2010 Temmuz Anneleri : )

iyi gezmeler... iyi eğlenceler sana canım... kaydirigubbakcemile2

başka gezme planları olan varmı arkadaşlar

Biz de pikniğe gidecektik aslında ama
tokatta olunca kene derdi var.
allah korusun gelir beni bulur diye pikniğe gidemiyorum(
size iyi eğlenceler tatlım ama geç kalmadınız mı?
Ben sabah serinliğinde gitmeyi çok severim.

bu arada bebişni kucağına alan, kapıp bebesini kaçtı

biz hala kuluçkada bekliyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

doğum yapan annişler nerdesiniz yahu oyacık, artvinli, ayşe çınarlı, justreader...

özlendiniz...

Öff sizi bırakıp gidemiyorum.
tocam kızıyo kalk hazırlan diyo ama.
gidiom ben
Hadi hepinizi öptüm.
ıyi pazarlar kendinize ii bakın.
yarın görüşürüz.

bende bütün gece kendimi şırnakta polis olarak görev yaparken gördüm. dün akşam bütün haberlerde vardı ve mehmetçikleri izlerken çok ağladım sanırım ondan etkilendiğim için bütün gece polistim...
başka gezme planları olan varmı arkadaşlar

bizimde gezme planımız var ama güneş tepeden insin diye beklicez birkaç saat daha evdeyiz yani şekercim

canım eşim emlakçı şimdi büroda bu sıralar pansyon işleri çok oluyor altınoluktayız ya evler günlük 60 tan başlıyor 120 ye kadar çıkıyor belki müşteri gelir bakarsın 2 ye doğru gelir herhalde

güzel bir gün geçirirsin umarım sonbaharcım sen böyle keyifsizken neler yapıyorsun keyiflenmek için:CüvCüv:

meraba, bizim arkadaşın nikahı var ama ben gitmicem. ben artık çok zor yürüyorum. kilo almadım ama karnım o kadar ağır ki ayakta sabit duramıyorum yürürken çok zorlanıyorum. çok fazla alt tarafa baskı yapıyor.doktor sancı ya rahim ağzı açıklığı yok dedi ama mümkün olduğu kadar istirahat edin dedi. ayaklarım şişiyor baskı çok ağrı oluyor. yani evdeyim artık.

sonbahar senin babandamı başkasıyla evli benimki bir kadınla yaşıyorda

geçmiş olsun canım bende aynı dediğin gibiyim ama pikniğe gidicem temiz havaya ihtiyacım var evde bunalıyo insan

evet canım herkez şotlu geziyor herkez denizde bir sabah giriyorlar bir akşam daha biz girmedik blki bu akşam gireriz

benim ailem de eskifoçada. biz doğumdan 20 gün sonra filan eskifoçaya gidicez. 2-3 ay orda kalıcam. o günü iple çekiyorum. oğlumu kucağıma sağ salim alsam doktor izin verdiği gün 20 gün sona filan foçaya gitsem oo değme keyfime. oğlumu uyuturum şöle püfür püfür denizkenarında kave içerim hatta denize girer gelirim. o günlerin hayalini kuruyorum.inşallah.

güzel bir gün geçirirsin umarım sonbaharcım sen böyle keyifsizken neler yapıyorsun keyiflenmek için:CüvCüv:

nurcancım ben sabah çok erken kalktım rüyanın etkisinden sanırım.. zatn wc ye kalkıştım birdahada uyuyamadım.. ama saat ilerledikçe keyfim yerine geldi.. umarım seninkide yerine gelir biran önce canm benim hep gül bütün anneler gülsün

flowercim ben para biriktirmiştim rachid taha alaçatıya gelicekti ilk defa konser için gitmiştik ama tatil için orayı tavsiye ederim canım orası cennet gibi arabanın benzinini birde masrafları ben karşılamıştım

saol canım iyi dileklerin için birkomşumuz var burada hep kızım der bana onu arıycam babalar günü için biraz keyfim yerine gelsinde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…