selam güzel annişler
ben bişey sormak istiyorum çalışıp doğum iznine ayrılan arkadaşlar bende doğum iznine ayrıldım fakat bizim şirketin muhasebecisi bilmiyor sigortadan paramızı ne alıcağız bilgisi olan var mı acaba
flowersun gecmis sayfalari okurken bir mesajina rastladim bebek sunneti ile ilgili, anladigim kadariyla bebek dogunca yaptirackasin sunneti, bunu doktorunla konustun mu ne dedi tam olarak ya da tam olarak bebek kac aylikken yaptirmak daha saglikli?Bu konuda bilgisi olana arkadaslar bilgi verebilirse sevinirim.
Kızlarrr kimse yokmmuuu ??
ben varım zeymuran. karpuz yedim çok karnımda gaz oldu uyuyamıyorum. anlatamam davul gibiyim sancı yapıyor.
Afiyet olsun :)
Biraz turla evin içinde gecer.. sempatiksalakcinni
Bugun tüm gün uyudum neredeyse... bu gece sabahlarım kesin ...
boshayallersmile
valla davul gibiyim. çok fena.ben bütün gün dolandım doktora gittim sonra eşimin bir arkadaşının oğlunun doğum günü partisine gittim. ama zaten artık dolanamıycak kadar şiş durumdayım.çok zor yürüyorum sallana sallana.
ooo Baya aktif bir gün olmuşş ...
bende sallanıyorum yururken.. eşim dalga gecıyor benimle pahlivan diye :roflol::roflol:
Ya birde bende şöyle bir his oluşuyor.. sanki ömrümün sonuna kdr böyle kalacakmışım gibi geliyor...
hep böyle hantal, şişko, koca bir göbeği olan, zor yuruyen.. akannehir
Gecen gun dr. 10 gunden sonra her an dogum olabilir dedi.. bende hiiçç tepki yok.. sanki başkasına soyluyor kadın sırnaşık şey
bana 19 temmuz dedi sezeryan tarihi için öncesinde almam dedi siz de bir aksilik olmazsa çok rahat şdare edersiniz dedi. inşallah ama zor 1 ay olacak sadece hayırlısı olsun senin 10 günse bayaa az kalmış kurtulmana. bazen yolda filan dilenci kadınlar nAllah kurtarsın dşye bağırıyolar arkamdan. şimdi anlıyorum neden Allah kurtarsın dediklerini gerçekten kurtulmak gereken bir pozisyondayız. sağlıkla bebeklerimizi doğuralım da yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
selam
bende uyuyamadım ama kimsecikler kalmamış galiba
ooo Baya aktif bir gün olmuşş ...
bende sallanıyorum yururken.. eşim dalga gecıyor benimle pahlivan diye :roflol::roflol:
Ya birde bende şöyle bir his oluşuyor.. sanki ömrümün sonuna kdr böyle kalacakmışım gibi geliyor...
hep böyle hantal, şişko, koca bir göbeği olan, zor yuruyen.. akannehir
Gecen gun dr. 10 gunden sonra her an dogum olabilir dedi.. bende hiiçç tepki yok.. sanki başkasına soyluyor kadın sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?