nurcancım senin i harflerin neden büyük çıkıyor senmi öyle yazıyorsun yoksa benmi öyle görüyorum
bide acaba kaynanadan süt geliyormuymuşmuda vermeye kalkıyormuş ne garip insanlar var ya
Evet canım bi sürü şey aldık 400 kagıdı silip süpürdük.Kapı süsünü,altın yastıını ve park yataın içine yataıda annanemize aldırttıımız halde ama herşeyi tamamladık.güzelim idare ediyoruz işte sıcaklarda alışverişmi yaptın canım istanbulda benimde bir iki küçük şey kaldı küvet file ateş ölçer kulak temizleme çubuğu onlarıda alıcam yakında
evet canım bi sürü şey aldık 400 kagıdı silip süpürdük.kapı süsünü,altın yastıını ve park yataın içine yataıda annanemize aldırttıımız halde ama herşeyi tamamladık.
Bitek markete gidip bebişe 1 numara bez kendime ped,seyahat diş fırçası,diş macunu felan alıcam.
Aslında en önemli şeyler var badana ve temizlik akannehir
camları kocam sonunda tamam ben silerim dediAma daha boya alınacak oda badana da olmadan bebişin dier kıyafetlerini toz olur die yıkayamıyorumda naapcam bilmiyorum.inşallah 1 haftaya kalmaz biter boya,çünkü her geçengün bi önceki haftamı arıyorum...
bende canım karnım şişiyor sanki hergün biraz daha hiç sorma çok para gidiyor bebişlerin canları saolsun ama eksik bitmiyor iki üç çocuğu olanlar ne yapıyor acep bizimde eksiklerin hepsi toplansa bir okdar para gider allah kolaylık versin canım birde bizde öle akraba falan yok eşim tamamladı hepsini
kimilerinin çevresi meraklı oluyor alıyorlar ya onlar ne şanslı diyorum
kundaklamak iyi değilmişki kalça çıkığı oluyormuş ikbalde seyrettim salı günleri bir adam geliyor programa çok güzel şeyler anlatıyor.
Bizdede dediim gibi bi altın yatıı,kapı süsü ve beşiin içine yataı aldıı.bende canım karnım şişiyor sanki hergün biraz daha hiç sorma çok para gidiyor bebişlerin canları saolsun ama eksik bitmiyor iki üç çocuğu olanlar ne yapıyor acep bizimde eksiklerin hepsi toplansa bir okdar para gider allah kolaylık versin canım birde bizde öle akraba falan yok eşim tamamladı hepsini
kimilerinin çevresi meraklı oluyor alıyorlar ya onlar ne şanslı diyorum
benimde kıyaftelerin büyük çoğunluğunu, sepet beşiği, ana kucağını , bide port bebe çantalarını kaynanam aldı. ne kadar dua etsem azdır. bebişin odasını biz aldık. perdesini bide halısını biz seçtik dedesi ödüyor. yastıklarını yorganlarınıda diktirdi. bazen kendimi çok şanslı hissediyorum ama bir o kadarda üzülüyorum benim annem ve kız kardeşimin yapması gerekenleri hep kaynanam yapıyor. eşimin ailesi çok iyiler ama benim boynum bükük bu sefer sinirlerim bozuluyor
Off evet çok kötü yaa.Benim işte dediim 2-3 şeyi aldı annem onun dışında 2 taraftanda bişi alınmadı.1-2 kıyafet işte hepsini toplasan 20-30 lira etmez.
benimde kıyaftelerin büyük çoğunluğunu, sepet beşiği, ana kucağını , bide port bebe çantalarını kaynanam aldı. ne kadar dua etsem azdır. bebişin odasını biz aldık. perdesini bide halısını biz seçtik dedesi ödüyor. yastıklarını yorganlarınıda diktirdi. bazen kendimi çok şanslı hissediyorum ama bir o kadarda üzülüyorum benim annem ve kız kardeşimin yapması gerekenleri hep kaynanam yapıyor. eşimin ailesi çok iyiler ama benim boynum bükük bu sefer sinirlerim bozuluyor
bizdede dediim gibi bi altın yatıı,kapı süsü ve beşiin içine yataı aldıı.
