Benim de ayaklar balon gibi şişiyor.:bbo::1shokr. kiloya bağlı şişme bu dedi ama çok sinir bir durum ya.Ayakkabıda daha kötü oluyor ayaklar.Terlik aldım dün kendime muyadan.Artık doğuma kadar terlikle geçireceğim.Okula bile terlikle gitmeyi düşünüyorum.Seminer nasıl olsa öğrenci de yok.
flowursan katrem neler yapıyorsunz katrem sen normal dogum yapacaktın dimi
Benim de ayaklar balon gibi şişiyor.:bbo::1shokr. kiloya bağlı şişme bu dedi ama çok sinir bir durum ya.Ayakkabıda daha kötü oluyor ayaklar.Terlik aldım dün kendime muyadan.Artık doğuma kadar terlikle geçireceğim.Okula bile terlikle gitmeyi düşünüyorum.Seminer nasıl olsa öğrenci de yok.
kızlar kocaelide yağmur başlıyor hava kapandı ohhh serinliyoruz sanırım sengözlerimebaksanab
sizin oralarda havalar nasıl ??
ayaklar için 10 dakkadan fazla oturmayın ve sabit ayakta durmayın dedi doktor bana. damara baskı yaptığı için şişiyo. ben son ay işe hep terlikle gittim. muyanın bir terliği var üstten ncırcırlı ayarlanıyo onu giydim boydan 37 ayaklarım şiştikçe cırcırını gevşetiyodum.hem de 23 milyona aldım.sen hala çalışıyo musun canım yaa. terlik giy nolcak hamileyiz biz ne giysek olur artık. bizim kusurumuza bakılmaz.
flowercim iyiki o cırcırları eğilip ayarlayabiliyorsun.ya ben hiç eğilemiyorum göbeğim o kadar acıyorki
merhaba kızlar nasılsınız bugun opuyorumnanaktan
iyi akşamlar
nasılsınız kızlar
sancıları saymazsak iyiyim :))
eşimle karar aldık eğer oğlumuz çarşambaya kadar doğmazsa
çarşamba günü kontrolümüzdde doktorumuza cuma veya c.tesi için sezeryan istediğimizi söyliycez
çok zorluyo artık dayanamıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?