemile3
yaw geldiğim gibi gidiyorum. eşimin abisi aradı. gezcekmişiz azıcık :sm_cool:
hem bugün henüz yürümedim azıcık yürüyeyim...
çok öpüyorum hepinizi... opuyorumnanaktan
[color="ındigo"]kızlar dÜn ne okudum topİklerde kadının bİrİ yenİ evlİymİŞ kayınpederİ vefaat etmİŞ kayınvalİdesİ bunlara gelmİŞ kalmak İÇİn sonra gece demİŞkİ, yatak odasına kapıyı vurmadan gİrİp bende sİzİnle yatıcam korkuyorum demİŞ
bİrde lohusa annelerde okudum kadının kaynanası kendİ gÖĞsÜnÜ vermeye kalkmıŞ bebeĞe
bazen bu kaynanalarda abartıyor rekabet İŞİnİ gİbİ gelİyor[/color]
Nasılsın iyimisin kaç zamandan beri konuşamadık.Bende dün ıstanbuldan kürkçü dükkanına döndüm 1 haftadır annemdeydim.merhaba canım bende giricem az sonra
Ayy evet aslında tek girmemek lazım bende çabucak çıkmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz die.korkuyorum tek başımayken
eşim varken de kapıyı kapatmıyorum zaten
bir haber okumuştum eskiden onun etkisindeyim
allah korusun
ayy ne güzel anlattım canım banyo yapmak çekti
ben de öyle yapayımm bari
zaten neredeyse soğuk suyla banyo yapıyorum ben
kızlar ben çıkıyorum eşim gelecek şimdi
onunla ilgileneyim biraz daaa :)))
kızlar dÜn ne okudum topİklerde kadının bİrİ yenİ evlİymİŞ kayınpederİ vefaat etmİŞ kayınvalİdesİ bunlara gelmİŞ kalmak İÇİn sonra gece demİŞkİ, yatak odasına kapıyı vurmadan gİrİp bende sİzİnle yatıcam korkuyorum demİŞ
bİrde lohusa annelerde okudum kadının kaynanası kendİ gÖĞsÜnÜ vermeye kalkmıŞ bebeĞe
bazen bu kaynanalarda abartıyor rekabet İŞİnİ gİbİ gelİyor[/color]
Kızlar ben çıkıyorum eşim gelecek şimdi
onunla ilgileneyim biraz daaa :)))
nasılsın iyimisin kaç zamandan beri konuşamadık.bende dün istanbuldan kürkçü dükkanına döndüm 1 haftadır annemdeydim.
Ayy evet aslında tek girmemek lazım bende çabucak çıkmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz die.
Napalım denize felanda gidemedik böle avutuyorum kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?