2010 Temmuz Anneleri : )

nurcancım senin i harflerin neden büyük çıkıyor senmi öyle yazıyorsun yoksa benmi öyle görüyorum

bide acaba kaynanadan süt geliyormuymuşmuda vermeye kalkıyormuş ne garip insanlar var ya

[ı][sıze="1"]canım sütü geldiğinden değil işte seviyor bebeği güya sende oku lohusa annelerde çok ilginç şeyler var düzeldimi acaba harfler bir bakiym[/sıze][/ı]

güzelim idare ediyoruz işte sıcaklarda alışverişmi yaptın canım istanbulda benimde bir iki küçük şey kaldı küvet file ateş ölçer kulak temizleme çubuğu onlarıda alıcam yakında
Evet canım bi sürü şey aldık 400 kagıdı silip süpürdük.Kapı süsünü,altın yastıını ve park yataın içine yataıda annanemize aldırttıımız halde ama herşeyi tamamladık.
Bitek markete gidip bebişe 1 numara bez kendime ped,seyahat diş fırçası,diş macunu felan alıcam.
Aslında en önemli şeyler var badana ve TEMİZLİK akannehir
Camları kocam sonunda tamam ben silerim dedi ama daha boya alınacak oda badana da olmadan bebişin dier kıyafetlerini toz olur die yıkayamıyorumda naapcam bilmiyorum.İnşallah 1 haftaya kalmaz biter boya,çünkü her geçengün bi önceki haftamı arıyorum...

Bir arkadaşım daha var doğum yapıcak kayınvalidesi diyormuşki ben kimsenin lafına bakmam kundaklarım ne sinir dimi

bende canım karnım şişiyor sanki hergün biraz daha hiç sorma çok para gidiyor bebişlerin canları saolsun ama eksik bitmiyor iki üç çocuğu olanlar ne yapıyor acep bizimde eksiklerin hepsi toplansa bir okdar para gider allah kolaylık versin canım birde bizde öle akraba falan yok eşim tamamladı hepsini
kimilerinin çevresi meraklı oluyor alıyorlar ya onlar ne şanslı diyorum

kundaklamak iyi değilmişki kalça çıkığı oluyormuş ikbalde seyrettim salı günleri bir adam geliyor programa çok güzel şeyler anlatıyor.

bebeĞım ıÇın heyecanlanan akrabalarım olsun ısterdım ama ne yapalım kısmet

benimde kıyaftelerin büyük çoğunluğunu, sepet beşiği, ana kucağını , bide port bebe çantalarını kaynanam aldı. ne kadar dua etsem azdır. bebişin odasını biz aldık. perdesini bide halısını biz seçtik dedesi ödüyor. yastıklarını yorganlarınıda diktirdi. bazen kendimi çok şanslı hissediyorum ama bir o kadarda üzülüyorum benim annem ve kız kardeşimin yapması gerekenleri hep kaynanam yapıyor. eşimin ailesi çok iyiler ama benim boynum bükük bu sefer sinirlerim bozuluyor

kundaklamak iyi değilmişki kalça çıkığı oluyormuş ikbalde seyrettim salı günleri bir adam geliyor programa çok güzel şeyler anlatıyor.

evet canım 20 sene öncede kaldı kundaklama ama kayınvalidesi işte cadılık yapıyor bazen diyorum çevremde karışan dönüşen yok dahamı iyi acaba çünki benöyle bir şey yapsa kayınvalide çok sabırlı olamazdım herhalde

Bizdede dediim gibi bi altın yatıı,kapı süsü ve beşiin içine yataı aldıı.
Diip diip duruyor ben bişi almadım ben bişi almadım ee al o zaman dedim bende
Gerçi yol parası,ilaç parası felan kadını kuruttum biraz ama napiim okadar da olsun artık.Aldıklarımı ağustos cicilerine ekledim :)

CANIM BENİM BOYNUN BÜKÜK KALIR TABİ BENİ AĞLATICAKSIN BURADA KIZ TARAFI DAHA Bİ SEVİNİR DERLER BİDE TORUNDA ÇOK AYIP SENDE ONLARIN İLGİYE İHTİYAÇLARI OLDUĞU BİR GÜN OLUR İLGİLENMEZSİN CANIM GÜLE GÜLE KULLANSIN BEBEĞİN CANIM:gitme:

