2010 Temmuz Anneleri : )

bizim bebişin de elleri hep yüzündeydi
benim eşim pimpiriklidir üzülüyodu öyle yapıyo diye
sordu doktora o da huzurlu demek ki dedi
huzurlu bebeklerrin elleri yüzlerinde olur dedi

kilolu bebiş doğurmak zor olacak ben normal istiyorum
perşembe gittiğimizde 3700 gr dı
doktor 4 kiloyu biraz geçeceğini ve boyunun 52 cm cviarında olabilceğini söyledi
bu şartlarda normal doğum yapabilirsin dedi
tabii 1 hafta bekleyip doğarsa biraz daha beklerse baya zor olacak

slm kızlar..kaç gündür giremedim.genel temizlik yaptık evde annemle..tabi yavaş yavaş çalıştığım için uzun sürüyordu.pcnin başına oturamadım.geçmişide okuyamadım.umarım herkes iyidir.son haftalara girdik kendinize çok dikkat edin.çok oturamıyorum sandalyede çok sıcak bu oda yarın kontrolümüz var..hepinize dua ediyorum sağ salim kavuşalım bebişlerimize.şimdilik hoşçakalın a.s.

çok sağol canım aminnnnnnnnnnnn

selam canım
senin de az kalmış Allah kolaylık versin
Allah hepimizin yardımcısı olsun

doktor bana dedi ki 3050 gr diyorum ama bu kadar yoktur kilosu dedi. ultrason cihazları kafa çapı kaval kemiği gibi şeyleri ölçüyor ve bunlara göre orantılıyor kiloyu. sizin bebeğin kafa çapı geniş boyu da uzun o yüzden kiloyu fazla veriyor. özellikle kafa çapı kilosunu artırıyor dedi. eşim gibi koca kafa olcak bebeğim sanırım kaydirigubbakcemile3 2700 ancadır die düşünüyorum dedi.hatta bu kemikler 36. haftadan sonra duruyormuş büyümesi ve ultrasn cihazları bu haftadan sonra kilo almıyormuş gibi gösteriyormuş ama aslında bebek kilo alıyormuş filan. yani sonuçta 300gr enaz yanılma payı olur çok güvenmeyin dedi. kısmet bakalım inşallah sağlıklı olsun da. eşim 4 buçuk kilo doğmuş sonuçta.

Amin.İnşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz.:Saruboceq:Hayırlı haberler alırsınız inşallah.:Saruboceq:

canım sen normal mi istiyordun
yani normal mi olacak
ayy bebişin kafası büyükse yandık desene doktor bana kafası ile ilgili bişey demedi
ama benim eşim 2500 gr falan doğmuş ben 4750 gr doğmuşum hem de normal doğumla
sanırım oğlum annesine çekmek üzereee :))

yook normal yapamam ben. hele ki her ultrasonda kafası büyük diyor. parçalanmaya niyetim yok yani. epidural sezeryan istiyorum canım inşallah.

benim de tam tersi ben 2500gr eşim 4500gr doğmuşuz. ama ben erken doğmuşum. oğluşum kocama çekecek anlaşılan benim gibi narin değil. aman iştah sorunu olmasın zaten.babasına çeksin. iştahsız bebek zor. zeten tipi de aynı babası. oğluşum benim:)

katrem bu tickeri bana sen yapmıştın hatırlıyo musun? zaman ne çabuk geçiyor valla.

benim eşim hiç yeme seçmez ne koyarsan önüne yer
bense tam tersi o huyu inşallah bana çekmez
babası gibi bir insan olur inşallah her huyunun ona benzemesini çok istiyorum

canım ya senin bebiş gayet normal 35 haftaya göre. daha nerden baksan 1 ayın var bebek son ay kilo alıyor diyorlar zaten. bence hiç kafaya takma ve ultrasonlar yanıltıcı oluyor bunuda gözardı etmemekte fayda var

ya kızlar bu arada mevlüt takımı bakıyorum netten
erkeklere göre hiç güzel mevlüt takımı yok

ayaklarım yine dolmalık biber gibi bi türlü inmiyo

2 gündür sürekli uzatıyorum ve inan o kadar faydasını gördümki gözlerime inanamıyorum bileklerim kaybolmuştu meydana çıktılar yine çok mutluyum . sende mutlaka uzat fulikcim ayakları ne kadar sarkıtırsak o kadar sıvı birikiyo o kadarda şişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…