2010 Temmuz Anneleri : )

flowercimbenim annemle kayınvalide rahmetli zaten canım senin annen çok ilgili ama bazı arkadaşların ailesi hiç arayıp sormuyor merak etmiyor sağmısın iyimisin diye konu maddi değil zaten canım
gönül almak zaten kimsenin kimseden bir beklentisi yok kimse başkasına güvenip yapmıyor çocuğunu ama insan ilgilenildiğini aynı heyecanı kendi ailesininde yaşadığını görmek istiyor

slm kızlar bugün doktora gittik,memlekete yeni geldiğim için bir doktor bulmam lazımdı.neyse gittim 6 haftalıkken gittiğim bir doktor vardı.sekreteri dedi ki doktor bey son ay gelenlere bakmıyor,nöbetçi doktor kimse o yapıyor ameliyatı diye.neyse girdim doktora anlattım böyle böyle diye ama pek önemsemedi gibi geldi doğumu siz yaptırcaksınız değil mi dedim burda olursam bir sorun olmazsam ben yaparım dedi ama beni pek tatmin ha etmedi,iyi ki daha önceden 1 kere bile olsa gitmişim muayenesine yoksa yüzüme bakan olmayacakmış :1shok:

çok haklısın canım.özellikle insan hamileyken daha da bi ilgi bekliyor. allaha şükür benim öyle bir sorunum olmadı. kendi ailem de eşimin ailesi de sağolsunlar hamileliğim boyunca çok ilgilendiler..

emzik verilirmi ya ıyy ne iğrenç insanlar varmı böyle birşey ya şoktayımşuan :1shok:
maşallah bebiş büyümüş size nazarlık takıyorum nazar değmesin bebişe
dengesizlik desem az kalır cahillik desem en cahil insan bile heleki öz torunuysa bir bebeğe o sözü sarf edemez o yüzden bende anlamadım nasıl insan olduğunu

Allah sana sabır versin. kendisi ölsün şaşırmış kadın sempatiksalakcinni

valla bisürü şey verdiler ben de tam bakmadım eve gelince baktım çoğunu attım.ama beşik gibi bebek arabası gibi pahalı şeyler veren de oldu.

ne alakası var son ay gidene farklı davranmanın.. ben de son ayımda dr. umu değiştirdim. yeni dr. hiç de öyle bir davranış sergilemedi. ama hastane dr.ları farklı olabilir tabi.. inşallah herşey istediğin gibi olur doğumun için canım..

evet maddi değilki benim annemlerin maddi durumu çok iyi.. insanın kalbinde olsun yeterki. aman ya benimkini görseniz üvey annenmi diye sorarsınız. benim annemmi doğumda bana bakacak anca gülerim ben buna rüyamda görsem inanmam. Allahım herkesin kalbine vicdan merhamet versin...
38. haftam. haftaya cuma doğumum var. kavuşucam kuzuma

ayyyy inanmıyorum Allahım sağ salim kavuştursun sizi birbirinize
:1hug:

valla bisürü şey verdiler ben de tam bakmadım eve gelince baktım çoğunu attım.ama beşik gibi bebek arabası gibi pahalı şeyler veren de oldu.

yanlış anlama ben pahalısından demek istemedimde emzik ya bu verilirmi hiç çocuk emmiş onu aylarda cuk cuk cuk. başka bir çocuğun ağzından çıkan şey verilirmi. inan o kadar şaşırdımki. o yüzden şok oldum dedim..

yani maddi şeylerden bahseden de olmuş ben genel yazdım. kayınvaldem aldı annem bişi almadı die. belki imkanı yoktur die öle dedim. ama yani insan hayatında ölüm doğum en önemli şeyler kendi öz annem sağlıklıyken doğumda yanımda olmucaksa ne zaman olcak. biz çok şükür şanslıyız. benim kayınvaldem bayaa hasta. yeni ameliyat oldu yürüyemiyo zaten. ama çok şükür annem de babam da fedakardırlar ve yanımdalar. Allah olmayanlara kolaylık versin. anne baba bu dönemde önemli destek. Allah gayretini verir diye düşünüyorum.

valla veren arkadaşım da doktor :)) belli olmuyor yani.

ama haklısın bence de verilmez ben olsam vermem.

bak gögüs konusuna katılıyoruz az büyüdüler ama olsun büyüdüler diye seviyorum
benimde gögüslerimden süt geliyo kıyafetime geçiyo eşimde dalga geçiyo benle
süt var bebek ortada yok diyesırnaşık şey

benim şimdiye kadar bir kere geldi.. oda leke yapmış ordan anladım. şimdi bakıyorum bakıyorum hiç bişi gelmyo CADIARZU

35+3 günlük benim bebişim..acayip çok daralıyorum artık..nefes alıp vermelerim değişti..:2:

Allah yardımcımız olsun hepimizin.. bende gece çok zorlanıyorum sağdan sola dönerken. az kaldı az.. hem anne olcaz hem eski halimize döncez. atom karınca gibi seri olduğum günleri özledim ben

9 ay boyunca senden kazanç sağlarsa ilgileniyor herhalde.ben sormasam bi daha ne zaman geleyim diye kontrole bile çağırmadı.

13 yada 14 temmuzda sezeryan olacak kısmetse kızım dönmemiş hala

negüzel dr benim doktorum çok kızıyor aldığım kiloya 27buçuk kilo almışım şimdiye kadar 37+4 günlük hamileyim
bugün kontole gitik 2 haftada 50gr almış oğlum diye ağladımdelikafadulden oda iri bebek iyi değil zaten iyi böyle
büyüsünde yavaş büyüsün diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…