2010 Temmuz Anneleri : )

biz hamileliğin başında araştırma yapıp tam teşekküllü yenidoğan ünitesi olan bi hastane olsun istedik ve tabii yakın olmasıda bizim için önemliydi
doktordanda memnun olunca değiştirmedik :))

sezeryan şeklini doktorumla konuşmadım
o daha çok normalden yana ama sabredemiyorum artık
çarşamba gittiğimizde onuda konuşuruz
gerçi benim aklımdada epiturel var doktorum ne der bilemiyorum

papatya senin abinin eşi epidural normal doğum yapmıştı dimi epiduralden memnun kalmış mı doğum sonrası hastanenin bebek bakımı iyimiymiş emzirme sorunlarıyla ya da senle ilgileniyolar mı bir de kapıya süs asıyolar mı biz süs götürcek miyiz? ekstra bişiler yazıyolar mı bebek bezi v.s. gibi

sezeryan şeklini doktorumla konuşmadım
o daha çok normalden yana ama sabredemiyorum artık
çarşamba gittiğimizde onuda konuşuruz
gerçi benim aklımdada epiturel var doktorum ne der bilemiyorum

canım enazından 1 hafta 10 gün daha dayansaydın yaa.bazen 36.haftada doğunca 1-2 gün kğvezde tutaqbiliyolar. gerçi sancın varsa bilemem hayırlısı olsun.doktor iyisini bilir tabi.

biz hamileliğin başında araştırma yapıp tam teşekküllü yenidoğan ünitesi olan bi hastane olsun istedik ve tabii yakın olmasıda bizim için önemliydi
doktordanda memnun olunca değiştirmedik :))

valla çok iyi yapmışsınız en baştan karar vermekle. ben memorialla başladım ama son ay değiştirdim. özel sigortam karşılamıyo doğumu. orda da çok pahalıydı. uygun fiyata ve yenidoğan ünitesi olan iyi bir yer medipol. bakalım hayırlısıyla inşallah kucaklıcaz yavrularımızı :))

canım enazından 1 hafta 10 gün daha dayansaydın yaa.bazen 36.haftada doğunca 1-2 gün kğvezde tutaqbiliyolar. gerçi sancın varsa bilemem hayırlısı olsun.doktor iyisini bilir tabi.

ben zaten erken doğum tedavisi gördüm biliyorsunuz geçen hafta
hastanede yattım 3 gün ve evdede tedaviye devam ettim cuma günü kontrolümüzde
bebeğin gelişimini tamamladığını artık doğumu durdurmaya gerek olmadığını söyledi doktorum ilaçları falan kesti
o yüzden sancılarım var zaten
zamamnından önce doğacağı için biraz zayıf olur belki ama çokta önemli değil
cuma günü 2900 gramdı

canım dün bir arkadaşa gittik o memorial de doğurmuş 1 kutu beze 100 milyon para yazmışlar. acaip soyuluyosun memorialde diyo iyi ki değiştirmişsin ne gerek var üzülmeye.

canım abimin eşi en normal şekilde yaptı:) o kadar dirençli ki.. ne suni sancı ne epidural. gece 23.30 da doğum yaptı. öğlen 12.00 de çıktı hastaneden . ilk doğumunda da normal olmuştu. bebek bakımı gayet iyi oranın.kapı süsü ücretli diye biliyorum. zaten biz aldık kapı süsünü kendimiz götürücez. bebek bezi benkoydum çantaya ama sanırım onlar veriyorlar. son detayları sorıcam hastaneye haber veririm..

çok haklısın canım. bence de daha bekle biraz yerinde daha iyi gelişir ama dayanılmaz diyorsan başka..

biz hastaneye bez falan sormadıık ama kapı süsü gibi şeyler vermiyorlarmış onu biliyoruz :))

hımm doğru hayırlısı olsun hakkında canım. sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah . temmuz anneleri temmuz gelmeden teker teker doğuruyor. maşallah.

maşallah canım kilosu gayet iyi.. ama haklısın eğer böyle bir durumun varsa hemen kurtulup kavuşmak istemen çoknormal. umarım herşey yolunda gider.

canım dün bir arkadaşa gittik o memorial de doğurmuş 1 kutu beze 100 milyon para yazmışlar. acaip soyuluyosun memorialde diyo iyi ki değiştirmişsin ne gerek var üzülmeye.

ya sorma sanki çok az para alıyolarmış gibi .. ben ne olur ne olmaz diye koydum çantaya ama hastaneyle konuşucam canım..

bu seneki bebekler genel olarak çok aceleci çıktılar :))
hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz inşallah

bizim var kapı süsü filan da veriyolarsa götürmeyelim die sordum. maşallah abinin eşine bu devirde normal normal doğurmak bana cesaret isteyen bir iş gibi geliyor. ben o kadar cesur değilim. doğumdan sonra cerrahide bebeğin beslenmesinden yıkanmasına kadar size 2 günlük eğitim veriyoruz burda demişlerdi. sonuçta pahalı hastane cerrahi, medipol daha yoğun bir hastane aynısını beklemiyorum ama enazından emzirme problemleri filan olursa ya da bebek bakımıyla annenin kanaması filan gibi şeylerle ilgili olmaları gerekir. ama orda doğum yapanların hepsi memnun olduğuna göre zaten doğumu da kendi doktorumuzla yapıcaz bi sorun olmaz heralde. tek endişem epidural benim o hastaneyle ilgili. onu da senle yenicem inşallah. senin epiduralin ve doğumun o kadar sorunsuz geçecek ki bana da cesaret verecek inşallah:)):Saruboceq:

umutlu naber? sen normal mi yapıcan? bana 19 temmuz dedi doktor senin kaçı? satımız aynı senle.

cnm ben ii olmaya çalısıyorum normal dogum istiyorum ama benım durumum karısık heran ne olacagı belli bile degil o yüzden ne ben ne de doktorum tarıhı biliyo kaydirigubbakcemile3

inşallah canım hepimizin sorunsuz geçer.. ben çıkıyorum karnımız acıktı:) artık evdesin nasıl olsa daha sık görüşürüz bu hafta olumunekankayizsmile medea görüşürüz caım iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…