ben geri aldım tarihimuhtemel doğum tarihi 30 temmuzdu.. sezeryanım 23 temmuz olduğu için tickera öyle yazdım
Bana biraz az geldi kilosu.Eşim 2200 grdır diye tahmin etti bense 2500 gr olmuştur diyordum.Ama boyu uzun haftasına göre.Zaten yeni doğan boyu 50 cm.Bizimki 52 cm olur en az gibime geliyor.Ama zayıf olması iyi de bir yandan.Normal doğum olacağı için rahat olur diye düşünüyorum.Kilolu çocuğu doğurmak da zor olur heralde.
Katrem demek huzurlu bebekler ellerini yüzüne götürüyormuş.O zaman iyi bizimki bayağı huzurlu.Geçen ay da aynıydı.
slm kızlar..kaç gündür giremedim.genel temizlik yaptık evde annemle..tabi yavaş yavaş çalıştığım için uzun sürüyordu.pcnin başına oturamadım.geçmişide okuyamadım.umarım herkes iyidir.son haftalara girdik kendinize çok dikkat edin.çok oturamıyorum sandalyede çok sıcak bu oda yarın kontrolümüz var..hepinize dua ediyorum sağ salim kavuşalım bebişlerimize.şimdilik hoşçakalın a.s.
slm kızlar..kaç gündür giremedim.genel temizlik yaptık evde annemle..tabi yavaş yavaş çalıştığım için uzun sürüyordu.pcnin başına oturamadım.geçmişide okuyamadım.umarım herkes iyidir.son haftalara girdik kendinize çok dikkat edin.çok oturamıyorum sandalyede çok sıcak bu oda yarın kontrolümüz var..hepinize dua ediyorum sağ salim kavuşalım bebişlerimize.şimdilik hoşçakalın a.s.
ay canım cidden çok az kalmış hadi bakalım sende bebişin doğunca bebeni kapıp kaçma gir yaz olurmu söz mü :ecrin_bebek:
maşallah cidden dobişmiş
benimde gece dönerken çok ağrıyor yani bu konuda yalnız değilsin fulikcim..
ama benim diğr arkadaşlarınki gibi adet sancısı ağrılarım yok haftam geride sanırım ondandır
Bana biraz az geldi kilosu.Eşim 2200 grdır diye tahmin etti bense 2500 gr olmuştur diyordum.Ama boyu uzun haftasına göre.Zaten yeni doğan boyu 50 cm.Bizimki 52 cm olur en az gibime geliyor.Ama zayıf olması iyi de bir yandan.Normal doğum olacağı için rahat olur diye düşünüyorum.Kilolu çocuğu doğurmak da zor olur heralde.
Katrem demek huzurlu bebekler ellerini yüzüne götürüyormuş.O zaman iyi bizimki bayağı huzurlu.Geçen ay da aynıydı.
doktor bana dedi ki 3050 gr diyorum ama bu kadar yoktur kilosu dedi. ultrason cihazları kafa çapı kaval kemiği gibi şeyleri ölçüyor ve bunlara göre orantılıyor kiloyu. sizin bebeğin kafa çapı geniş boyu da uzun o yüzden kiloyu fazla veriyor. özellikle kafa çapı kilosunu artırıyor dedi. eşim gibi koca kafa olcak bebeğim sanırım kaydirigubbakcemile3 2700 ancadır die düşünüyorum dedi.hatta bu kemikler 36. haftadan sonra duruyormuş büyümesi ve ultrasn cihazları bu haftadan sonra kilo almıyormuş gibi gösteriyormuş ama aslında bebek kilo alıyormuş filan. yani sonuçta 300gr enaz yanılma payı olur çok güvenmeyin dedi. kısmet bakalım inşallah sağlıklı olsun da. eşim 4 buçuk kilo doğmuş sonuçta.
canım sen normal mi istiyordun
yani normal mi olacak
ayy bebişin kafası büyükse yandık desene doktor bana kafası ile ilgili bişey demedi
ama benim eşim 2500 gr falan doğmuş ben 4750 gr doğmuşum hem de normal doğumla
sanırım oğlum annesine çekmek üzereee :))
canım sen normal mi istiyordun
yani normal mi olacak
ayy bebişin kafası büyükse yandık desene doktor bana kafası ile ilgili bişey demedi
ama benim eşim 2500 gr falan doğmuş ben 4750 gr doğmuşum hem de normal doğumla
sanırım oğlum annesine çekmek üzereee :))
katrem bu tickeri bana sen yapmıştın hatırlıyo musun? zaman ne çabuk geçiyor valla.
benim de tam tersi ben 2500gr eşim 4500gr doğmuşuz. ama ben erken doğmuşum. oğluşum kocama çekecek anlaşılan benim gibi narin değil. aman iştah sorunu olmasın zaten.babasına çeksin. iştahsız bebek zor. zeten tipi de aynı babası. oğluşum benim:)
ayaklarım yine dolmalık biber gibi bi türlü inmiyo
ya kızlar bu arada mevlüt takımı bakıyorum netten
erkeklere göre hiç güzel mevlüt takımı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?