kızlar bugün kontrole gittik. Bebeğim 3050gr olmuş. şok oldum geçen hafta 2575gr demişti. Gerçi boyu uzamış dedi doktor. O yüzden de kilosu ağır gösteriyo dedi. 1 ay var daha bu gidişle 4 kg olcak heralde.maşallah maşallah .ben toplamda 7 kilo aldım. Bebek 3kg. Inanamıyorum nasıl oldu. Ama bayaa göbeğim sivri ve önde yani artık yürüyemiyorum acaip kasıklarıma baskı yapıyo. Doktor istirahat edin biraz fazla dolaşmayın ortalıkta dedi. Zaten dolaşamıcam artık. Izne ayrıldıum. Pazartesi sabah rapor için hastaneye gidicem. Sonra da şirkete gidip raporu vercez eşimle birlikte. çekmeceleri boşaltıp eve gelcez artık evdeyim yani. Görüşürüz kızlar benden haber bu kadar.
tam olarak kaç haftalık hamişsiniz kızlar
flowercimbenim annemle kayınvalide rahmetli zaten canım senin annen çok ilgili ama bazı arkadaşların ailesi hiç arayıp sormuyor merak etmiyor sağmısın iyimisin diye konu maddi değil zaten canım
gönül almak zaten kimsenin kimseden bir beklentisi yok kimse başkasına güvenip yapmıyor çocuğunu ama insan ilgilenildiğini aynı heyecanı kendi ailesininde yaşadığını görmek istiyor
emzik verilirmi ya ıyy ne iğrenç insanlar varmı böyle birşey ya şoktayımşuan :1shok:kızlar meraba nasılsınız?annelerden yakınmışsınız. annelerinizle aranızı açmayın bence. almayıversinler bişi saolsunlar başımızda. doğumda en çok bize bakacak olanlar onlar. hoş tutmak lazım biraz. imkan meselesi belki imkanları yoktur. ama hiç aramıyosa hiç ilgilenmiyosa doğumda da gelip yardım etmicekse o ayrı tabi. ama maddi şeyler yüzünden üzmeyin canınızı. şu eskilerin verilmesinden ben de sıkıldım. millet faydalı şeyler de veriyo ama bana torba torba bişiler verdiler. baktım 13 tane emzik olmuş. çoğunun emzik kısmı erimiş. hepsini attım tabi ağluma yeni aldım ama insanlar atamıyo mudur nedir yani 3 milyonluk emzikler neyini saklıyosunuz da başkasına veriyosunuz. başka çocuğun emziğini mi vercem çocuğuma. atılcak şeylerin verilmesi bana da ayıp geliyo. ama yine de saolsunlar tabi
maşallah bebiş büyümüş size nazarlık takıyorum nazar değmesin bebişekızlar bugün kontrole gittik. bebeğim 3050gr olmuş. şok oldum geçen hafta 2575gr demişti. gerçi boyu uzamış dedi doktor. o yüzden de kilosu ağır gösteriyo dedi. 1 ay var daha bu gidişle 4 kg olcak heralde.maşallah maşallah .ben toplamda 7 kilo aldım. bebek 3kg. inanamıyorum nasıl oldu. ama bayaa göbeğim sivri ve önde yani artık yürüyemiyorum acaip kasıklarıma baskı yapıyo. doktor istirahat edin biraz fazla dolaşmayın ortalıkta dedi. zaten dolaşamıcam artık. izne ayrıldıum. pazartesi sabah rapor için hastaneye gidicem. sonra da şirkete gidip raporu vercez eşimle birlikte. çekmeceleri boşaltıp eve gelcez artık evdeyim yani. görüşürüz kızlar benden haber bu kadar.
