2010 Temmuz Anneleri : )

9 ay boyunca senden kazanç sağlarsa ilgileniyor herhalde.ben sormasam bi daha ne zaman geleyim diye kontrole bile çağırmadı.

13 yada 14 temmuzda sezeryan olacak kısmetse kızım dönmemiş hala

cnm sen istersen birilerine danış belki sana kazanca göre doğum yaptırmayan iyi bir doktor önerirler. buda senin ve minik kızının şansına kalmış artık. inşallah güvendiğin birine emanet edersin kendini. hayırlı doğumlarımız olsun inşallah

doktor neden kızıyorki ben onu anlayamıyorum. mesela ben obur gibi yemiyorum ama inanki 3-4 günde bir kilo artışı oluyor. ben bunu kafama çok takmıştım hatta bu yüzden 1 hafta meyve hariç bişi ymedim ama sonra vicdan azabı çektim. zaten beyaz ekmek yok hayatımızda bol bol çavdar var :)) doktorum olmasa belkide kilolardan bunalıma girmiştim şimdi. ben seviyorum ya doktorumu. elleri kocaman ama olsun. çatı muayenesi yapmaya kalkarsa yandım

he birde ağlama ben kıyamam ya bebişte üzülür ultrasonlar yanıltıcı oluyor. bebiş karnında durdukça beslenir inşallah. sağlıklı olsunda zayıf olsun

Allah nazardan saklasın hepinizi maşallah ben kocamdan 5kilo daha öndeyimşaka gibi vallakaydirigubbakcemile3

sağol canım heyecanla bekliyoruz:)

ama haklısın bence de verilmez ben olsam vermem.

ne acayip insanlar var. verilecek şey var verilmicek şey var yani..

35+3 günlük benim bebişim..acayip çok daralıyorum artık..nefes alıp vermelerim değişti..:2:

allah yardım etsin canım. hafta ilerledikçe daha da zor oluyor.

Allah nazardan saklasın hepinizi maşallah ben kocamdan 5kilo daha öndeyimşaka gibi vallakaydirigubbakcemile3

bende şuan eşimden 6 kg gerideyim. ama ben bu farkı kapatırım gibime geliyor... kaydirigubbakcemile3 önceden benden 32 kg daha fazlaydı kendisi şimdi beni kucağına alamıyor

9 ay boyunca senden kazanç sağlarsa ilgileniyor herhalde.ben sormasam bi daha ne zaman geleyim diye kontrole bile çağırmadı.

13 yada 14 temmuzda sezeryan olacak kısmetse kızım dönmemiş hala

hayırlısı olsun canım.. ama orda mutlaka daha iyi bi dr. vardır. araştır istersen..

bu akşam haberleri izlerken çok ağladım :gitme:

ya sorma canım. içim katıldı benim de dayanamadım ben değiştiriyorum haberleri. allah ailelerine sabır versin. turkbayragi

valla bisürü şey verdiler ben de tam bakmadım eve gelince baktım çoğunu attım.ama beşik gibi bebek arabası gibi pahalı şeyler veren de oldu.

BEN CANIM KİMSEYE ÖYLE ÇOK KULLANILMIŞ BİRŞEY VEREMEM UTANIRIM MİLLET NASIL VERİYOR BİLMEM BEN KABUL ETMİYORUM ZATEN GÖRÜMCEM DARILIR DİYE EŞİM ONA BİR ŞEY DİYEMEZ ALMIŞ İKİ KIZIN ESKİSİNİ BENİMKİ ERKEK ZATEN ÇİÇEKLİ FIRFIRLI OMAZKİ ZATEN
KENDİ KIZKARDEŞİMİN YEĞENİMİN BELKİ 100 KERE YIKADIĞI ŞEYLERİ VERMEK İSTEDİ BEN DEDİMKİ SEN BAŞKASINA VER İLK BEBEK BENİM İSTİYORUMKİ HER ŞEYİ GÜZEL OLSUN
KENDİM KONU KOMŞUYA HİÇBİR ŞEY ALAMADIYSAM ŞAMPUĞAN GÖTÜRMÜŞÜMDÜR BÜYÜK BOY BİR TANE MAKSAT İŞ GÖRSÜN
BİZİMKİLERİN MADDİ HİÇ BİR SORUNU YOK BENİM AİLEMİNDE EŞİMİN AİLESİNİNDE ÖKÜZLÜKLERİNDEN YAPIYORLAR
BENİM BEBEĞİM OLMUYORDU 7 YILDIR KIZKARDEŞİMİN OLDU SANDIMKİ ANNELİK DUYGUMU BİRAZ OLSUN AZALTIRIM YEĞENİMİ SEVEREK AMA KARI KOCA BEBEĞİ BENDE DAHİL HERKEZDEN KISKANDILAR HİÇ KUCAĞIMA LIP SEVEMEDİM ONA MİNİK NİKE AYKKABILAR ALIYORDUM TANESİ 25 LİRA OLAN TİŞÖRTLER EN İYİSİNİ GİYSİN DİYE OYSA:gitme:

benim şimdiye kadar bir kere geldi.. oda leke yapmış ordan anladım. şimdi bakıyorum bakıyorum hiç bişi gelmyo CADIARZU

benim 12 haftadan beri ara ara geliyo bu bikaç haftadır gece gündüz ara ara kıyafetimi bayırcak kadar geliyo ziyan oluyo diye üzülüyorum oğluşum gelincede gelmeye devam eder inşallah

boşver canım ya.. zaten ben insanların içindeki bu kötülükleri anlamıyorum. insanlar ötü olmak için daha çok çaba sarfettiklerinin farkında değiller mi. iyi olmak varken. lmaz:

boşver canım ya.. zaten ben insanların içindeki bu kötülükleri anlamıyorum. insanlar ötü olmak için daha çok çaba sarfettiklerinin farkında değiller mi. iyi olmak varken. lmaz:

SAOL CANIM:1hug:

off haberleri izledim de ağlamaktan hışırım çıktı...allah analarına babalarına sabır versin kuzucukların...:Saruboceq:

slm kizlar. benimde sezeryan olacak ve tarih 7 temmuz tabi kizim acele etmezse. ama artik cok zor oluyor yani sIkIlmaya basladim bazen erken olsa die dusunmuyor degilim

yok benim doktorum annenin kilosunada bebeğin kilosunada çok takıyor anne için pereeklemsiden.şekerden ve tansiyondan bebek içinse normal doğumu zorlaştıracağından dolay.ı katılıyorum yeterki sağlıklı olsun ama napayım moralim bozuldu benim 2buçuk kilo alıp oğlumun 50 gr almış olmasına

boşver sıkma canını.hayatta hiç kimse için sıkmayacaksın canını...

slm kizlar. benimde sezeryan olacak ve tarih 7 temmuz tabi kizim acele etmezse. ama artik cok zor oluyor yani sIkIlmaya basladim bazen erken olsa die dusunmuyor degilim

hg canım.allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…