9 ay boyunca senden kazanç sağlarsa ilgileniyor herhalde.ben sormasam bi daha ne zaman geleyim diye kontrole bile çağırmadı.
13 yada 14 temmuzda sezeryan olacak kısmetse kızım dönmemiş hala
inşallah hayırlısıyla papatyacım.:Saruboceq:sana cevap yazdım.
negüzel dr benim doktorum çok kızıyor aldığım kiloya 27buçuk kilo almışım şimdiye kadar 37+4 günlük hamileyim
bugün kontole gitik 2 haftada 50gr almış oğlum diye ağladımdelikafadulden oda iri bebek iyi değil zaten iyi böyle
büyüsünde yavaş büyüsün diyor
hehe olmaz
hatta 29.4 kilo aldım
şimdi 29 buçuk deyip de fazladan söylemim
eşim de tartıldı
maşallah ikimiz de 99.4 kiloyuz
oğlumuz da 3700 gr
baskül ailesi olduk biz maşallahımız varr :roflol::roflol::roflol:
evet maddi değilki benim annemlerin maddi durumu çok iyi.. insanın kalbinde olsun yeterki. aman ya benimkini görseniz üvey annenmi diye sorarsınız. benim annemmi doğumda bana bakacak anca gülerim ben buna rüyamda görsem inanmam. Allahım herkesin kalbine vicdan merhamet versin...[/FONT
ayyyy inanmıyorum Allahım sağ salim kavuştursun sizi birbirinize :1hug:
ama haklısın bence de verilmez ben olsam vermem.
35+3 günlük benim bebişim..acayip çok daralıyorum artık..nefes alıp vermelerim değişti..:2:
Allah nazardan saklasın hepinizi maşallahben kocamdan 5kilo daha öndeyimşaka gibi vallakaydirigubbakcemile3
9 ay boyunca senden kazanç sağlarsa ilgileniyor herhalde.ben sormasam bi daha ne zaman geleyim diye kontrole bile çağırmadı.
13 yada 14 temmuzda sezeryan olacak kısmetse kızım dönmemiş hala
bu akşam haberleri izlerken çok ağladım :gitme:
valla bisürü şey verdiler ben de tam bakmadım eve gelince baktım çoğunu attım.ama beşik gibi bebek arabası gibi pahalı şeyler veren de oldu.
benim şimdiye kadar bir kere geldi.. oda leke yapmış ordan anladım. şimdi bakıyorum bakıyorum hiç bişi gelmyo CADIARZU
BEN CANIM KİMSEYE ÖYLE ÇOK KULLANILMIŞ BİRŞEY VEREMEM UTANIRIM MİLLET NASIL VERİYOR BİLMEM BEN KABUL ETMİYORUM ZATEN GÖRÜMCEM DARILIR DİYE EŞİM ONA BİR ŞEY DİYEMEZ ALMIŞ İKİ KIZIN ESKİSİNİ BENİMKİ ERKEK ZATEN ÇİÇEKLİ FIRFIRLI OMAZKİ ZATEN
KENDİ KIZKARDEŞİMİN YEĞENİMİN BELKİ 100 KERE YIKADIĞI ŞEYLERİ VERMEK İSTEDİ BEN DEDİMKİ SEN BAŞKASINA VER İLK BEBEK BENİM İSTİYORUMKİ HER ŞEYİ GÜZEL OLSUN
KENDİM KONU KOMŞUYA HİÇBİR ŞEY ALAMADIYSAM ŞAMPUĞAN GÖTÜRMÜŞÜMDÜR BÜYÜK BOY BİR TANE MAKSAT İŞ GÖRSÜN
BİZİMKİLERİN MADDİ HİÇ BİR SORUNU YOK BENİM AİLEMİNDE EŞİMİN AİLESİNİNDE ÖKÜZLÜKLERİNDEN YAPIYORLAR
