allah bozmasın cnm annenle aranızı. Benim annem beni en son 3 aylık hamileyken görmüştü. Hiç merak etmedi aramadı sormadı midem bulanıp başım dönerken benimle dalga geçmişti o gece beni ağlatıştı hiç ama hiç unutmıcam yaptıklarını. Doğuma gelmesini de ben istemiyorum. Gerçi gelmez doğuracağım tarihi bile bilmez pek umursamaz yani beni.
Çok acıktık biraz tıkınalım akşama geliriz öptk bysss
hoşgeldinn ben iyiyim sen nasılsın ?
slm kızlar bende önümüzdeki ay oğlumu alıcam kucağıma inş bizimde herşeyimizi kendi annem yaptı sağolsun.babanne olacak kadınsa sadece beddua etti bize karnındakinin ölüsünü gör diye çıldırmamak imümkün değil ama kimse bozamaz mutluluuğumu.
slm kızlar bende önümüzdeki ay oğlumu alıcam kucağıma inş bizimde herşeyimizi kendi annem yaptı sağolsun.babanne olacak kadınsa sadece beddua etti bize karnındakinin ölüsünü gör diye çıldırmamak imümkün değil ama kimse bozamaz mutluluuğumu.
19 temmuzda ben 39+1 olcam.doktor zaten 38+5 olmadan almam bir sorun olmadıkça dedi.
dengesizlik desem az kalır cahillik desem en cahil insan bile heleki öz torunuysa bir bebeğe o sözü sarf edemez o yüzden bende anlamadım nasıl insan olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?