2010 Temmuz Anneleri : )

bende dün kuaföre gittim saçımı falan biraz kısalttım doğumda ve sorasında uğraşamam diye zemuszemus

selam kızlarrr
nasılsınız?
kasıklarım feci ağrıyor karnım iyice baskı yapıyor aşağıya
tuvalete kalkmalarım da iyice arttı

Ya bu sabah benımde belimde ve karnımda inanılmaz sancı var... hanı adet olursunya.. ha oldun ha olucan.. şiddetli adet sancısı cekıyorum sanki.. mafoldumben
Kaç gundur ara ara vardı ama öglen 12 den beri hiç gecmedi desem yeridir ...mafoldumben

istirahat et canıum. nolur nolmaz.

şu saaten sonra haftaların pek önemi yok bence arkadaşlar her an herkes doğum yapabilir bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım valla ben kendi adıma pek iyi değilim olduğum yerden kalkınca kemiklerim kırılcak gibi oluyo geceleride karnm çok ağrıyo wc yi hiç sorma zaten

evet benim de karnım ağrıyo
hiç yürümek falan istemiyorum
annem 5 dakika mesafede belki o kadar bile yoktur
ama nefes nefese kalıyorum gelirken

canım huzurlu bebekler ellerini yüzüne götürürmüş doktor öyle demişti bize maşallah
inşallah normal yaparız

bende dün kuaföre gittim saçımı falan biraz kısalttım doğumda ve sorasında uğraşamam diye zemuszemus

benim saçlarım belimde artık o kadar uzadı ki kestirmeye de kıyamıyorum
doğumdan sonra belki uçlarından aldırırım

ayy çok zor oluyor benim şu an yok az önce vardı geçti
bir de söylemesi ayıp çok gazım var o da karnıma ağrı yapıyor

maşallah benim oğlan seninkine göre bayaa dobiş. ama normali seninki benimki fazla. 3050 gr dedi dün kontrolde. daha 1 ay var. zaten çook ağırlaştı karnım hissediyorum. sağlıklı doğsunlar da inşallah.:Saruboceq:

ya benim bebeğimin de elleri hep yüzünde. iyi bişimiş yani sevindim. huzurlu olsun bebeğimm.

gece yatakta karnım çok ağrıyo böle kramp gibi değişik bi ara korkuyorum bi zararı olurmu oğluşuma diye hele dönmek sağa sola ölüm resmen yaa hayırlısıyla bi doğursaydık yavrularımızı son zamanlar daha evham yapıyo vallahi insan yaa

evi süpürdüm yuvarlana yuvarlana. süpürgenin içindeki suyu boşaltırken musluktan akan su hoşuma gitti ayaklarım ellerim başım girdim şıpır şıpır oynadım yaramaz çocuklar gibi
umarım ayaklarımı üşütmemişimdir. bu sıcak havada da üşütürsem pes bana
kafamçokkarıştı

çok az kaldı aslında sata göre 6 temmuzdu ama sanırım haziran annesi olacağım doktor da öyle dedi
ay canım cidden çok az kalmış hadi bakalım sende bebişin doğunca bebeni kapıp kaçma gir yaz olurmu söz mü :ecrin_bebek:
maşallah cidden dobişmiş
benimde gece dönerken çok ağrıyor yani bu konuda yalnız değilsin fulikcim..
ama benim diğr arkadaşlarınki gibi adet sancısı ağrılarım yok haftam geride sanırım ondandır

sonbaharcım 34+3 haftalıksın ama günün benden az nası oluyo yawkaydirigubbakcemile3

benim sancımda çok oluyo yaa geçen gün kıvrandım resmen bide bişiler ittiriyo bizim ki içerden napıyo oralarda bi bilsemkaydirigubbakcemile3

selamm kızlar doğumuma 13 gün kaldı
çok ağırlaştım artık
evde hiç iş yapmıyorum eşim sağolsun çok yardımcı oluyo
ama mantar oldum galiba((
akıntı ve kaşıntı var arada da yanma..
kaşıntı hiç olmamıştı hamileliğim boyunca
doktorum azosilin vermişti onu kullanıyorum ama geçmiyo 3 gün oldu

ya benim bebeğimin de elleri hep yüzünde. iyi bişimiş yani sevindim. huzurlu olsun bebeğimm.

maşallah canım
en huzurlu yer orası zaten dışarısının nasıl olduğunu bilseler çıkmak istemezlerdi heralde
özellikle bugünlerde

ayh hayırlısı olsun canım. sağlıkla inşallah.:Saruboceq:
inşallah

ay canım cidden çok az kalmış hadi bakalım sende bebişin doğunca bebeni kapıp kaçma gir yaz olurmu söz mü :ecrin_bebek:

yok inşallah girmeye çalışırız yine
zaten merak ederim sizi

canım doktora bir daha sor istersen
kaşıntı çok fena bişey yaa
3 günde geçmediyse belki başka bişey verir

Bana biraz az geldi kilosu.Eşim 2200 grdır diye tahmin etti bense 2500 gr olmuştur diyordum.Ama boyu uzun haftasına göre.Zaten yeni doğan boyu 50 cm.Bizimki 52 cm olur en az gibime geliyor.Ama zayıf olması iyi de bir yandan.Normal doğum olacağı için rahat olur diye düşünüyorum.Kilolu çocuğu doğurmak da zor olur heralde.
Katrem demek huzurlu bebekler ellerini yüzüne götürüyormuş.O zaman iyi bizimki bayağı huzurlu.Geçen ay da aynıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…