2010 Temmuz Anneleri : )

flowercim bende seninle aynı hayalleri kuruyorum. bebiş 23 temmuzda gelecek kısmetse..
bende yazlığa kaçmayı istiyorum ama nasıl olcak eşim çalışıyor gerçi kendi işi çalışmasa bile bebiş 20 günlük olunca ramazan oluyor. bide sezeryan olcak benimki denize nasıl girerim girememki ühühühü ben ilk defa bu yaz kuru kuru geçiriyrum ıslanmak istiyorum
:CüvCüv:

benim babam annemin vefaatından beri 4.yü aldıdelikafaduldenilk benden 3 yaş küçük birini almıştı tabi uyuşamadılar ayrıldılar

eylül 23 te falan girersin canım ya ben öyle planlıyorum

ya niye öyle diyosun ben 19 temmuzda sezeryan olcam ağustosun 10u 15i gibi giderim eylül gibi de denize girerim diyorum. sezeryan dediğim max 40 günde iyileşir tamamen. tabi doktora sormak lazım ama eylülde gireriz denize diye düşünüyorum.giremesek te denizkenarında olmak başka. hem oğlumu da arada akşamüstü gezdiririm arabasıyla deniz kokusu güneş ona da iyi gelir. istanbulda evde olmaktan iyidir. babası da 15te 1 filan haftasonu gelir görür bizi.

alaçatıyı biliyorum canım. biz günübirlik filan gideriz arada. ama benim annem babam ve kardeşim eskifoçada yaşıyor. annem şimdi yanımda babam yanlız foçada ama doğum zamanı o da gelicek. sonra beraber gideriz.kardeşim var yeğenim var 1 yaşında. yani tatil değil benim memleketim orası.

tabi güzelim istanbulda evde kapalı kalmaktansa çok güzel plan sen aldınmı babana hediye

ne güzel istanbuldan uzak olmak ama ben büyük ihtimal taşınma derdinde olucam çünkü ramazana kadar taşıncaz büyük ihtimalle

tabi güzelim istanbulda evde kapalı kalmaktansa çok güzel plan sen aldınmı babana hediye

hediye alamadık canım. bu sene kardeşimin de benim de maddi durum pek parlak değil diye kardeşim anneler gününde demişti ki abla almayalım sadece telefonla kutlayalım çünkü alırsak kayınvalde kayınpederlere de almak lazım anneler gününde almamıştık dolayısıyla babalar gününde de almadık. onlar her türlü imkansızlıkta bizi düşünüyolr ama biz böle yan çiziyoruz işte. ama aradık kutladık tabiki.

ne güzel istanbuldan uzak olmak ama ben büyük ihtimal taşınma derdinde olucam çünkü ramazana kadar taşıncaz büyük ihtimalle

istanbuldaki eğtim sağlık birde sosyal imkanlar burada yok canım

selam kızlarrr
nasılsınız?
kasıklarım feci ağrıyor karnım iyice baskı yapıyor aşağıya
tuvalete kalkmalarım da iyice arttı

benim burada komşum var çok iyi bir amca bama hep kızım der ona bir deodorant birde arko taraş kolonyası alıcam 10 lira tutar topu topu az değil dimi kızlar

selam kızlarrr
nasılsınız?
kasıklarım feci ağrıyor karnım iyice baskı yapıyor aşağıya
tuvalete kalkmalarım da iyice arttı

hoşgeldin canım valla ben kendi adıma pek iyi değilim olduğum yerden kalkınca kemiklerim kırılcak gibi oluyo geceleride karnm çok ağrıyo wc yi hiç sorma zaten

Dün doktora gittik.Oğlum 2200 gr. 48 cm.Doktor aşağı yukarı 3000-3200 arası doğar dedi.Erken doğum riski yokmuş.Elleri kolları hep yüzündeydi.Biraz ağzını burnunu görebildik.Yanaklar tombişleşmiş.Normal doğum yapabilirsin dedi.Ama bana çok kilo almışsın dedi.17 kilo Ekmeği,hamur işini kıs dedi.Böyle giderse 20yi bulcaz.Sağlıkla doğsun da bebeğim gerisi boş.

maşallah oğluşumuza annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…