Diip diip duruyor ben bişi almadım ben bişi almadım ee al o zaman dedim bende
Gerçi yol parası,ilaç parası felan kadını kuruttum biraz ama napiim okadar da olsun artık.aldıklarımı ağustos cicilerine ekledim :)
off evet çok kötü yaa.benim işte dediim 2-3 şeyi aldı annem onun dışında 2 taraftanda bişi alınmadı.1-2 kıyafet işte hepsini toplasan 20-30 lira etmez.
Aslında ben anneme al desem alırdı ama ben öle yüssüs gibi bunu şunu al hadi ananesin diyemem zaten kadın dul.ben demiştim boşver biz alıyoruz işte felan die.
Doğsunda zaten torunu gördükten sonra da büyürken ihtiyaç olan şeylerde yardımcı olurlar die umuyorum
benim eşimin annesi yok malesef o yüzden benim annem sağolsun baya bir eşyasını aldı
ama eşim keşke benim annemde sağ olsaydı oda yapardı dediği için onunyanında annem şunu bunu almış diyemiyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
Bizim büyük teyzemizde yeni gittimde oyuncak aldı 15 tl ye siftah yaptı kaydirigubbakcemile3.Garibim parası yokru yeni işe girdi bakalım maaşını aldıktan sonra naapcak zaten yardıma da gelicekti işe girince burada kaldım tek başıma kızgınım zaten o konuda ona.güle güle kullansın canım sağlıklı günlerde kullansın bebeğin okadar alıcak tabi okadar şeyden iflas edicek değil ya benim lanet kızkardeşimde bir şey almadı daha eşim onun doğumda bana bir cumhuriyet vermişti bende üzerine kendi paramdan koyup nazar boncuklu künye almıştım ama artık ikinci bebeği olursa bir yarım altın takarım yeter çok verici olmıycaksın kimseye
Yuuh yaa aman bişi vermesinler insan sölerken utanır bırak vermei,hani pek kullanılmasa neyse.Aynen bende kanser olurum acaba beenmedi mi die.Görümcemde sözde yardıma gelicekti temizlie felan onunda kaynı nişanlanıo cümbür cemaat kız istemeye gittiler şimdide nişan alışverişinie gitmişler ordu gibin kimsenin bize bi faydası dokunacaaı yok.Ne gelrse kocalarımızdan walla.Gerçi bizimkini göremioz ama ötekilerinden iyidir..
benim bebek erkek biliyosun görümcemin durumu çok iyi 20 lira kuaföre bahşiş verir tutmuş iki kızının eskilerini göndermiş hepsi eski püskü attım çöpe bir yeni çorap bile yok kızkardeşimde yeğenimin 4 yıldır kullandığı külüstüre dönmüş araba onu veriym dedi yok dedim biz alıcaz yeni cins bunlar ya ben komşuma bile bir şey alırken acaba beğenirmi diye kırk kez düşünüyorum yeni bebek insanda heves olur
Amin canımbenim eşimin annesi yok malesef o yüzden benim annem sağolsun baya bir eşyasını aldı
ama eşim keşke benim annemde sağ olsaydı oda yapardı dediği için onunyanında annem şunu bunu almış diyemiyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
Allah bozmasın cnm annenle aranızı. benim annem beni en son 3 aylık hamileyken görmüştü. hiç merak etmedi aramadı sormadı midem bulanıp başım dönerken benimle dalga geçmişti o gece beni ağlatıştı hiç ama hiç unutmıcam yaptıklarını. doğuma gelmesini de ben istemiyorum. gerçi gelmez doğuracağım tarihi bile bilmez pek umursamaz yani beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?