2010 Temmuz Anneleri : )

bende erkenden uyandım malum ikide bir wc için kalkılıyor. tekrar yattım ama 6 dan beri dönüyordum en iyisi kalkmak dedim. sanırım bizim bebişler bizi yavaş yavaş alıştırmaya başladılar az uykuya

kızlar buraya nasıl resim ekliyoruz. bebek şekeri hastanede gelenler için aldığım şekerlerin resimlerini koymak istiyorum da...

bende erkenden uyandım malum ikide bir wc için kalkılıyor. tekrar yattım ama 6 dan beri dönüyordum en iyisi kalkmak dedim. sanırım bizim bebişler bizi yavaş yavaş alıştırmaya başladılar az uykuya

kesinlikle öyle yapıyor bebişler kaydirigubbakcemile3

hızlıresim.com dan yükle..en altta çıkan linki buraya kopyala canım.

herkese günaydın iyi pazarlar..

günaydın. canım teşekkür ederim denedim ama forumda şimdilik 79 mesajım varmış 100 olmadan resim yükleyemiyormuşum ilerleyen zamanlarda paylaşırım inşallah.

meraba kızlar şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

amin amin amin :Saruboceq:

Şehitlerimize rahmet,tüm Türk milletine sabır diliyorum.
Bu vatana canımız feda.
Bizi yıldıramazlar.

Kızlar bu sabah kalktım,
daha kahvaltımı yapmadan eski kotumun içine girebiliyomuyum diye bi bakmak istedim.
Kota girebildim.:lepi:
Yani popoda hiç bir değişim yok ben büyüdüğünü sanmıştım.
Sanırım benim tüm kilolar üst tarafa gitti.
Bu da çok iyi oldu çünkü üst ince alt tombiştim.
Artık orantılı olacağım.
Tabi şu göbeği eritebilirsem.
umarım göbek de kalmaz taş anne oluveririm hemen:)

senin adına sevindim ne güzel valla. maşallah diyelim nazar değmesin bebişlerin peşinden koşarken hemen atarız inşallah kiloları. aaa bu çocuk senin mi valla hiç doğum yapmışa benzemiyorsun deseler bizlere dimi :ecrin_bebek:

huu huuu kızlarr pazar gezmelerinemi gittiniz???

Henüz burdayım.
ama üst kattan bi teklif geldi bizi buraya çok yakın bi ilçe var oraya gezmeye çağırdılar.
Saat 2 gibi çıkıcaz.
Hala gezmekten vazgeçemedim yani:)))
Yollarda doğurucam ben galiba.
ama yakın bir yer yaa 30 dk.lık bi mesafe.
Şimdi gidiyim saçlarımı yapıyım azıcık.

Tatlım yazı rengin okunmuyor daha koyu bir renk seç istersen.
Evet ben de oğlumla gezerken annesi misiniz? sorusunu duymak istiyorum.
Bi kaç tane öyle tanıdığım anne var çok güzel bişey tabi.

hayırlı hafta sonları kızlar hiç keyfim yok sadece şehitleri duydum izlemedim sabaha kadar savş rüyası gördüm sonra sağa yatınca sağ tarafım sola yatıncada sol tarafım ağrıyor baygın gibi düşünce uyuyorum zor bela of of
inşallah morali düzelir öyleden sonra pikniğe gidicez eşim ve ben sizlerde alın eşinizi gidin kızlar evde oturmayın kös kös mangalda tavuk yaptırıcam kocaya

Bu sabah trt1 de bi program vardı
Bebeğimin ilk yılı diye
izleyen var mıydı aranızda.
Çok hoşuma gitti 1 aylık bebekle ilgili herşeyden bahsettiler.
Haftaya 2 aylık bebekleri konuşacaklar.
Sabah 9 ya da 9:30 gibi başlıyor galiba başlangıcını kaçırdım ama.
En geç 10da başlıyodur herhalde.
Ben 10:10 da açtım ortalarında yakaladım.
Tavsiye ederim çok güzel bi program.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…