2010 Temmuz Anneleri : )

Benim de ayaklar balon gibi şişiyor.:bbo::1shokr. kiloya bağlı şişme bu dedi ama çok sinir bir durum ya.Ayakkabıda daha kötü oluyor ayaklar.Terlik aldım dün kendime muyadan.Artık doğuma kadar terlikle geçireceğim.Okula bile terlikle gitmeyi düşünüyorum.Seminer nasıl olsa öğrenci de yok.

37 numara ayağıma geçen hafta 39 numara terlik aldım. hatta almışken 40 alacaktımda satan adamdan utandım. terliğin boyu 1 cm büyük bana ama enden anca oldu. çingen çocukları gibimi oldum ne

kızlar kocaelide yağmur başlıyor hava kapandı ohhh serinliyoruz sanırım sengözlerimebaksanab

sizin oralarda havalar nasıl ??

ayaklar için 10 dakkadan fazla oturmayın ve sabit ayakta durmayın dedi doktor bana. damara baskı yaptığı için şişiyo. ben son ay işe hep terlikle gittim. muyanın bir terliği var üstten ncırcırlı ayarlanıyo onu giydim boydan 37 ayaklarım şiştikçe cırcırını gevşetiyodum.hem de 23 milyona aldım.sen hala çalışıyo musun canım yaa. terlik giy nolcak hamileyiz biz ne giysek olur artık. bizim kusurumuza bakılmaz.

flowercim iyiki o cırcırları eğilip ayarlayabiliyorsun. ya ben hiç eğilemiyorum göbeğim o kadar acıyorki

flowercim iyiki o cırcırları eğilip ayarlayabiliyorsun. ya ben hiç eğilemiyorum göbeğim o kadar acıyorki

eğilemiyorum canım benim.önce terliği elime alıyorum sonra tabureye oturuyorum. terliği ayarlıyorum sonra ayağımı kendime çekip giydiriyorum kendime. yanlızsam böle. zaten habire ayarlamıyorum sabahtan biraz geniş ayarlıyorum annem de yardımcı oluyo sonrasında da anca denk geliyo.

burda şakır şakır yağmur yağmaya başladı kızlar. havaı da kasvet bastı. evden çıkamamak ta kötü insanın canı sıkılıo tvde de hiçbişey yok. muhalefetin akpye yüklenmesi ve onun cevabı gibi şeylerden başka.

kızlar şulecik yok vişnesuyu çok zamandır yok ozof vardı mürüvvet vardı onlar filan çok uzun zamandır yoklar. acaba kötü giden bişiler mi oldu? haberi olan var mı? ayşe çınarlı iyi bebekleri eve getirmiş ben facebooktan takip ediyorum.

sancıları saymazsak iyiyim :))
eşimle karar aldık eğer oğlumuz çarşambaya kadar doğmazsa
çarşamba günü kontrolümüzdde doktorumuza cuma veya c.tesi için sezeryan istediğimizi söyliycez
çok zorluyo artık dayanamıyorum (

canım ben de cuma sezeryan olucam ama öyle çok sancım olmuyo.allah kolaylık versin. sen nerde yapıcan doğumunu

küçükköy duygu hastanesinde yapıcam (avrupa yakasındayız biz)
siz nerde yapıcaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…