2010 Temmuz Anneleri : )

kesinlikle katılıyorum
sık sık ılık suyla yıkayıp sürekli uzatmak en iyi yöntem

selam kızlar

gece hiç uyumadım sabah 10 da anca uyuyabildim yeni kalktım sol kasığımda ağrım var
bacağımı kaldıramıyorum offf sıcak bir taraftan ağrılar bir taraftan hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alsaydık başka bişey istemiyorum

selam canımm uykusuzluk hepimizde var ama az kaldı
yine uyuyamayacağız ama bu sefer bebişlerden inşallah

bende uyumuyorum kaç gündür yaa..sabrediyorum..gecem gündüzüme girdi daralıp bunalıyorum..21 temmuz gelcekte bebişim doğcak..son 1 ay kala okadar uzun geldi ki..sanki hep böyle kalcakmışım gibi..özledim eski enerjik halimi...

az kaldı canım inş hepimiz bir an önce kurtuluruz bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz uyumayalım ne yapalım katlanıcaz

kızlarrr biz dışarda bu kadar bunaldık

bide bebeleri düşünün içerde küçücük yerde 2 büklüm yawrucaklar

kimbilir nasıl sıkılıyorlardır içerde biz yersek yiyolar içersek içiyolar

kendi kendilerine uyuyup uyanıp hıçkırıp tekmeliyorlar

ayy canlarım benim yaa

canım doktora bir daha sor istersen
kaşıntı çok fena bişey yaa
3 günde geçmediyse belki başka bişey verir

saol canım evet sorsam iyi olacak nst ye gidicem onu da sorayım
sıcaklar gerçekten mahvediyo beni
dün biraz dolaşmıştık dışarda,kendime gelemedim hala
artık evden çıkmıcam hep dinlencem

oyyyyyyy kıyamam ben onlara yaa
eşime diyorum ki akşam keşke hamilelikte göbeğim şeffaf olsa hep görsem kuzumu napıyo nasıl duruyo:kedi:
çok ama çok merak ediyorum benn siz de öyle misiniz ben de mi var bi tuhaflık
çok yüzünü de göstermedi nası bi bebek olcak çok merak ediyorumzemuszemus

ya ben ayşeçınarlıyı göremiyorum çoktandır
bebişlerle ilgilenmekten giremiyo sanırım
şöyle resimlerini falan gönderseydi bizee
yakamozdan da hala haber yokbilmiyorumkismile

bende o kada çok yüz fotosu varki kızımın burnu gözleri yanakları aynı babası gibi görünüyor. ama yetmiyor. düşünki sizin bebiş yüzünü pek göstermemiş benimki her seferinde gösterdi ama bende aşırı bir merak var acaba nasıl diye doğunca nasıl bir bebek gelecek kucağıma hep o günü düşünüyorum.

kızım artık hiç tekmelemiyo desem yeridir
hep bacaklarını kollarını geriyo
böyle sivriliyo bi tarafa
yeri iice daraldı sanırım

slm kızlar sonbahar sen libyada mı yaşıyosun ne kadar uzaktasın vede maşşlahh bebişine ne güzel yüzünü göstermiş bizimkide hiç göstermedi bende babsına benzemesini istiyorum çok ve nasıl bir bebk gelicek dogumdan sobnra yanıma merak ediyorum söyle bir koklasam sarılsam yavruma

mayıs annelerinin topiğine girdim hepsi bişeylerden şikayet etmiş kimisi gaz sancısı kimisi uykusuzluk
kimiside sütünün az olmasından oğluşum doğsun artık yaaa

slm herkese

benim oğlum bugün canımı acıtıyo tekmelerken.artık doğsun istiyorum..

canım çok sıkılıyo zaten.sıkıldım ben galiba bu hamilelikten.oğluşumu kucağımda istiyorum artık
hayırlısıyla inş....

ben çıkıyorum kızlar çok sıcak bir duş alayım bari belki biraz kendime gelirim
sonra görüşürüz kendinize bebişlerinize iyi bakın öpüldünüz

Ahh ben aylardır çekiyorum aynı problemi 3-4 ay oldu hadi az kalmış doumdan sonra kurtulursun.Çünkü hamileyken sürekli tekrarlıyor ben gyno-limexin mi ne öle bi fitil kullanıyorum çok iyi geliyor geçiyor ama tabi 1 hafta 10 gün sonra yine aynı.

kızlar benimde bogazımda yanma var neden oldu bilmiyorum soguk biişey içmedim ama su mide asitleri yaptı diye umuyorum çok zorluyor benide artık uyumak dönmek egilmek bir ızdırap insallhh allah hayırla ve saglıkla kurtyarsın bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…