benim ailem de eskifoçada. biz doğumdan 20 gün sonra filan eskifoçaya gidicez. 2-3 ay orda kalıcam. o günü iple çekiyorum. oğlumu kucağıma sağ salim alsam doktor izin verdiği gün 20 gün sona filan foçaya gitsem oo değme keyfime. oğlumu uyuturum şöle püfür püfür denizkenarında kave içerim hatta denize girer gelirim. o günlerin hayalini kuruyorum.inşallah.
ah tatil ah
artık kısmetse gelecek yıl bebişlerle tatil planları yaparız
flowercim bende seninle aynı hayalleri kuruyorum. bebiş 23 temmuzda gelecek kısmetse..
bende yazlığa kaçmayı istiyorum ama nasıl olcak eşim çalışıyor gerçi kendi işi çalışmasa bile bebiş 20 günlük olunca ramazan oluyor. bide sezeryan olcak benimki denize nasıl girerim girememki ühühühü ben ilk defa bu yaz kuru kuru geçiriyrum ıslanmak istiyorum :CüvCüv:
flowercim bende seninle aynı hayalleri kuruyorum. bebiş 23 temmuzda gelecek kısmetse..
bende yazlığa kaçmayı istiyorum ama nasıl olcak eşim çalışıyor gerçi kendi işi çalışmasa bile bebiş 20 günlük olunca ramazan oluyor. bide sezeryan olcak benimki denize nasıl girerim girememki ühühühü ben ilk defa bu yaz kuru kuru geçiriyrum ıslanmak istiyorum :CüvCüv:
flowercim ben para biriktirmiştim rachid taha alaçatıya gelicekti ilk defa konser için gitmiştik ama tatil için orayı tavsiye ederim canım orası cennet gibi arabanın benzinini birde masrafları ben karşılamıştım
ya niye öyle diyosun ben 19 temmuzda sezeryan olcam ağustosun 10u 15i gibi giderim eylül gibi de denize girerim diyorum. sezeryan dediğim max 40 günde iyileşir tamamen. tabi doktora sormak lazım ama eylülde gireriz denize diye düşünüyorum.giremesek te denizkenarında olmak başka. hem oğlumu da arada akşamüstü gezdiririm arabasıyla deniz kokusu güneş ona da iyi gelir. istanbulda evde olmaktan iyidir. babası da 15te 1 filan haftasonu gelir görür bizi.
selamlarrr biz geldikkkk
hoş geldin sen ne yaptın aradınmı babanı hediye aldınmı[/QUO]
hoşbulduk canım valla ben bugün babalar günü olduğunun bile farkında değilim nası düştüysem kendi derdime
tabi güzelim istanbulda evde kapalı kalmaktansa çok güzel plan sen aldınmı babana hediye
ne güzel istanbuldan uzak olmak ama ben büyük ihtimal taşınma derdinde olucam çünkü ramazana kadar taşıncaz büyük ihtimalle
hediye alamadık canım. bu sene kardeşimin de benim de maddi durum pek parlak değil diye kardeşim anneler gününde demişti ki abla almayalım sadece telefonla kutlayalım çünkü alırsak kayınvalde kayınpederlere de almak lazım anneler gününde almamıştık dolayısıyla babalar gününde de almadık. onlar her türlü imkansızlıkta bizi düşünüyolr ama biz böle yan çiziyoruz işte. ama aradık kutladık tabiki.
istanbuldaki eğtim sağlık birde sosyal imkanlar burada yok canım
selam kızlarrr
nasılsınız?
kasıklarım feci ağrıyor karnım iyice baskı yapıyor aşağıya
tuvalete kalkmalarım da iyice arttı
Dün doktora gittik.Oğlum 2200 gr. 48 cm.Doktor aşağı yukarı 3000-3200 arası doğar dedi.Erken doğum riski yokmuş.Elleri kolları hep yüzündeydi.Biraz ağzını burnunu görebildik.Yanaklar tombişleşmiş.Normal doğum yapabilirsin dedi.Ama bana çok kilo almışsın dedi.17 kilo Ekmeği,hamur işini kıs dedi.Böyle giderse 20yi bulcaz.Sağlıkla doğsun da bebeğim gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?