2010 Temmuz Anneleri : )

canım boşver bak güzelim ne kadar canın kanında olsa hakettiği kadar değer vericeksin bundan sonra sakın sende onlar için kılını kıpırdatma hamilelik ve doğum bir kadının en çok yardıma ihtiyacı olduğu zamanlar bu zaman da benim yanımda olmayan başka zaman hiç olmasın istemiyorum gerçekten şimdi kızkardeşim ikinciyi düşünüyor ama ben o gelse bile bahane bulup gitmiycem ben çok yalnız kaldım takısını gönderirim yalnızca bak kilo bile alamadım canım çok şeyler çekti kalkıp yapamadım bir şey yapabildiysem onu yedim asla unutamam bu yaşadıklarımı mümkün değil

hoşgeldinn ben iyiyim sen nasılsın ?

geçmişi okuyordum da o kadar çok üzüldüm kii yazdıklarına. sıkma canını.hayatta ewlattan başka hiç bişiyin önemi yok bunu bil.ben seneler önce kaybettm anne ve babamı.hiç hamilelik sefası sürmedm.eşimin tarafından da müzdaribim bu konuda.ama allah karşılığında o kadar güzel hediyeler gönderiyor ki...
benim tek tutunacak dalım oğlum derdim allahım bana bi kız ewlat da nasip etti...
sen de yaşayacaksın inş zamanla bunları...
şimdi hiç canını sıkma bunlara,bebeğin de etkilenmesin...
üzülme lütfenn allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez.sen de herşeyin üstesinden gelicen ewladınla.
allah ewladını ve eşini sana bağışlasın gülüm...Şeniz

kızlar meraba nasılsınız?annelerden yakınmışsınız. annelerinizle aranızı açmayın bence. almayıversinler bişi saolsunlar başımızda. doğumda en çok bize bakacak olanlar onlar. hoş tutmak lazım biraz. imkan meselesi belki imkanları yoktur. ama hiç aramıyosa hiç ilgilenmiyosa doğumda da gelip yardım etmicekse o ayrı tabi. ama maddi şeyler yüzünden üzmeyin canınızı. şu eskilerin verilmesinden ben de sıkıldım. millet faydalı şeyler de veriyo ama bana torba torba bişiler verdiler. baktım 13 tane emzik olmuş. çoğunun emzik kısmı erimiş. hepsini attım tabi ağluma yeni aldım ama insanlar atamıyo mudur nedir yani 3 milyonluk emzikler neyini saklıyosunuz da başkasına veriyosunuz. başka çocuğun emziğini mi vercem çocuğuma. atılcak şeylerin verilmesi bana da ayıp geliyo. ama yine de saolsunlar tabi

kızlar bugün kontrole gittik. bebeğim 3050gr olmuş. şok oldum geçen hafta 2575gr demişti. gerçi boyu uzamış dedi doktor. o yüzden de kilosu ağır gösteriyo dedi. 1 ay var daha bu gidişle 4 kg olcak heralde.maşallah maşallah .ben toplamda 7 kilo aldım. bebek 3kg. inanamıyorum nasıl oldu. ama bayaa göbeğim sivri ve önde yani artık yürüyemiyorum acaip kasıklarıma baskı yapıyo. doktor istirahat edin biraz fazla dolaşmayın ortalıkta dedi. zaten dolaşamıcam artık. izne ayrıldıum. pazartesi sabah rapor için hastaneye gidicem. sonra da şirkete gidip raporu vercez eşimle birlikte. çekmeceleri boşaltıp eve gelcez artık evdeyim yani. görüşürüz kızlar benden haber bu kadar.

slm kızlar bende önümüzdeki ay oğlumu alıcam kucağıma inş bizimde herşeyimizi kendi annem yaptı sağolsun.babanne olacak kadınsa sadece beddua etti bize karnındakinin ölüsünü gör diye çıldırmamak imümkün değil ama kimse bozamaz mutluluuğumu.

amaannnn Allah korusunn.o nasıl bir insanmış yaa. ammann valla tüylerim diken diken oldu. ne kadar günah yaa. her ne olursa olsun karnındaki sabi bebek yani.

allah sağlıkla bebeğini kucağına aldırsın canım.. onu da allaha havale et klava:

dengesizlik desem az kalır cahillik desem en cahil insan bile heleki öz torunuysa bir bebeğe o sözü sarf edemez o yüzden bende anlamadım nasıl insan olduğunu

dengesizlik desem az kalır cahillik desem en cahil insan bile heleki öz torunuysa bir bebeğe o sözü sarf edemez o yüzden bende anlamadım nasıl insan olduğunu

allah..... Versin diycem günaha girmiyim ayıp ya kıskanç lanet insanlar

bugün annem geldi. son kontrolleri yaptık. hastane çantası için falan. umarım bi eksik kalmamıştır. bir tek mama almadım ben kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…