dengesizlik desem az kalır cahillik desem en cahil insan bile heleki öz torunuysa bir bebeğe o sözü sarf edemez o yüzden bende anlamadım nasıl insan olduğunu
38. haftam. haftaya cuma doğumum var. kavuşucam kuzuma
emzik verilirmi ya ıyy ne iğrenç insanlar varmı böyle birşey ya şoktayımşuan :1shok:
maşallah bebiş büyümüş size nazarlık takıyorum nazar değmesin bebişe
Allah sana sabır versin. kendisi ölsün şaşırmış kadın sempatiksalakcinni
slm kızlar bugün doktora gittik,memlekete yeni geldiğim için bir doktor bulmam lazımdı.neyse gittim 6 haftalıkken gittiğim bir doktor vardı.sekreteri dedi ki doktor bey son ay gelenlere bakmıyor,nöbetçi doktor kimse o yapıyor ameliyatı diye.neyse girdim doktora anlattım böyle böyle diye ama pek önemsemedi gibi geldi doğumu siz yaptırcaksınız değil mi dedim burda olursam bir sorun olmazsam ben yaparım dedi ama beni pek tatmin ha etmedi,iyi ki daha önceden 1 kere bile olsa gitmişim muayenesine yoksa yüzüme bakan olmayacakmış :1shok:
evet maddi değilki benim annemlerin maddi durumu çok iyi.. insanın kalbinde olsun yeterki. aman ya benimkini görseniz üvey annenmi diye sorarsınız. benim annemmi doğumda bana bakacak anca gülerim ben buna rüyamda görsem inanmam. Allahım herkesin kalbine vicdan merhamet versin...flowercimbenim annemle kayınvalide rahmetli zaten canım senin annen çok ilgili ama bazı arkadaşların ailesi hiç arayıp sormuyor merak etmiyor sağmısın iyimisin diye konu maddi değil zaten canım
gönül almak zaten kimsenin kimseden bir beklentisi yok kimse başkasına güvenip yapmıyor çocuğunu ama insan ilgilenildiğini aynı heyecanı kendi ailesininde yaşadığını görmek istiyor
valla bisürü şey verdiler ben de tam bakmadım eve gelince baktım çoğunu attım.ama beşik gibi bebek arabası gibi pahalı şeyler veren de oldu.
flowercimbenim annemle kayınvalide rahmetli zaten canım senin annen çok ilgili ama bazı arkadaşların ailesi hiç arayıp sormuyor merak etmiyor sağmısın iyimisin diye konu maddi değil zaten canım
yanlış anlama ben pahalısından demek istemedimde emzik ya bu verilirmi hiç çocuk emmiş onu aylarda cuk cuk cuk. başka bir çocuğun ağzından çıkan şey verilirmi. inan o kadar şaşırdımki. o yüzden şok oldum dedim..
yanlış anlama ben pahalısından demek istemedimde emzik ya bu verilirmi hiç çocuk emmiş onu aylarda cuk cuk cuk. başka bir çocuğun ağzından çıkan şey verilirmi. inan o kadar şaşırdımki. o yüzden şok oldum dedim..
benim göğüsler 75 falandı
kilo alınca sırt bedenim de genişledi göğüslerim de büyüdü
ben çok sevdim böyle küçük diye üzülüyodumm :kedi:
ama göğsün büyüklük küçüklüğüyle ilgisi yok canım bebek emdikçe gelecek zaten
hurma sütü çok arttırıyormuş doğumu da kolaylaştırıyormuş bir de bol su tabi
şimdi benimkinden süt geliyor
bu arada bir kaç kişinin tavsiyesi ile lansinoh krem aldım ondan sürüyorum
yumuşatıyormuş bebek emince yara olmasın diye onu da koydum çantaya
bak gögüs konusuna katılıyoruz az büyüdüler ama olsun büyüdüler diye seviyorum
benimde gögüslerimden süt geliyo kıyafetime geçiyo eşimde dalga geçiyo benle
süt var bebek ortada yok diyesırnaşık şey
35+3 günlük benim bebişim..acayip çok daralıyorum artık..nefes alıp vermelerim değişti..:2:
ne alakası var son ay gidene farklı davranmanın.. ben de son ayımda dr. umu değiştirdim. yeni dr. hiç de öyle bir davranış sergilemedi. ama hastane dr.ları farklı olabilir tabi.. inşallah herşey istediğin gibi olur doğumun için canım..
bak ben yemeden 24-25 kg aldım yani hamilelik boyunca normalde ne yiyorsam aynısını yedim. evvelden 50 kg olduğum için bu kadar kg almışım doktor dedi emzirirken hepsi gider kilon yok şişliğin var vücudunda 2 kat kan var 3 kat sıvı var bebeğin suyu var göğüslerin içindeki yağ dokuları arttı vs saydıda saydı. benim beybide 2,5 kg dı 3 gün önce gittiğimde.
yani adım gibi eminim bizim kilolar zırt diye gider emzirdikçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?