2010 Temmuz Anneleri : )

emzirme yöntemlerini bütün hastanelerde gösteriyorlar diye biliyorum
:asigim:

Benim de ayak numaram 37dir normalde ama 38 numara terlik aldım ancak oldu.Ben de üstten yapışkanlı ayarlanandan aldım 36TLye.Hastanede de giyerim dedim hem.Evet son üç haftaya kadar çalışıyorum ki sonrasına aktarayım izni diye.

Selam kızlar.Geçmişe bakamadım,doğuran varmı arkadaşlar.

Hepinize sağlıklı vakitli doğumlar diliyorum.

Erken doğum zormuş kızlar.Oğlum ememiyordu biberondan besledik sarılık oldu diye,şimdide göğsümü alıyor ama emmiyor,bir iki çekiyor biberondaki gibi süt bol gelmeyince sinirlenip bırakıyor.

Çok küçük olunca neresinden tutucağımı şaşırıyorum,gazını bile çıkarmak zor.

Şöyle bir 3.3,5 kiloyu görsek rabbimin izniyle daha rahatlıycaz inşallah.

canım hayırlısıyla geldı ya eve bundan sonrasıda yavas yavas allahın izniyle hallolur.sen kendine ve bebişine iyi bak

canım ya çok çabuk toparlanır inşallah
kaç kg şuanda
ne kadar oldu doğalı

Canım ay tebrik ederim seni. Allah kolaylık versin. Minik paşaya da sağlık ,afiyet versin. İnşallah tez günde topaç gibi olur sen hiç merak etme.Darısı da bizlerin başına olsun.

artvinli canım sabret bizler belki şuan seni anlayamayız ama sen artık annesin. anneliğin en büyük erdemi sabır... umarım oğlun tez zamanda kocaman bir tosun paşa olur:Saruboceq:

artvinli canım bebeğine maşallah toparlar kendini annesi sen üzme kendini. biraz fazla uğraştırcak seni.

selam arkadaşlar nasılsınız ben şuan çok keyiflendim vallahi tek kalan dersimden de geçmişim ohhh üstümden bi yük kalktı 30 haziranda nası sınava girer nası izmite giderim diye kara kara düşünüyodum Allahıma şükürler olsun

slm kızlar,beni bugün çok üzdüler ağladım ağladım gözlerim kurbağa gibi şişti hala da canım sıkkın :çok üzgünüm:

memlekete geldim doğum burda yapayım hem 2 gün rahat edeyim diye ama ablam benden bu halimle temizlik yapmamı bekliyor,yapamam deyince de laf etti ben de içerledim ağladım ağladım

bu halinle senden iş beklemesi zaten çok saçma bide normal olarak yapamam demene laf mı ediyo insanlar ne kadar anlayışsız olmuş hamile insandan su bile istenmezmiş o kadar günah yani

memlekete geldim doğum burda yapayım hem 2 gün rahat edeyim diye ama ablam benden bu halimle temizlik yapmamı bekliyor,yapamam deyince de laf etti ben de içerledim ağladım ağladım

valla canım çok üzüldüm. burda bazı arkadaşların yaşadıklarını okuyoruz. inan aklım almıyor klava: çok kızıyorum insanlara. ama takma kafana hele artık bu haftalarda hiç stres yapmaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…