Henüz burdayım.
ama üst kattan bi teklif geldi bizi buraya çok yakın bi ilçe var oraya gezmeye çağırdılar.
Saat 2 gibi çıkıcaz.
Hala gezmekten vazgeçemedim yani:)))
Yollarda doğurucam ben galiba.
ama yakın bir yer yaa 30 dk.lık bi mesafe.
Şimdi gidiyim saçlarımı yapıyım azıcık.
hayırlı hafta sonları kızlar hiç keyfim yok sadece şehitleri duydum izlemedim sabaha kadar savş rüyası gördüm sonra sağa yatınca sağ tarafım sola yatıncada sol tarafım ağrıyor baygın gibi düşünce uyuyorum zor bela of of
inşallah morali düzelir öyleden sonra pikniğe gidicez eşim ve ben sizlerde alın eşinizi gidin kızlar evde oturmayın kös kös mangalda tavuk yaptırıcam kocaya
bende bütün gece kendimi şırnakta polis olarak görev yaparken gördüm. dün akşam bütün haberlerde vardı ve mehmetçikleri izlerken çok ağladım sanırım ondan etkilendiğim için bütün gece polistim...hayırlı hafta sonları kızlar hiç keyfim yok sadece şehitleri duydum izlemedim sabaha kadar savş rüyası gördüm sonra sağa yatınca sağ tarafım sola yatıncada sol tarafım ağrıyor baygın gibi düşünce uyuyorum zor bela of of
inşallah morali düzelir öyleden sonra pikniğe gidicez eşim ve ben sizlerde alın eşinizi gidin kızlar evde oturmayın kös kös mangalda tavuk yaptırıcam kocaya
başka gezme planları olan varmı arkadaşlar
Biz de pikniğe gidecektik aslında ama
tokatta olunca kene derdi var.
allah korusun gelir beni bulur diye pikniğe gidemiyorum(
size iyi eğlenceler tatlım ama geç kalmadınız mı?
Ben sabah serinliğinde gitmeyi çok severim.
evet ben babamı aradım uyuyodu uyandırdım kutladım babalar gününü...bugün babalar günüymüş
Öff sizi bırakıp gidemiyorum.
tocam kızıyo kalk hazırlan diyo ama.
gidiom ben
Hadi hepinizi öptüm.
İyi pazarlar kendinize ii bakın.
yarın görüşürüz.
bende bütün gece kendimi şırnakta polis olarak görev yaparken gördüm. dün akşam bütün haberlerde vardı ve mehmetçikleri izlerken çok ağladım sanırım ondan etkilendiğim için bütün gece polistim...
bizimde gezme planımız var ama güneş tepeden insin diye beklicez birkaç saat daha evdeyiz yani şekercim
canım eşim emlakçı şimdi büroda bu sıralar pansyon işleri çok oluyor altınoluktayız ya evler günlük 60 tan başlıyor 120 ye kadar çıkıyor belki müşteri gelir bakarsın 2 ye doğru gelir herhalde
meraba, bizim arkadaşın nikahı var ama ben gitmicem. ben artık çok zor yürüyorum. kilo almadım ama karnım o kadar ağır ki ayakta sabit duramıyorum yürürken çok zorlanıyorum. çok fazla alt tarafa baskı yapıyor.doktor sancı ya rahim ağzı açıklığı yok dedi ama mümkün olduğu kadar istirahat edin dedi. ayaklarım şişiyor baskı çok ağrı oluyor. yani evdeyim artık.
altınoluk ne güzeldir şimdi ah ahhh.
evet canım herkez şotlu geziyor herkez denizde bir sabah giriyorlar bir akşam daha biz girmedik blki bu akşam gireriz
güzel bir gün geçirirsin umarım sonbaharcım sen böyle keyifsizken neler yapıyorsun keyiflenmek için:CüvCüv:
sonbahar senin babandamı başkasıyla evli benimki bir kadınla yaşıyorda
nurcancım ben sabah çok erken kalktım rüyanın etkisinden sanırım.. zatn wc ye kalkıştım birdahada uyuyamadım.. ama saat ilerledikçe keyfim yerine geldi.. umarım seninkide yerine gelir biran önce canm benim hep gül bütün anneler gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?