Off evet çok kötü yaa.Benim işte dediim 2-3 şeyi aldı annem onun dışında 2 taraftanda bişi alınmadı.1-2 kıyafet işte hepsini toplasan 20-30 lira etmez.
Aslında ben anneme al desem alırdı ama ben öle yüssüs gibi bunu şunu al hadi ananesin diyemem zaten kadın dul.Ben demiştim boşver biz alıyoruz işte felan die.
Doğsunda zaten torunu gördükten sonra da büyürken ihtiyaç olan şeylerde yardımcı olurlar die umuyorum

güle güle kullansın canım sağlıklı günlerde kullansın bebeğin okadar alıcak tabi okadar şeyden iflas edicek değil ya benim lanet kızkardeşimde bir şey almadı daha eşim onun doğumda bana bir cumhuriyet vermişti bende üzerine kendi paramdan koyup nazar boncuklu künye almıştım ama artık ikinci bebeği olursa bir yarım altın takarım yeter çok verici olmıycaksın kimseye

benim bebek erkek biliyosun görümcemin durumu çok iyi 20 lira kuaföre bahşiş verir tutmuş iki kızının eskilerini göndermiş hepsi eski püskü attım çöpe bir yeni çorap bile yok kızkardeşimde yeğenimin 4 yıldır kullandığı külüstüre dönmüş araba onu veriym dedi yok dedim biz alıcaz yeni cins bunlar ya ben komşuma bile bir şey alırken acaba beğenirmi diye kırk kez düşünüyorum yeni bebek insanda heves olur

benim eşimin annesi yok malesef o yüzden benim annem sağolsun baya bir eşyasını aldı
ama eşim keşke benim annemde sağ olsaydı oda yapardı dediği için onunyanında annem şunu bunu almış diyemiyorum allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

Allah bozmasın cnm annenle aranızı. benim annem beni en son 3 aylık hamileyken görmüştü. hiç merak etmedi aramadı sormadı midem bulanıp başım dönerken benimle dalga geçmişti o gece beni ağlatıştı hiç ama hiç unutmıcam yaptıklarını. doğuma gelmesini de ben istemiyorum. gerçi gelmez doğuracağım tarihi bile bilmez pek umursamaz yani beni.

ah kızlar ah bebekler gelince 5 ay sonrasında siz bakın bakalım neler alıyorlar....
hep böyle olur zaten...

şu hastane çantası muhabbeti geçmiş...bilinçli bilgili güzel annişler sizi ne güzel şeyler becermişsiniz böyle...

bende tecrübeli bir anne olarak gecenin bir yarısı acil doğuma girdğim için önceden kızımın doğunca giyeceği kıyafetleri

1 adet 1 numara bez
zıbın
atlet
çıt çıt badi
çorap
eldiven
şapka

şeklinde bebek örtüsünün içine koydum katladım doğuma girmeden sancı çekerken valizden çıkardım yatağımın üstüne koydum...
bebek gelince bunu giydirin dedim hemşireye..
kendime de geceliğimi hazırladım cep telefonumu hazırladım baş ucuma bende gelince bunları giyicem diye...
sonra doğuma girmiştim...

allah o anda o gücü veriyor kızlar hiç telaş yapmayın sadece bilin bilinçlenin yeter ..birde Allaha güvenin o heryerde sizinle bunu sık sık hatırlayın yeter...

hepiniz sağlıkla doğurun inşallahhh

Bizim büyük teyzemizde yeni gittimde oyuncak aldı 15 tl ye siftah yaptı kaydirigubbakcemile3.Garibim parası yokru yeni işe girdi bakalım maaşını aldıktan sonra naapcak zaten yardıma da gelicekti işe girince burada kaldım tek başıma kızgınım zaten o konuda ona.
Yuuh yaa aman bişi vermesinler insan sölerken utanır bırak vermei,hani pek kullanılmasa neyse.Aynen bende kanser olurum acaba beenmedi mi die.Görümcemde sözde yardıma gelicekti temizlie felan onunda kaynı nişanlanıo cümbür cemaat kız istemeye gittiler şimdide nişan alışverişinie gitmişler ordu gibin kimsenin bize bi faydası dokunacaaı yok.Ne gelrse kocalarımızdan walla.Gerçi bizimkini göremioz ama ötekilerinden iyidir..
Amin canım

sabahındada hemen kırmızı bandımı taktım aynamda kendime baktım tek tek millete mesa çektim hehehehe kaydirigubbakcemile3

amin canım üzme kendini doğumdan sonra torununu görünce belki düzelir aranız
hem düzelmese bile meleklerimiz bize yeter allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar
nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…