BENİM BEBEĞİM OLMUYORDU 7 YILDIR KIZKARDEŞİMİN OLDU SANDIMKİ ANNELİK DUYGUMU BİRAZ OLSUN AZALTIRIM YEĞENİMİ SEVEREK AMA KARI KOCA BEBEĞİ BENDE DAHİL HERKEZDEN KISKANDILAR HİÇ KUCAĞIMA LIP SEVEMEDİM ONA MİNİK NİKE AYKKABILAR ALIYORDUM TANESİ 25 LİRA OLAN TİŞÖRTLER EN İYİSİNİ GİYSİN DİYE OYSA:gitme:
boşver canım ya.. zaten ben insanların içindeki bu kötülükleri anlamıyorum. insanlar ötü olmak için daha çok çaba sarfettiklerinin farkında değiller mi. iyi olmak varken.lmaz:
doktor neden kızıyorki ben onu anlayamıyorum. mesela ben obur gibi yemiyorum ama inanki 3-4 günde bir kilo artışı oluyor. ben bunu kafama çok takmıştım hatta bu yüzden 1 hafta meyve hariç bişi ymedim ama sonra vicdan azabı çektim. zaten beyaz ekmek yok hayatımızda bol bol çavdar var :)) doktorum olmasa belkide kilolardan bunalıma girmiştim şimdi. ben seviyorum ya doktorumu. elleri kocaman ama olsun. çatı muayenesi yapmaya kalkarsa yandım
he birde ağlama ben kıyamam ya bebişte üzülür ultrasonlar yanıltıcı oluyor. bebiş karnında durdukça beslenir inşallah. sağlıklı olsunda zayıf olsun
BEN CANIM KİMSEYE ÖYLE ÇOK KULLANILMIŞ BİRŞEY VEREMEM UTANIRIM MİLLET NASIL VERİYOR BİLMEM BEN KABUL ETMİYORUM ZATEN GÖRÜMCEM DARILIR DİYE EŞİM ONA BİR ŞEY DİYEMEZ ALMIŞ İKİ KIZIN ESKİSİNİ BENİMKİ ERKEK ZATEN ÇİÇEKLİ FIRFIRLI OMAZKİ ZATEN
KENDİ KIZKARDEŞİMİN YEĞENİMİN BELKİ 100 KERE YIKADIĞI ŞEYLERİ VERMEK İSTEDİ BEN DEDİMKİ SEN BAŞKASINA VER İLK BEBEK BENİM İSTİYORUMKİ HER ŞEYİ GÜZEL OLSUN
KENDİM KONU KOMŞUYA HİÇBİR ŞEY ALAMADIYSAM ŞAMPUĞAN GÖTÜRMÜŞÜMDÜR BÜYÜK BOY BİR TANE MAKSAT İŞ GÖRSÜN
BİZİMKİLERİN MADDİ HİÇ BİR SORUNU YOK BENİM AİLEMİNDE EŞİMİN AİLESİNİNDE ÖKÜZLÜKLERİNDEN YAPIYORLAR
BENİM BEBEĞİM OLMUYORDU 7 YILDIR KIZKARDEŞİMİN OLDU SANDIMKİ ANNELİK DUYGUMU BİRAZ OLSUN AZALTIRIM YEĞENİMİ SEVEREK AMA KARI KOCA BEBEĞİ BENDE DAHİL HERKEZDEN KISKANDILAR HİÇ KUCAĞIMA LIP SEVEMEDİM ONA MİNİK NİKE AYKKABILAR ALIYORDUM TANESİ 25 LİRA OLAN TİŞÖRTLER EN İYİSİNİ GİYSİN DİYE OYSA:gitme:
slm kizlar. benimde sezeryan olacak ve tarih 7 temmuz tabi kizim acele etmezse. ama artik cok zor oluyor yani sIkIlmaya basladim bazen erken olsa die dusunmuyor degilim
boşver sıkma canını.hayatta hiç kimse için sıkmayacaksın canını...
slm kizlar. benimde sezeryan olacak ve tarih 7 temmuz tabi kizim acele etmezse. ama artik cok zor oluyor yani sIkIlmaya basladim bazen erken olsa die dusunmuyor degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?