2010 Temmuz Anneleri : )

evet kızlar yenidoğan sünnetini bende araştırdım doktorlar öneriyorlar.bende düşünüyorum doğumdan sonra ilk ay sıkıntı olmazsa yaptırcam.

selam güzel annişler

ben bişey sormak istiyorum çalışıp doğum iznine ayrılan arkadaşlar bende doğum iznine ayrıldım fakat bizim şirketin muhasebecisi bilmiyor sigortadan paramızı ne alıcağız bilgisi olan var mı acaba

doğumdan onrak 56. gün diye biliyorum... ama doğum raporu şart

konuştum canım, benim jinekoloğum kendi oğlunu doğar doğmaz yaptırmış artı doktor arkadaşlarım var çocuklarını dopar doğmaz yaptırmışlar ama yetinmedim bir çocuk cerrahıyla konuştum. bayaa iyi açıkladı bana. istatistiklerle filan bayaa anlattı ikna oldum yani. ben doğar doğmaz yaptırıcam eğer bir sağlık problemi olmazsa. ama ilk 1 ayda yapılan sünnete yenidoğan sünneti deniyor. 1 ayı geçersen 6 aya kadar bekliyosun çünkü o zaman anesteziyle yapılıyor ve 6 aya kadar anesteziyi önermiyolar. 2 yaş ve 6 yaş arası da sünnet yapılmıyor çocukların psikolojisi açısından.ilk 1 ayda ister 48 saat sonra yaptır ister 7 gün sonra ister 15 gün sonra farketmez tvde bir prof çıkıp ilk 7 gün yapılmamalı filan demiş ama o cerrah buna pek katılmadı ürolokların bu konuyu bilmediklerini ve pek tasvip etmediklerini çünkü bu konunun ürolokların değil çocuk cerrahlarının branşına girdiğini sünnet işinin ürolokların tekelinde olduğu için iş alanlarının daralmaması açısından ürolokların istemediklerini filan söyledi.7 gün beklenebilir ama çocuk ilk 24 saatte kakasını ve çişini yapıyor zaten sisteminin çalıştığını da çocuk doktoru onayladıktan sonra biz yapıyoruz dedi 7 gün sonra yaptırmak anneye yük getirmekten başka bişi değil ama eğer anne öyle tercih ediyorsa 7 gün sonra yapmak bizim için farketmez dedi.bakalım biz yaptırmak taraftarıyız.uzun açıkladım biraz.

Son düzenleme:
Yaa birde bende forum sayfası bembeyaz ... tüm yazılar bir birine gecmış durumda..akannehir böyle bir durumda olan varmı ? ohaoldumsmile

Afiyet olsun :)
Biraz turla evin içinde gecer.. sempatiksalakcinni
Bugun tüm gün uyudum neredeyse... bu gece sabahlarım kesin ...
boshayallersmile

valla davul gibiyim. çok fena.ben bütün gün dolandım doktora gittim sonra eşimin bir arkadaşının oğlunun doğum günü partisine gittim. ama zaten artık dolanamıycak kadar şiş durumdayım.çok zor yürüyorum sallana sallana.

ooo Baya aktif bir gün olmuşş ...
bende sallanıyorum yururken.. eşim dalga gecıyor benimle pahlivan diye :roflol::roflol:
Ya birde bende şöyle bir his oluşuyor.. sanki ömrümün sonuna kdr böyle kalacakmışım gibi geliyor...
hep böyle hantal, şişko, koca bir göbeği olan, zor yuruyen.. akannehir
Gecen gun dr. 10 gunden sonra her an dogum olabilir dedi.. bende hiiçç tepki yok.. sanki başkasına soyluyor kadın sırnaşık şey

siteye bişi oldu pembe ekran gitti. neyse en yine yatmayı deniyim. dolandıkça da sırtım ve bacaklarım ağrıyor. yatsam karnım ağrıyor. bu gece zor geçecek yine.

evet bana da hep böyle olacakmışım gibi geliyor. geçenlerde arkadaşa dedim yaa ben de normal sizin gibi yürüyebilecek miyim. o da dedi ki hele doğum yap bak kuş gibi hafifliceksin.

bana 19 temmuz dedi sezeryan tarihi için öncesinde almam dedi siz de bir aksilik olmazsa çok rahat şdare edersiniz dedi. inşallah ama zor 1 ay olacak sadece hayırlısı olsun senin 10 günse bayaa az kalmış kurtulmana. bazen yolda filan dilenci kadınlar nAllah kurtarsın dşye bağırıyolar arkamdan. şimdi anlıyorum neden Allah kurtarsın dediklerini gerçekten kurtulmak gereken bir pozisyondayız. sağlıkla bebeklerimizi doğuralım da yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik

dr. 10 gunden sonra her an dogum olabilir dedi ama ben sanmıyorum.. akannehirhiç sancım fln yok..
sanırım o muhtemel olanı söyledi... bilmiyorumkismile
Hayırlısıyla, saglıkla dogsunda yavruşlar..:Saruboceq: 3 aşagı 5 yukarı artık dayanıcas boshayallersmile

ya kızlar benimde uykum kaçtı,bugün uyudum gün içinde ondanmı acaba böyle sıkıntı yaptı ya dön sağa dön sola uykum var gibi ama uyuyamadım işte bi türlü

bende bir pelivan olarak söyeleyebilirimki bende şuan ömrümün sonuna kadar böyle kalacağımı zannediyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…