iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum..
hayırlısı olsun canım.. benim de 1 hafta kaldı. allah kurtarsın:))
BEN CANIM KİMSEYE ÖYLE ÇOK KULLANILMIŞ BİRŞEY VEREMEM UTANIRIM MİLLET NASIL VERİYOR BİLMEM BEN KABUL ETMİYORUM ZATEN GÖRÜMCEM DARILIR DİYE EŞİM ONA BİR ŞEY DİYEMEZ ALMIŞ İKİ KIZIN ESKİSİNİ BENİMKİ ERKEK ZATEN ÇİÇEKLİ FIRFIRLI OMAZKİ ZATEN
KENDİ KIZKARDEŞİMİN YEĞENİMİN BELKİ 100 KERE YIKADIĞI ŞEYLERİ VERMEK İSTEDİ BEN DEDİMKİ SEN BAŞKASINA VER İLK BEBEK BENİM İSTİYORUMKİ HER ŞEYİ GÜZEL OLSUN
KENDİM KONU KOMŞUYA HİÇBİR ŞEY ALAMADIYSAM ŞAMPUĞAN GÖTÜRMÜŞÜMDÜR BÜYÜK BOY BİR TANE MAKSAT İŞ GÖRSÜN
BİZİMKİLERİN MADDİ HİÇ BİR SORUNU YOK BENİM AİLEMİNDE EŞİMİN AİLESİNİNDE ÖKÜZLÜKLERİNDEN YAPIYORLAR
BENİM BEBEĞİM OLMUYORDU 7 YILDIR KIZKARDEŞİMİN OLDU SANDIMKİ ANNELİK DUYGUMU BİRAZ OLSUN AZALTIRIM YEĞENİMİ SEVEREK AMA KARI KOCA BEBEĞİ BENDE DAHİL HERKEZDEN KISKANDILAR HİÇ KUCAĞIMA LIP SEVEMEDİM ONA MİNİK NİKE AYKKABILAR ALIYORDUM TANESİ 25 LİRA OLAN TİŞÖRTLER EN İYİSİNİ GİYSİN DİYE OYSA:gitme:
iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum..
boşver 7 yıl sonra allah sana bebeğini bağışlamış inşallah sağlıkla kucağına alacaksın ben verince alıyorum kırmıyorum insanları sonra kullanmıcaksam çöpe atıyorum. Insanlara takılma naparlarsa yapsınlar sen bebeğine bak:))
yani maddi şeylerden bahseden de olmuş ben genel yazdım. kayınvaldem aldı annem bişi almadı die. belki imkanı yoktur die öle dedim. ama yani insan hayatında ölüm doğum en önemli şeyler kendi öz annem sağlıklıyken doğumda yanımda olmucaksa ne zaman olcak. biz çok şükür şanslıyız. benim kayınvaldem bayaa hasta. yeni ameliyat oldu yürüyemiyo zaten. ama çok şükür annem de babam da fedakardırlar ve yanımdalar. Allah olmayanlara kolaylık versin. anne baba bu dönemde önemli destek. Allah gayretini verir diye düşünüyorum.
Allaha şükür ben de annemlerden yana şanslıyım mesela..Daha bugün kadıncağız geldi bebek arabası bebek araba koltuğu beğenmişler en kalitelisi pahalısından , eşimle kıyamadık o kadar para vermelerine, daha makul birşeyler seçtik..kadın torunu olacak diye gitmiş 1,5 milyarlık araba seçmiş hala da ısrar ediyor alalım diye..biz de kıyamadık sonuçta annem herşeyin en iyisini seçer elinde olsa da olmasa da eli çok açıktır Allaha şükürler olsun..ama sonuçta emekli insanlara yüklenmek olmaz biz çalışıyoruz sonuçta...yanımda da Allahın izni ile annecim kalacak kırkı çıkana kadar bebişimin...
valla çok şükür biz şimdiye kadar ne aldıysak hiçbirinin parasını biz ödemedik annemle babam sağolsun odasınıda yaptırıyorlar. yarın alışverişe çıkıcaz onun için bile para verdiler yoksa biz çok sıkıntıya girerdik. allah annemi babamı başımızdan eksik etmesin. keşke azıcıkta eşimin ailesi duyarlı olsa ama nerdeeeeeeee
valla arkadaşlar hamileleikte insan çok hassas oluyor istiyosunuz ki herkez benimle aynı heyecanda olsun su dünyada tek bebek yapan benmişim gibi ilgilenilsin istiyoruz dimi bunları hepimiz yaşadık.sadece ilgi bile yeter manevi destek hep bebgimi beni sorsunlar diye kırılmadıkmı hepimiz birilerine kırıldık eş dost bazen kendi ailemiz ama hassas oldugumuz içinde bazen abarttık ama eminim haklı olanda var.benim kayınvalidem yaşlı sehirdışında kendi işini zor yapıyor ve düşünemez dedim bişey beklemedim ama kadıncagız nacizane örgü örmüş hazır takımlar almış bir bohça halinde bana yolladı dünyalar benim oldu yıkadım astım dolabına yerleştirdim herkeze bunu kayınvalidem aldı diyip gösterdim. çokta güzel seyler benim yavruma deger verdigini gösterir.işte bu yetti bez parcası ama gördügünz gibi bana yetti.kendi ailemde elinden geldigince ne aldıysa verdi yaptı doguncada ikramlarını verirler ben eminim bu işte sagolsunlar.ama biz eşimle hiç kimseden bişey beklemeden hep kendimiz yapalım dedik ve herseyini aldık oda takımını anakucagını kullanacagı seyleri falan hep biz aldık yapanda ne yaparsa versin.ama su bir gerçekki insan başkasından alınca tabii mutlu oluyor bebgime layık gördügü için.herkez yerinde sagolsun ALLAH EŞLERİMİZE VE çalışan bayanlara hayırlı kazançlar versin
Allaha şükür ben de annemlerden yana şanslıyım mesela..Daha bugün kadıncağız geldi bebek arabası bebek araba koltuğu beğenmişler en kalitelisi pahalısından , eşimle kıyamadık o kadar para vermelerine, daha makul birşeyler seçtik..kadın torunu olacak diye gitmiş 1,5 milyarlık araba seçmiş hala da ısrar ediyor alalım diye..biz de kıyamadık sonuçta annem herşeyin en iyisini seçer elinde olsa da olmasa da eli çok açıktır Allaha şükürler olsun..ama sonuçta emekli insanlara yüklenmek olmaz biz çalışıyoruz sonuçta...yanımda da Allahın izni ile annecim kalacak kırkı çıkana kadar bebişimin...
opuyorumnanaktanflowersun gecmis sayfalari okurken bir mesajina rastladim bebek sunneti ile ilgili, anladigim kadariyla bebek dogunca yaptirackasin sunneti, bunu doktorunla konustun mu ne dedi tam olarak ya da tam olarak bebek kac aylikken yaptirmak daha saglikli?Bu konuda bilgisi olana arkadaslar bilgi verebilirse sevinirim.
opuyorumnanaktan
suhenza merhaba canım,
bizim bir anestezi uzmanı arkadaşımız bebeğini doğar doğmaz sünnet ettirmişti
bizim tepkimizi alınca da çok rahat bir şekilde açıklamasını yaptı bebekler doğumdan sonra yeterince yorgun oldukları için hiç ağrı hissetmiyorlarmış yani bebeğinin sağlığını ve rahatını düşündüğü için bu şekilde davranmış çevremizde ki bulunan diğer dr arkadaşlar da tavsiye etmişlerdi 1 hafta içersinde yapılması uygunmuş ???? :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?